HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Altijd zeer goeie ervaring met Versio, Kwaliteit altijd goed enkel jammer als het domein verlopen is dat je veel moet betalen om hem terug te krijgen

21 december 2015 15:29
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Power

Goede service en de mensen zijn altijd vriendelijk. Je kunt ze bijna altijd bereiken als je ze nodig hebt, de kwaliteit is erg goed!

21 december 2015 01:18
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Super tevreden over Versio!

20 december 2015 02:29
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik ben al enkele jaren bij Versio. Inmiddels heb ik een reseller account, want dat was goedkoper, omdat ik meerdere domeinen en websites heb.

Ik vind hun online chat support echt ideaal! Ze hebben ook ruime openingstijden qua bereikbaarheid. Downtime is minimaal. Ik voel me serieus genomen als klant. En ze zijn heel betaalbaar. :)

Ik heb pakket "Real NL"

15 december 2015 12:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Versio is een goede website met betrouwbare prijzen en een uitstekend team dat je helpt met het supporten van jouw vragen. Ik heb echter niks iets raars te vermelden. Versio is gewoon een bedrijf dat tot nu toe uitstekend is!

13 december 2015 23:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Zeer eenvoudig om te installeren, een fluitje van een cent .
zo online, en goedkoper en beter vind je niet .

11 december 2015 13:54
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Buiten dat Versio sowieso al goedkoop is krijg je er veel meer voor terug dan bij andere providers. Zo heb je al bij de goedkoopste hosting ongelimiteerde databases en e-mailadressen. Ik zal Versio daarom ook zeker aanbevelen bij vrienden, kennissen en familie.
Bij het afsluiten van het pakket kon ik meteen inloggen in mijn beheerderspanel en na 15 - 30 minuten was ik online met mijn originele domeinnaam! Zeer tevreden!

10 december 2015 14:13
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Het installeren ging vlot, zonder fouten.
Nu verder de site optimaliseren.
Geen problemen ondervonden

9 december 2015 23:04
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Via een docent aangeraden om bij Versio een eigen site te nemen. Als leek toch vrij snel alles aan de praat gekregen, mede dankzij de erg prettige support vanuit Versio.

8 december 2015 13:33
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Goede service, snelle hosting. Makkelijke instructies.

4 december 2015 13:06
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Zeer tevreden over jullie service ! Niks op aan te merken.

Ga zo door !

3 december 2015 18:22
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Fijne hosting waar ik al jaren gebruik van maak. De prijs is top, kwaliteit is goed in verhouding met de prijs en het gebruiksgemak perfect.

28 november 2015 14:15
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Erg goede ervaringen met Versio. Een aantal maal wat verkeerd gelopen met een website, waarbij ik ook zonder backup zat. Vervolgens is het voor me verholpen binnen een dag!

28 november 2015 01:04
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Heb hele slechte ervaringen met deze provider. Geen duidelijke antwoorden op financiële vragen. Had het abonnement op tijd opgezegd maar het woord "opzeggen" kennen ze bij Versio niet. Wordt vervolgens overspoelt met dreigementen van een incassobureau. Probeer met deze club maar eens in contact te komen wanneer je een financieel geschil hebt. Dat lukt dus niet. Nee Versio scoort bij mij een dikke onvoldoende.

23 november 2015 16:26
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
6,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Tot op heden een hele positieve ervaring met Versio.
Hun site en aankoopproces zijn heel vlot, en de prijzen voor hun domeinnamen zijn zeker fair te noemen.

Ik heb hun support nog niet nodig gehad, maar ik ben er van overtuigd dat ook dit wel best ok zal zijn.

17 november 2015 14:08
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0