HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik had een SSL certificaat aangevraagd. Van tevoren is niets vermeld over het feit dat dit via een of ander kantoor in Engeland liep. Veel miscommunicatie en onduidelijkheid over handelingen. Dan krijg je iemand aan de lijn die in een moordend tempo je in het Engels te woord staat en onverstaanbaar. Ik vindt het slecht dat er niet een betere uitleg is.

7 september 2016 17:45
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
8,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Ik ben inmiddels al enkele jaren trouw klant van Versio. Heb hiervoor verschillende hosting providers gehad, vrijwel alle grote namen (nationaal & internationaal).

In de eerste instantie ben ik bij Versio gegaan om domeinen te "stallen". Toen heb ik een goedkoop hosting pakket afgesloten en dat werkte allemaal zeer prettig en vrij snel daarna is alles naar Versio verhuisd!

Waarom? De eerste keus voor mij was door de prijs, maar toen ik er eenmaal zat kwam ik erachter dat ze een zeer goede support hebben!! Tot 2 uur 's nachts is de chat open en binnen enkele minuten heb ik de oplossing voor vrijwel al mijn problemen. Alex Boon, Maurice Voets, Tom Zwiep, Justin Kil hebben mij al zo vaak geholpen en wanneer ze er niet uit komen, maak ik een ticket aan en is het de volgende dag 9/10 keer opgelost of wordt het netjes uitgelegd. Deze jongens verdienen echt een bonus!

Inmiddels heb ik drie verschillende pakketten bij Versio. Het enige minpuntje is dat de server soms traag kan zijn, MAAR... je kunt zelf heel eenvoudig een nieuwe server uitzoeken en alles (kosteloos) verhuizen.

Maar je kunt vaak zelf al heel veel verbeteren aan de snelheid van de websites en dan merk ik echt geen verschil in snelheid met andere providers.

Ik hoop echt dat Versio zo door blijft gaan, mij zullen ze dan levenslang als klant blijven houden.

Met vriendelijke groet,
Jeroecj12

31 augustus 2016 00:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Top op heden niets dan lof. Alles werkt perfect en snel. De support is geweldig en helpt je perfect. Hulpvaardig, kundig en zeer snel.

29 augustus 2016 22:46
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Zeer fijne host!, goede support en lage prijzen. Zeker een aanrader!

27 augustus 2016 00:07
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

kwaliteit: niet al te snel.
Maar prijs kwaliteit = oké.
Support nog niet nodig gehad, maar informatie op site is al zeer duidelijk.

23 augustus 2016 15:00
Support
8,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Wat is dit slecht!!!!

Je kunt totaal niks met die helpdesk. Een stel domeinen wil niet verhuizen maar ze komen voortdurend met dezelfde antwoorden. Ben radeloos met zo'n ongelooflijke slechte helpdesk.

Kortom: Drama.

22 augustus 2016 17:14
Support
1,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
6,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Prijs/kwaliteit de beste provider. Ik twijfel nooit aan Versio en zal bij elke nieuwe website ook altijd naar deze provider terugkeren.
Bij de laatste website had ik ook support nodig. De medewerkers zijn vlot bereikbaar en zijn zeer vriendelijk en behulpzaam! TOP!

19 augustus 2016 13:49
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik kan geen mogelijkheid vinden om een ticket aan te maken, chat vind ik lastig.

19 augustus 2016 13:41
Support
2,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
10,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik maak gebruik van diverse producten bij Versio. Dit bevalt echt zeer goed (op meerdere vlakken).
Om zelf uptime te meten maak ik gebruik van externe tools. Dit om een objectief oordeel te kunnen vellen. Wat blijkt nu? Ze zijn gewoon altijd online!
De producten die geleverd worden met deze prijs zijn van een ongekend hoge kwaliteit. Dit zie je terug in de producten, het onlangs vernieuwde innovatieve klantenportal, én de uitgebreide API waarmee je volledig je gang kunt gaan.
De support is daarnaast ook echt top! Zelfs 's avonds en in het weekend zijn ze bereikbaar. Da's echt nieuw in dit prijssegment. In één woord: top! Betrouwbaarheid en kwalitatieve dienstverlening staan centraal bij Versio, ik kan ze bij iedereen aanbevelen!

18 augustus 2016 13:19
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Prachtige reseller hosting, veel opties zelfs voor een starterspakket.

15 augustus 2016 08:48
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ben al lang een klant bij Versio goeie service.

15 augustus 2016 02:17
Support
7,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Domeinnaam besteld, goede service en je hebt snel je domeinnaam!

14 augustus 2016 21:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Beste
Ik heb toen ik startte reseller hosting heb ik wel een tijd moeten begeven tot het forum om alles een beetje te doorgronden .
Een simpele handleiding hoe je bepaalde zaken kan doen zou nuttig zijn.
Maar de overal qualiteit is perfect en het opzoekwerk hoe en waar heeft ook zeker bijgedragen tot het beter begrijpen van de materie

14 augustus 2016 19:22
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Onlangs de diensten van Versio gaan gebruiken en ben ontzettend tevreden! Voor een hele goede prijs heb ik alles wat ik me maar kan wensen voor mijn website. Echt een top hosting!

14 augustus 2016 13:11
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Snel en makkelijk aanmelden. De FAQ's hebben mij tot nu toe steeds goed geholpen.

13 augustus 2016 13:23
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0