HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

fantastisch, sbek en betrouwbare hosting

23 juli 2016 17:21
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ssl gekocht, snelle service en veruit 1 van de goedkoopste.
Zou hier weer iets kopen indien nodig

22 juli 2016 09:31
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Goedkoop en makkelijk, net gekocht dus niet heel veel ervaring ermee.

21 juli 2016 13:27
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Wij hadden na enkele dagen een probleem met de opzet van onze website ivm met velden en dergelijke. Deze zijn aangepast naar onze behoeften en dit binnen een uur. Dank u jongens van Versio.nl. Jullie zijn echte pro's.

21 juli 2016 10:36
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Veel ervaring heb ik nog niet maar prijs kwaliteit verhouding is prima. Je krijgt veel voor weinig geld

20 juli 2016 13:42
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Tot nu zijn mijn ervaringen super met versio! Alles ging vrij gemakkelijk

19 juli 2016 14:13
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Het is een goeie webhost, alleen je moet helaas extra bijbetalen voor een mailadres.

17 juli 2016 01:37
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Versio is een goedkope en kwalitatieve service.
Perfect om klein the beginnen met je eerst website.

16 juli 2016 17:43
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Erg goede prijskwaliteit ratio, mijn go-to voor .nl domeinen.

16 juli 2016 14:53
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik zit pas net bij Versio, maar ben tot nu toe erg tevreden erover. Enige minpuntje die ik had was dat je steeds elk domein los moet betalen en dus ook elke keer weer voor het betalen via iDeal moet los betalen.

13 juli 2016 13:29
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Heb al een paar domeinnamen bij Versio geregistreerd en dit ging zonder problemen, alles is heel duidelijk en je krijgt voldoende informatie.
Alles bij elkaar, een tevreden klant.

10 juli 2016 15:28
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Zeer mooie prijzen voor hetgeen je krijgt, ik ben nu al een jaar klant en ik heb tot nu toe nog geen problemen gehad!

9 juli 2016 02:09
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik ben al een hele tijd heel tevreden met Versio. Er wordt een duidelijk en kwalitatief goed pakket aangeboden voor een prima prijs.

9 juli 2016 00:47
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

goede hosting en goedkoope Domein namen

goede service en een lage prijs wat wil je nog meer,site is altijd online en lekker snel

9 juli 2016 00:45
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Bij versio biedt men een zeer goede support, en overall is de kwaliteit super hoog, echt een aanraden. Ook is de omgeving erg gebruikersvriendelijk.

8 juli 2016 21:56
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0