HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Vlotte overschakeling van vorige leverancier naar jullie. Nadat ik de login gegevens gekregen had, heb ik eerst de database overgezet en dan de overige php scripts. Als dit allemaal in orde was heb ik de domeinnaam overgezet en na een uurtje was de website op jullie server actief. Ik zag en ondervond direct dat jullie server pakken sneller was dan deze van onze vorige leverancier.

24 mei 2016 12:54
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Versio is een prima host maar de Cloudbox vond ik wat minder.
Ik heb ongeveer al 3 jaar +- 10 domeinnamen bij Versio en dit bevalt me nog steeds prima. De prijzen zijn altijd laag en de support bij een probleem is altijd prima.

Ik heb hiervoor ook een Cloudbox bij Versio gehad maar daar ben ik inmiddels mee gestopt omdat de prijs hiervan hoger is en het systeem niet soepel werkt. Het opzeggen van deze dienst is prima verlopen en ik heb de cloudbox ook nog verkocht aan een andere Versio gebruiker. Dit kon via het push beheer.

19 mei 2016 12:07
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
5,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Versio bevalt mij beter dan waar ik eerder zat. Daarom ga ik hier verder.

19 mei 2016 11:25
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Deze host gekozen vanwege de prijs.
Mijn website is soms iets traag, maar niet hinderlijk traag. Maar voor 0,50 per maand vind ik dit prima te doen.

Heb je een vraag? Staat de support altijd voor je klaar, hiervan al een paar keer gebruik gemaakt, elk probleem wordt opgelost.

19 mei 2016 10:35
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Ik was nerveus om een website te maken aangezien ik nog niet veel wist wat er aan voorwerk bij te pas kwam, maar voor een erg goedkope prijs had ik met een paar klikjes een domein + hosting + CMS. Ook had ik een klein probleem waar ik niet uit kwam en binnen 10 minuten had de online support dit probleem voor mij opgelost en uitgelegd. Erg tevreden dus.

18 mei 2016 13:44
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

In het begin was het heel moeilijk om alles werkende te krijgen. Ik kon verder geen duidelijke uitleg vinden. Maar nadat ik heb uitgevonden hoe het allemaal werkt vind ik het wel fijn om mee te werken.

Ik heb ook gebruik gemaakt van het chatten met Versio. Dat vond ik heel erg fijn omdat ik ook direct werd geholpen.

17 mei 2016 13:30
Support
6,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Dit is een goedkoop bedrijf met goede service en hebben zelfs een live chat

12 mei 2016 10:10
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Erg goedkoop, maar je krijgt waar je voor betaald: slechte service. Laden van database was enorm traag en dat konden ze niet verhelpen, terwijl laden van dezelfe database bij transip heel snel ging. Werd van kastje naar de muur gestuurd met allerlei vage antwoorden. Hun servers zijn ook aan de oude kant. Ik heb alles verhuisd naar andere host.

27 april 2016 09:11
Support
2,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
8,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Qua prijs echt een budget hosting, helaas de rest ook. Op tickets duurt het tot 24uur totdat je antwoord krijgt, vaak ook als je reageert wanneer iets nog niet opgelost blijkt te zijn. Sites bij tijds erg traag en al te veel problemen gehad met deze hosting. (sites op andere hosting 1,5 tot 2x sneller) Disk space waar je voor betaald maar niet wordt toegewezen (erg vervelend bij het bouwen van websites) totdat je dit meld (meerdere keren gebeurd, een tijdje bijna wekelijks), ipadressen die op spamlijsten staan enz. Bij problemen? Gebruik de chat, op tickets moet je al snel een dag wachten en dan is het antwoord lang niet altijd de oplossing. Ik ben mijn sites aan het verhuizen en gebruik de hosting nu als fileserver, vanwege lage prijs nog wel aan te houden.

18 april 2016 16:20
Support
2,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
7,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik zit er nu een half jaar en heb al meerdere keren gevraagd of het hoort dat de sites traag laden. Krijg de reactie dat het gewoon normaal is. Ik moet soms een halve minuut wachten tot de site geladen is....

15 april 2016 00:43
Support
3,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
10,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Mijn ervaring bij Versio is uitstekend, ik heb nog niet last gehad van problemen bij versio en als die er waren waren die snel opgelost

26 maart 2016 10:02
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik ben al jaren bij Versio en ik ben er erg tevreden mee. Goed en goedkoop hosting.

22 maart 2016 09:39
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Domeinen bestellen gaat razendsnel, net zoals de uitgifte van SSL certificaten. Hosting is helaas wel van mindere kwaliteit maar verder een top bedrijf met lage prijzen!

17 maart 2016 10:01
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Heb goeie ervaringen met Versio Alleen vind de kwaliteit van de webhostings wel jammer aan d elage puntjes !m

16 maart 2016 21:59
Support
10,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Basis

Reeds jarenlang klant bij Versio met een reseller pakket, en hoe langer klant, hoe meer extra bonus onder de vorm van meer webruimte en meer inbegrepen data trafiek. Steeds relatief snel hulp via helpdesk (ticket), enkel jammer dat er geen mogelijkheid is voor telefonisch contact bij dringend issue. Versio is ook véél goedkoper dan vele andere hosts, zeker in België, waar men soms 4 maal duurder is voro hosting, en wel 10 maal + duurder voro domeinnamen.

9 maart 2016 10:40
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0