HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Versio is een super hosting, levert super producten en dat tegen een super tarief!

20 januari 2016 15:22
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Goede support, zeer goede prijs. Helaas staat, wat mij betreft, de DDoS filter iets te streng ingesteld. Ook mist de ondersteuning van HTTP/2 aka SPDY, spijtig.

Nog steeds een aanrader!

20 januari 2016 13:29
Support
8,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Basis

Nog geen slechte ervaring gehad bij Versio. makkelijk systeem voor het aanschaffen van domeinen en webhosts. Support is goed, je kan alles vragen over je website problemen.

20 januari 2016 10:18
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Heb meerdere domeinnamen hier geregistreerd staan incl. Webhosting. Altijd goede en snelle hulp waar nodig echt een aanrader.

20 januari 2016 09:17
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik heb nog geen ervaring nodig gehad qua support. Een vriend met verstand van programmeren en websites etc heeft mij geholpen met het realiseren van mijn website. Ik ben nog niet actief met de website omdat ik nog druk met de studie ben, dit ga ik wel binnenkort zijn. Vooralsnog ben ik zeer tevreden over Versio, werkt erg soepel en niet duur voor zover ik weet.

19 januari 2016 20:08
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Enorm klantonvriendelijke hoster. Ik heb net geen 100 domeinnamen geregistreerd staan, voor meerdere jaren. Op mijn factuur stond dat deze registraties voor een x aantal jaar was, dus fixed price. Opeens kwam er een naheffing over een aantal domeinnamen. Uiteindelijk, na 8 mailtjes te hebben verzonden, ging men mee en gaven ze aan dat ze de helft zouden crediteren. Omdat de overige gemaakte kosten niet in verhouding staan tot een aangetekende brief van de rechtsbijstand laat ik het er maar bij zitten. Spijtig dat er zo met klanten in het algemeen én kosten die niet voor de klant horen te zijn wordt omgegaan. Snelheid van de server is laatste tijd ook niet best meer en complexe vragen kunnen ze ook niet oplossen, over DNS verwijzingen bijvoorbeeld. Versio is absoluut geen host voor b2b en een afrader voor consumenten.

19 januari 2016 20:08
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
6,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Lekker simpel voor weinig geld.

18 januari 2016 13:55
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Hele snelle hosting. Ik kon mijn domeinnaam binnen 4 uur gebruiken. Nooit echt vragen gehad daarom voor support maar een 8. Top!

16 januari 2016 14:23
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Bij het zoeken naar een hosting voor mijn nieuwe website was ik heel twijfelend en voorzichtig, waar moet je op letten en wat mag je verwachten. Ik ben geen dummy, maar ook geen expert en had het gehad met gratis website-oplossingen.

Eerder had ik al een andere goedkope hosting bekeken, maar op het moment van bestelling kwamen er zo veel kosten bij de zogenaamde prijs, dat het totaal ongeveer verdubbeld was. Versio leek me wel heel goedkoop en het wantrouwen groeide. Dus sprak ik de helpdesk aan via chat. Deze verzekerde me dat er geen bijkomende kosten waren buiten de BTW en dat er jaarlijks maximaal een kleine indexatie gebeurt.

Toegehapt en domeinnaam bij geregistreerd. Met Wordpress, wat gegoogel en de artikels op Versio zelf, had ik in weinig tijd een mooie site klaar, die tot heden heel vlot draait. De site manager kan beetje gebruiksvriendelijker, maar eenmaal op weg lukt het al snel. En ben er zeker van dat het helpdesk team je wel op weg zet indien het niet lukt.

Dus ik ben tevreden.

14 januari 2016 15:04
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Goedkope hosting! Goeie support kwaliteit is GOED!

14 januari 2016 14:57
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Registreren domein is minuten werk.
Is niet mijn eerst pakket, ervaring is zeer positief en na aanvankelijk alleen te gebruiken voor eenvoudige landingpages draai ik nu probleemloos zwaardere toepassingen.
En dat voor bijna ongeloofwaardig lage tarieven

13 januari 2016 17:39
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Het hostingspakket was automatisch verlengt. Oke, hier was ik akkoord mee gegaan... Het bedrag overgemaakt, toen heb ik een verkeerd kenmerk ingevuld. Nu een Incasso gehad van DAS (+ €40 kosten). Terwijl ik wel de intentie heb gehad om te betalen.

Totaal onpersoonlijke en afstandelijke reactie van Versio:

Bij een verkeerd kenmerk wordt de betaling inderdaad teruggestort. Wij sturen meerdere herinneringsmails met betrekking tot het negatieve saldo, dus wij hebben u op de hoogte gesteld van het feit dat wij de betaling niet hebben ontvangen.

9 januari 2016 21:59
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Echt een aanrader, je domein is direct geleverd, zonder en met hosting! Bedankt :)

8 januari 2016 19:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Super service en goede prijs/kwaliteit.
Net een klein probleem ondervonden, een mail gestuurd en binnen 10 minuten was ik weer opweg!
Thanks!

21 december 2015 21:29
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Goed product, goede service, lage prijs zeker een aanrader!
Valt wel af en toe uit.

21 december 2015 15:48
Support
6,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0