HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Alles wat een host moet hebben aan een goede prijs

11 oktober 2015 15:11
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Top hosting. Support is super snel. Geen problemen met server ervaren en hartstikke budget.

9 oktober 2015 20:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Makkelijk, goedkoop en snel

9 oktober 2015 14:24
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Erg goedkoop, eenvoudig en snel 2 domeinnamen kunne registreren zonder problemen

9 oktober 2015 14:24
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Registratie ging zeer makkelijk en de prijs viel reuze mee.
Tot opheden zeer tevreden.

6 oktober 2015 13:13
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik wou alvast een domeinnaam veilig stellen voor mijn nieuw op te starten bedrijf. De naam Versio horen vallen in een discussie met mijn zoon. Alleen maar goede ervaringen gelezen. En na het registreren van de domeinnaam,zie je de prijzen van de hostingpakketten,en denk je,waarom ook niet. Dus gelijk maar een starterspakket erbij genomen,kan ik toch alvast wat knutselen aan de site. En met het grootste gemak dit alles snel en online geregeld. Met een paar klikken ben je online. Een aanrader dus.

5 oktober 2015 16:43
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Vlot, goedkoop en gemakkelijk. Eventuele vragen waren eerder al gesteld in het support forum door andere gebruikers waar een concreet en volledig antwoord bij stond.

Zeker aan te raden.

30 september 2015 14:57
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik was op zoek naar een goedkope hosting voor een website die ik met name gebruik voor het domein die eraan gekoppeld zit. Ik heb dus geen groot pakket nodig, iets wat Versio mij bood met hun goedkoopste pakket van 50 cent per maand. Ik heb hem nu, en hij werkt echt top!

In het hele begin was het allemaal even zoeken, omdat ik wel custom DNS records wilde aanmaken. Ik kon het echter in DirectAdmin en het klantenpaneel van Versio niet helemaal vinden, wat ervoor zorgde dat mijn website er voor een dag uit lag omdat ik het verkeerde had aangeklikt. Na lang zoeken heb ik het uiteindelijk wel gevonden, maar het was dus verder wel even zoeken.

Enig minpuntje bij het aanschaffen was dat alle prijzen excl btw op de website staan. Het lijkt dus allemaal extreem goedkoop, maar je moet nog 21% erbij rekenen voor de btw. Maar toch is een website van 25 euro voor een jaar geen geld!

27 september 2015 16:47
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Erg gebruiksvriendelijk aan een scherpe prijs. Je hebt je URL zo aangekocht.

25 september 2015 10:10
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Tot nu toe (pas enkele dagen lid van Versio) goede ervaringen. Helpdesk via chat snel en prettig.
Hoe e.e.a. er uitziet als ik de domeinnaam echt ga gebruiken is nog even afwachten.

24 september 2015 14:25
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

We zijn nog maar kort bezig, maar voorlopig ziet het er goed uit.

23 september 2015 22:34
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

makkelijke en goedkope hosting, lastig met databases

23 september 2015 21:21
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Een tijd geleden heb ik de overstap gemaakt naar Versio toe, heb er geen moment spijt van gehad. Goeie servers, als er iets aan de hand is word het altijd gelijk opgelost.

Support is ook erg goed en snel, altijd behulpzaam en zeer ruime openingstijden van de chat.

Niks te klagen!

23 september 2015 13:45
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Versio leverd goede betrouwbare hosting. Als je tegen problemen aan loopt is hun klantenservice snel en efficiënt.

23 september 2015 12:03
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Goeie service. Goede prijs, leuke mogelijkheden met DirectAdmin. Helaas niet heel erg goede support. Krijg niet vaak antwoord op mijn tickets.

23 september 2015 09:13
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0