HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Uptime van versio is echt zielig vergeleken met andere providers.

Twee jaar in bezit geweest van een VPS/CloudBox (2012-2014) en in die tijd heb ik some downtimes gehad van meerdere maanden!!! Dit moest ik zelf melden bij de klantenservice, die niet technisch competent is, en bleef beweren dat er niets aan de hand was (terwijl de VPS elke 5 minuten onbereikbaar werd door een routing probleem in Versio zelf).

De prijs voor een VPS niet goedkoper dan andere providers, terwijl je er wel veel frustaties bij krijgt en slechte ondersteuning.

Overigens komt Versio vaak met de melding dat er een DDoS aanval plaats vindt, maar volgens mij is dit een excuus voor hun slechte infrastructuur die telkens faalt.

30 januari 2016 13:54
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Basis

Uitstekende, snelle support ook in het weekend. Ongeloofelijk goedkoop. In no time heb je een server opgezet. Configuratie ook vrij simpel.

30 januari 2016 08:00
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Zeer voordelige prijzen. Ik bestel al mijn domeinnamen bij Versio. Webhosting is soms wat traag maar meestal zeer snel.

28 januari 2016 12:47
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Mijn ervaring met Versio is tot nu toe erg goed. De prijs kwaliteit verhouding vind ik erg aantrekkelijk. Ik kon lekker snel aan de slag en op de website vond ik alle informatie die ik nodig had. Van de klantenservice heb ik nog geen gebruik hoeven maken maar ik ga er vanuit dat die net zo goed is.

27 januari 2016 17:18
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Goede prijzen, overzichtelijk en compleet

27 januari 2016 09:07
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Versio is een goede hosting bedrijf waar kwaliteit en support echt naar boven komt. Ik ben blij dat ik voor Versio heb gekozen.

26 januari 2016 19:15
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

prijs klopt niet op de website, heel veel verborgen extra's.
Daarna ontzettend veel spam en de support werkt niet naar behoren. lang wachten in de chat ook al ben je(volgens de beschrijving) binnen de minuut aan de beurt., Tevens werkt vaak de mail niet en is de zoekfunctie op hun site in het geval van problemen waardeloos.

26 januari 2016 18:40
Support
3,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
3,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik kan alleen maar over lof spreken.
Alles is zeer snel en makkelijk verlopen.
Een aanrader!!!

26 januari 2016 13:17
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Bij drie providers offerte gevraagd. Versie reageerde als eerste.
Binnen een dag alles geregeld. Zelf email instellen heeft als voordeel dat je meteen weet hoe het moet.
Speciaal compliment aan de helpdesk. Geen dure langdradige telefoontjes maar een adequate chat lost het probleem onmiddellijk op.
Op zo'n provider heb ik lang moeten wachten, maar nu gelukkig gevonden.

25 januari 2016 15:04
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik heb ongeveer een week geleden een top-level domein gekocht (.nl). En het werkt gewoon allemaal precies zoals het zou moeten. Alleen had ik met het maken en verwijzen van een SRV-record naar mijn A record wat problemen, na wat googlen kwam ik op een support forum pagina van versio zelf en toen was het verholpen. Naar mijn mening kan dat wat beter! De SRV-records. Maar verder top!

25 januari 2016 13:25
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Er is een reden waarom hun prijzen zo laag zijn.

- Ze voeren onderhoud uit zonder dit te melden daardoor ligt je mail en website plat.
- Ben je aan het uploaden via een ftp en check je de betreffende website is het offline, reden; er worden te veel connectie gemaakt zegt de klantenservice (en dit bij 208 items 32MB).
- Soms kan je geen mails versturen of ontvangen, en dit zonder bounce te krijgen.

Om deze reden zeg ik doei tegen Versio

25 januari 2016 12:19
Support
7,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
9,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Support nog niet nodig gehad, service was snel online zonder problemen.

24 januari 2016 13:05
Support
10,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Kijk uit voor dit bedrijf... Je doet jarenlang zaken met ze, maar je doet uiteindelijk "een roltrap naar boven en een gewone trap naar beneden" ervaring op. Heb veel domeinnamen bij ze afgenomen inclusief een hostingpakket. Op een gegeven punt m,n hosting pakket opgezegd en een aantal domeinnamen laten staan. Schijnbaar is van mijn kant een rekening van € 12,- niet betaald, waarbij de aanmaningen naar een mailadres gestuurd wordt waarvan het hostingpakket dus al opgezegd is (kortom, ik ontvang de betalingsherinnering niet). I.p.v. een betalingsherinnering naar mijn prive gmail adres te sturen (welke bekend is bij ze) neemt men liever de moeite om naar een incassobureau toe te stappen, waarbij de totale rekening nu opgelopen is naar € 60,- . Heeeeeeeel erg bedankt voor deze sympathieke actie Versio!!! Not!!

21 januari 2016 19:36
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Goedkope en snelle service is perfect maar echt goed kan ik het niet noemen. Mijn sites zijn heel vaak offline en kan de versio site zelf dan ook lastig bereiken. Vervolgens zegt de klantenservice dat het aan mij ligt terwijl mijn vrienden er ook niet op kunnen

21 januari 2016 17:39
Support
2,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
10,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Ik ben sinds een korte tijd pas klant bij Versio, maar tot nu toe zijn mijn ervaringen super! Al voor ik een pakket aankocht, ben ik via de online support razendsnel op weg geholpen met de vragen die ik had. Een echt goede review kan ik door mijn korte tijd als klant nog niet schrijven, maar ik ben tot dusver meer dan tevreden.

21 januari 2016 13:07
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0