HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Nog niet lang klant bij Versio, maar tot nu toe zeer tevreden.
Het forum is altijd handig om vragen of problemen voor te leggen.

14 juni 2016 14:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Snelle support bij vragen via de chat, goedkoopste hoster naar mijn weten en hosting op maat: dus niet te veel betalen voor een pakket waarvan je maar 1% gaat gebruiken. Upgraden en downgraden kan ook. super!

10 juni 2016 19:58
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Prima bedrijf voor als alles goed gaat, wat slechtere ervaring met als je problemen hebt.

10 juni 2016 16:47
Support
5,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Versio heeft goedkope domeinnamen. Dat is perfect. De facturen rollen er ook gemakkelijk uit.

Eerder had ik ook mijn hosting hier, maar dat beviel helaas niet. Echt heel erg veel downtime. Dit was overigens in 2014, dus wellicht is het nu wel beter.

Voor domeinnamen is het wel een aanrader. Gewoon even doorverwijzen naar je eigen server. Perfect!

10 juni 2016 11:45
Support
6,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
7,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Basis

Ik heb zowel een hostingpakket, als meer dan 20 domeinnamen bij deze service geplaatst staan. Echt een topbedrijf.

9 juni 2016 22:11
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Heb een reseller pakket gehad, maar deze beviel niet. Hierdoor de hosting op een eigen server gezet.

De domeinnamen registreer ik allemaal bij Versio. Zowel goedkoop, snel en op factuur. Grootste voordeel is wel de meldingen die je krijgt als deze bijna verlopen!

9 juni 2016 20:41
Support
7,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Heb er nog maar net een domein bij geregistreert en ben al zeer tevreden over de snelle klantendienst via de chat.

Makkelijk klantenpaneel.

9 juni 2016 16:59
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

heel soepel en snel. Heb geen support nodig gehad alle informative was duidelijk en snel beschikbaar.

4 juni 2016 13:52
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Versio is budget - en voor dat lage budget krijg je ALLEEN MAAR ELLENDE.

Niet alleen slecht, maar ook TOTAAL ONGEINTERESSEERDE SUPPORT !
En alleen online, iemand spreken is niet mogelijk. Letterlijk. Kan niet.

Jarenlange ellende... IP-blocks met spammers, incorrecte facturen, afsluiting vanwege teveel verkeer - "sorry rekenfoutje" !! en toch je website al afgesloten !! - en totaal onbereikbare support.

Laat je niet verleiden door een provider als Versio die hier en daar een kwartje goedkoper is. Voor dat bespaarde kwartje krijg je alleen maar ellende terug.

Doe het niet!!

31 mei 2016 17:03
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
4,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Basis

erg tevreden tot nog toe

30 mei 2016 15:41
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Complete

Ik host al mijn domeinen bij Versio want Versio is te vertrouwen.

29 mei 2016 17:05
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Zeer goede website voor het aankopen van domeinnamen en webhosting

28 mei 2016 20:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Over het algemeen ben ik tevreden over Versio. Ik heb de support nog nooit benaderd, vind de sitebuilder mogelijkheden erg interessant en de hosting daarbij erg goedkoop.

28 mei 2016 19:58
Support
5,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Top! Alles werkt goed, heb hulp gehad van een vriend dus weinig gebruik gemaakt van de support. Voor de rest wel erg tevreden!

26 mei 2016 13:10
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Snel, goed, support kan af en toe tegenvallen en er komen nog kosten boven op de prijs de ze weergeven. Voor de rest prima!

24 mei 2016 16:45
Support
6,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0