HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Goed, snel, competitief. Niks op aan te merken. Alleen de live chat wellicht iets uitbreiden. Vaak moet je alsnog mailen. Vandaar de 7.

9 oktober 2016 17:25
Support
7,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

support nog niet nodig gehad
bewijs dat het uitstekend is geregeld
alles is open en eerlijk
goed en snel domeinnamen opgeven en bekijken
eenvoudige aankoop

helemaal top

groet, herman

8 oktober 2016 19:28
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Vlotte afhandeling, prijs kwaliteit gericht en een snelle setup. Kortom niets te klagen!

7 oktober 2016 09:32
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Goededag ,
Opzoek gaande naar de beste prijskwalitiet verhouding ben ik bij Versio uitgekomen . Klaar en duidelijke pakketten en na een chat sessie met één van uw medewerkers bekwam ik klaar en duidelijke antwoorden . Een heel verschil met mijn bestaande provider .
Een overstap naar Versio leek mij de beste keuze .
De verhuis van mijn EU domeinnaam naar Versio verliep feiloos , aangenaam verrast was ik door de snelheid en de eenvoud. In een mum van tijd had ik toegang tot de servers en stond mijn dommeinnaam actief . Het herinstalleren van mijn ganse website inclusief mijn database verliep zéér vlot . Zodoende was mijn ganse website direct weer online . Dit heb ik nog niet eerder meegemaakt .
Congrats ...

6 oktober 2016 20:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Gewoon goed, geen klachten!

5 oktober 2016 22:15
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik ben een hele tevreden klant van Versio, ze zijn heel goedkoop, hebben een uitstekende service, kortom: geweldig.

5 oktober 2016 19:40
Support
5,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
5,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Snel geregelde en goed functionerende hosting, geen downtime ervaren en qua prijs/kwaliteit verhouding een prima deal.

4 oktober 2016 19:01
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik heb al diverse jaren voor werk en prive domeinnamen gereserveerd. Ze zijn de goedkoopste van Nederland. Ook hosting is de een van de goedkoopste die ik heb kunnen vinden.

30 september 2016 15:36
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Basis

Support is Fantastisch! in het weekend bezig geweest met me website (via wordpress) kwam er totaal niet uit. Rond 21:00 naar de site van Versio gegaan om een mailtje te sturen bleek dat ik ook kon chatten.
Meteen goed geholpen dmv screenshots etc.

Geen negatief punt te melden!

30 september 2016 14:00
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Prima hosting. Snelle klantenservice, inclusief live chat.

28 september 2016 08:45
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Een goede website om snel, makkelijk en tegen redelijke prijs een domeinnaam te registreren.

27 september 2016 22:59
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Prima service, makkelijke website voor een redelijke prijs. Jammer dat er voor ideal en paypall extra kosten zijn.

27 september 2016 18:40
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Zeer hoge kwaliteit hosting voor een mooie prijs alles snel afgehandeld.

27 september 2016 16:57
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Complete

Versio heeft heel erg klantvriendelijke pakketten en het is heel gemakkelijk om alles in te stellen.

27 september 2016 15:38
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Versio is de goedkoopste hosting site wie ik ken en het pakket wat ik heb is hartstikke snel

27 september 2016 09:12
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0