HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Basis

Goede service en super snelle interface, ga zo door.

9 maart 2016 09:32
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
5,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Net begonnen met het opzetten van een eigen website. Snel starten met Versio en duidelijke uitleg. Fijne optie voor een beginner als ik!

23 februari 2016 14:07
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Beetje trage site/server. Verder prima, zeker voor die prijs.

23 februari 2016 13:50
Support
7,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Mijn ervaring is, dat low budget zeker niet betekent dat er geen service wordt verleend. Tot nu toe zeer tevreden, makkelijk te werken en te vinden hoe je alles moet aanpassen. E-mailadressen aangemaakt: ging easy als het maar kan. Wordpress: installeren is een peuleschil.
Nee, makkelijk, betrouwbaar en veilig: Versio dus!

23 februari 2016 13:15
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Basis

kleine joomla site zonder veel opties ging snel offline, zogezegd door overschrijding bandbreedte. Uit het controlepaneel bleek echter nauwelijks bandbreedte gebruikt te zijn. Geen support op dit vlak. men wil zelfs niet helpen (tijd geven) om je site te backuppen.
Gezien site online moest, op aanbevelen van de helpdesk overgeschakeld naar cloudbox (VPS), echter is deze vaak niet (goed) bereikbaar. problemen met licenties en uptime (site niet bereikbaar)
Ondanks betalen wordt de cloudbox afgesloten. Helpdesk vraagt om nogmaals te betalen via PayPal en aanvaard het betaalbewijs van onze bank niet.

goedkoop werd dus duurkoop!

23 februari 2016 10:10
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
6,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Prima hoster voor een zeer goede prijs, toppie !

20 februari 2016 18:55
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Versio is goedkoop, gemakkelijk en betrouwbaar. Heb mijn verschillende websites hierheen verhuisd en ben heel blij met die beslissing.

20 februari 2016 15:36
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Versio is één van de beste hostingen die ooit ben tegengekomen. Bij hun is alles perfect!

19 februari 2016 22:21
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik vind Versio een zeer goede maar ook goedkope host met goede support!

Dat maakt het mensen handig om deze host te kiezen heb er nooit gezeik mee gehad!

Ik zeg top host!

19 februari 2016 19:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Beste
dit is een van de betere providers die ik ben tegen gekomen bieden goede service/kwaliteit
ga zo door

19 februari 2016 11:33
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Na mijn registratie van domeinnamen had ik een vraag hoe ik mijn eigen nameservers moest configureren en hoe ik de nameservers in jullie systeem moest instellen.
Via de online chat kreeg ik zeer snel het juiste antwoord en dat laat op de avond.

19 februari 2016 01:07
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Enorm oppassen met deze Hosting provider. Jarenlang klant zonder al teveel problemen. Verschillende hostingpakketten en domeinnamen bij hun besteld die nog tot 2017 betaald zijn. Op een gegeven moment rekenen ze een kost van 1 euro door aan (prijsverhoging DNS BE). Een mailtje dat mij op de hoogte had moeten brengen van deze ‘schuld’ heeft mij nooit bereikt. Vervolgens is via een incasso 40 euro extra aangerekend (4000% extra!) en AL mijn diensten geblokkeerd. Domeinnamen: onbereikbaar, webhosting: offline. Het enigste wat ik kon was mijn boete betalen. Ik kon zelfs niet meer de Helpdesk contacteren, ook daarvan was ik geblokkeerd. Het was betalen of oprotten. Ongelofelijk maar waar. Als je geen problemen hebt is Versio best ok, maar eenmaal er (financiële) problemen opduiken behandelen ze je echt op een zeer frustrerende en verwerpelijke manier.

18 februari 2016 21:45
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
3,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik ben net nieuw bij Versio maar de support is echt super, als ik een vraag heb wordt deze duidelijk en goed beantwoord.
Ook de prijs is klein en daarom vind ik dit de een van de goedkoopste maar ook beste webhoster.

16 februari 2016 13:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Alles ging heel snel en werkt super

14 februari 2016 20:31
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Top snelle afhandeling

14 februari 2016 13:50
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0