HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik heb tot nu toe nog geen contact met de support opgenomen omdat alles werkt.
Geen downtime gehad.

12 augustus 2016 15:31
Support
7,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Support niet van toepassing.
Verder echt goede prijs/kwaliteitsverhouding en eenvoudige configuratie.

11 augustus 2016 21:53
Support
6,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Het werkte niet meteen helemaal volledig contact op genomen met de klantenservice en het was meteen geregeld!

Helemaal geweldig!

10 augustus 2016 21:51
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik had snel en goedkoop een certificaat nodig. Via Google uitgekomen bij Versio. Omdat de prijs goed was, heb ik hier een certificaat besteld. Dit ging snel en zonder grote problemen. Ik vond het wel vreemd dat ik moest betalen om via iDeal te betalen. Dat is volgens mij niet meer van deze tijd.

7 augustus 2016 21:02
Support
7,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
8,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Supersnel domein plus webhosting geregeld voor zeer scherpe prijs. Tijdens het bouwen van de site wel regelmatig downtime, maar telkens kortstondig en heb in een paar dagen m'n site kunnen bouwen zonder echt tegen iets aan te lopen. Nog geen support nodig gehad. Zeker tevreden!

7 augustus 2016 20:07
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Nog geen problemen ondervonden. Maar ook nog niet heel veel gebruikt.

6 augustus 2016 16:40
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Goede en correcte service zonder blabla en een duidelijke en overzichtelijke website.

2 augustus 2016 16:41
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Aanmelden ging gemakkelijk en duidelijk. Duurde even voordat alles helemaal naar behoren werkte. Maar over het algemeen dik tevreden.

2 augustus 2016 16:01
Support
7,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Meerdere domein en pakketten bij Versio gewoon goede service en kwaliteit voor een nette prijs. Loyale klant.

2 augustus 2016 14:24
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Goede ervaring. Nooit problemen gehad. Goede service en duidelijke website!

2 augustus 2016 14:03
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik heb tot nu toe geen contact hoeven opnemen met de support, dus ik heb daar geen echte mening over, maar de service leek me zeer toegankelijk in geval ik het later wel nodig heb. De prijs is natuurlijk fantastisch. De eerste een of twee dagen kreeg ik wel eens een DSN error, waardoor de website niet te bezoeken was. Dat is echter vanzelf opgehouden, en sindsdien ondervind ik geen enkele problemen. Al met al is mijn algemene beoordeling een 8, wat nog hoger zou kunnen zijn als vanaf het begin er geen enkele problemen met de zichtbaarheid van de site was geweest.

2 augustus 2016 13:14
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Hoewel de prijs van een domeinnaam laag is, is het erg jammer dat je in deze tijd nog extra moet betalen voor IDeal betalingen. Dat zou gratis moeten zijn.

1 augustus 2016 13:23
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
6,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

prima.

29 juli 2016 09:38
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Zolang je alles bij hen neemt helpen ze je. Ga je echter naar een andere en goedkopere provider voor je domeinnamen , kijk dan goed je facturen na want ze durven zelfs domeinnamen blijven factureren welke niet in hun beheer zijn.

26 juli 2016 14:49
Support
1,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
2,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Alles verliep snel, correct en professioneel

26 juli 2016 13:15
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0