HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik heb nog niet alles gedaan, maar top op heden ziet her er verzorgd uit.

27 september 2016 05:31
Support
5,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Zelf vind ik Versio een TOP hsoting je hebt alles snel !
Versio past zich aa nu aan !

26 september 2016 21:04
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Goed

26 september 2016 15:43
Support
6,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Makkelijk, snel en goedkoop. Daarnaast is er veel voldoende keuze uit verschillende producten. Top Service!

26 september 2016 13:27
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Domeinnamen zijn goedkoop, maar de hosting paketten is langzame troep. De website draaien zeer langzaam. En vooral admin paneel van wordpress is om te huilen.

26 september 2016 13:12
Support
9,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
9,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Domeinnamen zijn prima, hosting is DRAMA
Je betaalt niet veel en krijgt nog minder!

20 september 2016 12:34
Support
5,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
5,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Zeer matige informatievoorziening
slecht bereikbare support
zeer onvriendelijke/brutale support
zee slechte spamfiltering op e-mailservice

18 september 2016 17:16
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
9,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Zeer goed voor domeinnamen, snelle en handige interface, de beste tarieven.

18 september 2016 12:39
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Altijd goed i prijs en support min puntje de helpdesk chat is verdwenen dat vind ik persoonlijk erg jammer. hoop dat het nog terug komt voor de rest nooit problemen bij versio het is gewon een top bedrijf,

18 september 2016 06:30
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik ga binnekort een reseller kopen, omdat dit super goede kwaliteit bevat!

17 september 2016 12:45
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Zeer slechte ervaring met Versio. Advies: ga niet met Versio in zee. Zeer star, slechte service, onbetrouwbaar, niet klantgericht en dan drukken we ons nog voorzichtig uit.
We wilden gisteren een domeinnaam verhuizen naar een andere organisatie. ruim op tijd hebben we aangegeven dat we geen automatische verleing wilden en ca een week voorafgaand hebben we de EPP (verhuistoken) opgevraagd en gekregen. Overduidelijk was dan ook voor hen dat we niet verder wilden gaan met Versio. Dat zij zeggen dat we 2 dagen voor beëindiging dit nog een keer moeten aangeven is onzin: ze wisten het of hadden dit kunnen weten.
De domeinnaam was betaald tot en met gisteren. Dus we hadden het juridisch recht om tot en met gisteren 23:59 uur te beschikken over de domeinnaam. Versio heeft echter al een dag eerder de domeinnaam in quarantaine geplaatst: dit is ons inziens juridisch onjuist en ons inziens een onrechtmatige daad cq. DIEFSTAL: het recht die dag nog te kunnen beschikken over de domeinnaam is ons ontnomen en verhuizen naar een ander was niet mogelijk/werd tegengewerkt. Na moeizaam contact hierover werd gemeld dat Versio de domeinnaam uit quarantaine haalt als we wederom een contract voor een jaar aangaan tegen een bedrag van 19,99 euro en dan alsnog konden kiezen voor verhuizing (zonder dat genoemd bedrag niet wordt geretourneerd). Dit is HELING: het te koop aanbieden van een gestolen / door henzelf ons onjuist ontnomen product. Voorts bleek het te betalen bedrag ruim 25% hoger te zijn vanwege BTW en extra bankkosten.
We zijn inmiddels blij dat we niet meer verbonden zijn aan Versio

15 september 2016 10:56
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Waardeloos bedrijf. Niet bereikbaar, reageren slecht. Krijgen ineens aanmaningen met hoge kosten omdat de facturen en ingebrekestelling via de mail verzonden worden naar een niet meer bestaand adres. Goedkoop=duurkoop

14 september 2016 11:24
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Meer dan 2 jaar klant bij ze. Simpelweg hosten is geen probleem. Voor een goedkope prijs moet je hier zijn. Alleen mailverkeer is een ramp. Omdat er meerdere klanten op 1 IP zitten, komt de IP nogal eens op een blacklist te staan. Helpdesk geeft halve antwoorden of reageert amper. Bij problemen mag je het zelf uitzoeken.

9 september 2016 17:16
Support
1,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
8,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Bij het verwerven van mijn domeinnaam verliep alles supervlot. Een oogwenk na de betaling kon ik al mijn website plaatsen. Alleen spijtig dat ik niet met Visa kon betalen. Dan maar met de PayPal van mijn dochter...:)

8 september 2016 13:57
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Goede prijs, interface kan iets beter maar is prima. Wanneer je professional bent kun je er goed mee overweg.

7 september 2016 22:46
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0