HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Sinds april 2000 bieden we domeinnamen en hosting aan als extra service naar onze klanten welke een nieuwe website en/of webmarketing oplossingen bestellen.

We hebben bewust onaangekondigd bij Versio 1 domeinnaam ondergebracht om te testen of ze een goede partij zijn om om onze paar honderd domeinnamen onder te brengen.

Wat ik tot nu toe heb gezien slaagt Versio met vlag en wimpel voor die test.

Hartelijke groet, Jeroen

13 november 2016 14:05
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Versio is de beste, kwalicatief én snelste hosting die ik ken. Ook de prijs is geweldig, niet te duur, niet te goedkoop: perfect!

Betreft het support mag van mij wel beter. ;')

13 november 2016 01:44
Support
5,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Versio is een goede prijs/kwaliteit webhost. Je site kan op drukke momenten trager laden wegen shared servers.

12 november 2016 23:25
Support
8,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Makkelijk op te zetten en werkt meteen!

12 november 2016 20:04
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Het vastleggen van de domeinnaam ging zeer eenvoudig en was snel geregeld. Ook werd er meteen gevraagd of ik een hostingpakket wilde. Ik had totaal geen ervaring en wist niet hoe ik mijn website moest koppelen aan het hostingpakket en de domeinnaam. Gelukkig kon ik chatten met een medewerker die me in twee minuten uitlegde hoe het moest. Super service. En de prijs? In vergelijking met andere aanbieders simpelweg goedkoop! Al met al een zeer goede prijs kwaliteitverhouding.

12 november 2016 19:03
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Het is een super goedkope hosting, alles is mooi overzichtelijk en veel dingen worden van te voren al uitgelegd in tekst vorm.

12 november 2016 12:42
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Erg goede hostingpakket voor de prijs. Heel makkelijk dat je de mogelijkheid hebt om langer je pakket en domein te bestellen. Je zit ook nergens aan vast dat is ook super!! Top!!

11 november 2016 14:17
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Heel duidelijke website, voldoende uitgelegd, prijs kwaliteit is goed.

11 november 2016 10:27
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Goede prijs, alleen is mijn website vaak heel erg traag. Krijg ook wel redelijk vaak meldingen dat hij er even uit ligt, dus daar mogen zeker nog wat meer dingen aan gedaan worden. Met de support nog geen ervaring gehad, dus vooralsnog een voldoende.

10 november 2016 14:59
Support
7,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik ben nu 2 jaar klant van Versio en me ervaringen zijn zeer positief. De prijzen zij top en de servers zijn snel. De UI spreekt voor zich maar kan wel een opkikkertje gebruiken. De Support reageert ook snel op tickets dus ik ben helemaal tevreden!

10 november 2016 13:16
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Sinds kort bij Versio een domeinnaam en webhosting aangeschaft, en heb hier een goede ervaring mee. Het is allemaal heel makkelijk in te stellen online en duidelijk

6 november 2016 23:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Klantenservice was direct van hulp. Goedkope webhosting voor mijn portfoliosite. Meer kun je niet wensen.

6 november 2016 13:51
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Hoewel de hosting weinig kost, krijg je mindere kwaliteit dan gratis hosting. Sinds we bij versio zitten is de website geregeld down.

We hebben een clone van de website bij een gratis hostingaanbieder geplaatst en die werkt beter.

31 oktober 2016 18:55
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
2,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Met behulp van de uitgebreide online hulp kan je als leek goed uit de voeten met Versio.
Versio heeft er een tevreden klant bij!

30 oktober 2016 13:16
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Wat een lekkere snelle registratie. Gewoon goed en eerlijke prijs. Versio voor domeinen gewoon super

29 oktober 2016 19:12
Support
1,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0