HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Nog geen vervelende momenten beleefd.

14 november 2015 13:09
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Zeer degelijke prijzen met zeer professionele support. Ik ben fan en kan iedereen Versio aanbevelen!

12 november 2015 19:02
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Power

Bestelling is snel verwerkt en we konden snel aan de slag!

12 november 2015 16:23
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

de goedkoopste die ik gevonden heb

8 november 2015 21:31
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

nu 6 maand overgeschakeld naar versio en tot nu toe een dikke 10 !! Zeer goed en degelijk voor een kleine prijs ! Kan het elke starter aanraden.

8 november 2015 11:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Laatst een .eu domein gekocht bij Versio voor een jaar voor maar €0,49. Dat is echt supergoedkoop.

De website van Versio ziet er professioneel uit en is vind ik klantvriendelijk. Nadat ik mijn domein heb gekocht, duurde het twee werkdagen totdat ik het kon gebruiken (omdat ik betaalde via bankoverschrijving, is langzamer, maar dat staat ook duidelijk aangegeven op de website.)

Over het algemeen vind ik het een goede site, die erg klant- en gebruiksvriendelijk is.

Een erg goede registrar en website!

5 november 2015 19:01
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Webhosting zo als het hoort!

Het maakt niet uit,
of je nu een professional of een hobbyist bent,
dit is waar je moet zijn om jouw Hosting te laten verzorgen.

Eigen ervaring:
Erg fijn gebruik van de site en hosting is zo geregeld.
Na betaling was ik al na 5 minuten online.
Vooral de prijs is vergeleken met andere hosting erg laag maar dat gaat zeker niet van de kwaliteit af.

Zelf maak ik gebruik van het starter pakket wat 50 cent per maat kost, werkt prima en snel.
De site is hoe dan ook altijd in de lucht.

Tot slot:

Tussen de honderden webhosting bedrijven blikt deze uit in de vriendelijke prijs, service en makkelijk gebruik.
Dit is hoe webhosting hoort en altijd zal moeten blijven!

2 november 2015 14:05
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

De eerste indruk van Versio is prima. Dit is de eerste keer dat ik een website bouw (met WordPress) en alles werkt zoals gedacht.

28 oktober 2015 20:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Aangezien ik pas net klant bij jullie ben, kan ik nog niet zoveel zeggen over de support e.d.

28 oktober 2015 13:26
Support
5,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik heb ervaring met 4 hostingproviders, dit is de beste tot nu toe. Top prijs voor een starterspakket ( iets meer dan een tientje) en met name de snelheid is prima (daarom ook verhuisd, een andere provider die 3 keer zo duur is, was me echt te traag). Ok, webruimte en een datalimiet wel beperkt, maar genoeg voor een starter. En dikke 10 voor support (wat een service voor die paar euro!). Gewoon een ticket invullen met een vraag en snel een reactie, ook om 2 uur 's nachts!

24 oktober 2015 23:07
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

5 dagen is niet veel, maar het opstarten ging niet vlekkeloos.

24 oktober 2015 10:44
Support
5,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
8,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Complete

Een hele goede hosting! Hier haal ik altijd mijn domeinnamen en het is ook heel erg goedkoop bedankt , versio!

22 oktober 2015 17:35
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Altijd snel support, zeer competitieve prijzen, nog nooit downtime meegemaakt. Zeker een aanrader.

22 oktober 2015 14:33
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Goed! Snelle support, geen enkel probleem met update. Zeer scherpe prijzen.

Klein minpunt: Niet altijd even goede snelheden bij het laden van de website...

22 oktober 2015 14:28
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Super goedkoop en gebruiksvriendelijk. Ook helpen ze je meteen als iets fout gaat. Ik host nu al 2 weken een domeinnaam en heb geen enkel probleem gehad.

17 oktober 2015 16:08
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0