HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Support uitstekend, transactiekosten kunnen iets minder, via iDeal. Transactiekosten op transactiekosten is niet heel fijn, maar verder uitstekende service en snelle service ook vooral via chat, erg fijn!

29 oktober 2016 18:42
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Goede tot zeer goede prijs/kwaliteits verhouding.
Daar ik enkel bij Versio een hosting heb kan ik moeilijk vergelijken.
If it ain't broke don't fix it.

29 oktober 2016 12:59
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Hele goede bedrijf waar je alles kan hosten en goede inrichting van beheer pagina's.

28 oktober 2016 17:18
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Heb hier mijn domein gekocht voor een zeer goedekope prijs. De support is zeer vriendelijk en kan je tot 3u snachts vragen stellen

28 oktober 2016 17:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Ik ben een paar jaar na mijn eerste stappen online overgestapt op Versio, omdat ze goedkoper waren dan de partij waar ik voordien mee werkte. Inmiddels zijn we al een paar jaar verder en ik blijf plakken. Ze zijn open en transparant. En hebben een geweldige support.

28 oktober 2016 16:16
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Complete

IK zou het liefst 100 willen geven maar het gaat maar tot 10

28 oktober 2016 10:42
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik ben reeds jaren klant bij Versio met verschillende domeinen en webhosting (reseller) zeer makkelijk om alles te regelen zonder extra mails naar de helpdesk zoals bij mijn vorige webhost. http://www.vaporito.be

28 oktober 2016 10:37
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Eigenlijk alleen maar slechte ervaringen met Versio. Mijn VPS gaat vaak plat en laatst is bij onderhoud schade aan de databases ontstaan tijdens onderhoud. Versio had geen backup gemaakt alvorens aan het (db) onderhoud te beginnen. Slechte zaak vind ik.

25 oktober 2016 12:45
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
8,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik host mijn website bij Versio, en vanaf het begin is het al ellende. Joomla installatie die niet werkt, updates die het niet doen. De helpdesk is traag. En hoewel ze in eerste instantie best behulpzaam zijn, lezen ze niet wat het probleem is. Je moet het ze 3 keer uitleggen. En als ze er niet uitkomen dan gooien ze het op een scriptfout en mag je het zelf verder uitzoeken. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Kortom: goedkope hosting, maar je krijgt waarvoor je betaalt.

24 oktober 2016 02:59
Support
1,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
9,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Power

Ik ben zeer tevreden met mijn hosting pakket. De overgang van mijn oude provider gin redelijk vlot. ik vind het klanten paneel en de website zeer overzichtelijk.
K'moet me nog even inwerken met jullie API maar heb al genoeg documentatie gevonden hierover dus dat zal ook wel geen probleem zijn. :-) Verder is de prijs ook wel goed.
Vragen worden ook meteen beantwoord...
Groeten Peter

16 oktober 2016 13:25
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Erg overzichtelijk en makkelijk om mee te werken (ook wanneer je geen ervaring hebt met het bouwen van websites). Een aanrader!

14 oktober 2016 10:30
Support
8,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

gemakkelijke registratie. Handig dat mijn domeinnaam meteen werkte, dezelfde dag stond mijn website nog online.

13 oktober 2016 19:32
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Zeer goed! I like it.

13 oktober 2016 13:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Makkelijk en overzichtelijk. Goed om mee te werken.

12 oktober 2016 13:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Nog niet lang geleden klant geworden maar tot nog toe alles perfect. Ook even kort de support lastig gevallen met een domme vraag maar keurig geholpen.

11 oktober 2016 13:49
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0