HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik gebruik Versio voor mijn portfolio. De bestelling plaatsen loopt soepel, domeinen bestellen idem. De hosting is wat betreft snelheid prima.

Ik had met mijn eerste bestelling een probleem en zelfs om 23:00 werd er nog snel op de chatfunctie gereageerd. Het probleem werd daarbij ook nog eens super snel opgelost.

Al met al, top! Stijgt ver boven haar prijs uit.

8 juli 2016 13:15
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Versio in enkele woorden: Voordelig, functioneel en gebruiksvriendelijk voor beginners, snelle en betrouwbare hosting. Onlangs zat een groot deel van België zonder internet door server(s) problemen, ik had er geen last van!
Echt wel een aanrader voor hen die twijfelen!

2 juli 2016 14:56
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Ervaring is goed! mijn advies is wel om voor de nieuwelingen onder ons een filmpje te presenteren om de weg te vinden. verder moest ik mijn wordpress opnieuw installeren. dit kan aan mij gelegen hebben of een uitzondering, maar wou het toch even zeggen.

30 juni 2016 21:11
Support
5,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Net een week aan de slag op mijn domein, bevalt goed. loop niet tegen problemen aan en alles is erg duidelijk.

30 juni 2016 14:07
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Echt super prijs-kwaliteit verhouding, alles duidelijk, modern, snel en goedkoop :) Registreer u ook via http://www.versio.nl/?pa=96918tcnes

28 juni 2016 20:48
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Goede hulp toen ik die even nodig had. Voor de rest goede snelheid !.

27 juni 2016 12:50
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Fantastische ervaring bij Versio. Supersnel actief na registratie domeinnaam en hosting. Enkele ogenblikken later stond de website al volledig operationeel online.Direct konden verschillende e-mailadressen ingesteld worden. Zonder dat enige technische kennis vereist was.

23 juni 2016 18:51
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik had liever niet al die mails ontvangen van wereldwijde aanbieders die een site voor me willen bouwen.

23 juni 2016 13:51
Support
5,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
8,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Al 6 jaar zonder problemen bij Versio omdat het een van de goedkoopste was en er ook goede reviews over te lezen waren. Afgelopen week was mijn site uit de lucht. Klanten liepen weg. Het heeft 2 dagen geduurd voordat het was opgelost. 3 tickets aangemaakt. Ik moest zelf steeds verwijzen naar alle tickets. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Dat een collega na het aanmaken van 3 tickets in het ticket zet ik zie geen problemen met je account wat is er aan de hand? Men stuurt je handleidingen waar je niet uit komt of die helemaal niet bedoeld zijn voor het probleem. Ik vraag me af of het wel gelezen wordt Ik ga me orienteren op een ander webhosting pakket, want ik voelde me voor de gek gehouden. Je mag blij zijn als je eindelijk een goed antwoord ontvangt op je ticket. Heel jammer dat Versio zo met zijn klanten om gaat.

18 juni 2016 08:34
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
8,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Versio heeft een ruim aanbod met goedkope internet producten voor websites voor het MKB.

17 juni 2016 17:10
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Het lukt me niet om een website te verhuizen naar Versio. Ik loop tegen een probleem aan wat ik, tevergeefs, probeer duidelijk te maken. Ben nu al 5 dagen bezig om uit te leggen wat er aan de hand is, maar Versio komt alleen maar met algemene opmerkingen die NIETS bijdragen aan de oplossing van het probleem.

De "support" is ronduit slecht, incompetent en LEZEN is blijkbaar geen vereiste om daar te kunnen werken.

Ben nu een week bezig om de supportdesk duidelijk te maken wat het probleem is, maar dat kan alleen via hun ticketsysteem. Een antwoord krijgen is geen garantie en een antwoord waar je iets aan hebt al helemaal niet. 's Morgens vroeg een ticket aanmaken en dan de hele dag wachten tot er om 17, 18 of 19 uur een reactie (als je geluk hebt) komt en zo ben je per bericht een dag kwijt. Hun reactie getuigd echter niet van enig technisch inzicht en frustreert alleen maar.

Versio heeft GEEN telefonische support en zal je ook niet bellen.
Je zult maar een acute storing hebben, dan ben je als bedrijf de klos met deze provider.

Ik zet de verhuizing niet door en zoek een betere provider.

17 juni 2016 14:35
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Alles is top bij versio snelle levering goede hulp en kwaliteit ook prima !

17 juni 2016 14:15
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Power

Goedkope en kwalitatief goede webhosting was ik al tijden aan het zoeken. Versie voldoet volledig aan onze wensen. Het; administratiesysteem is makkelijk te bedienen en de website draait snel op het web. Bijzonder verrast ben ik over de beveiliging: gratis ssl (https) certificaten. Dit geeft net dat beetje dat nodig is om je professioneel te vermarkten. Ik ben dan ook dik tevreden!

17 juni 2016 14:12
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Versio is erg prettig.

17 juni 2016 13:37
Support
6,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Een Erg snelle en goede hosting die alles heel erg goed geregeld heeft voor mij. Ik had mijn website al klaar staan en binnen 24 uur stond hij online en werkend!

17 juni 2016 13:11
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0