HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

3 domeinen verhuisd en bij ze ondergebracht. Dit alles zéér snel, duidelijk en correct uitgevoerd. Enige kritiek zou zijn dat er voor bv. betalen met paypal een kost wordt gevraagd.

22 september 2015 20:02
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik ben nog niet erg lang klant, maar tot nog toe is alles bijzonder goed voor elkaar. Een goede prijs, tot nog toe goede kwaliteit en support.

16 september 2015 13:09
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik ben tot nu toe erg tevreden over de service bij Versio. Wel heb ik een aantal punten gevonden voor verbetering. Ten eerst is de site wat oud. Deze is wat toe aan vernieuwing. Vooral het klantenpaneel vindt ik toe aan vernieuwing. Daarin tegen is het klantenpaneel wel erg duidelijk voor beginnende webdesingers. De klantenservice op de site is erg fijn. Er staan duidelijk antwoorden op vragen.
De prijs van het product is ook goed. De prijs kwaliteit is gwn perfect. Ik heb geen betere gevonden. Nog wel 1 ding bij het bestellen is het misschien slim om de incl btw de prijs er ook bij te vermelden. Ook het aanbod is geweldig. Er zijn producten voor beginners en experts. Alles is erg duidelijk uitgelegd. Ik beveel versio zeker aan aan mensen.

15 september 2015 17:04
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Zeer makkelijk om aan te schaffen en domeinnaam aan te maken enzovoort.
Goede interface en werkt goed!

14 september 2015 15:05
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Prima.De website geeft je een goede start. De chatdienst support werkt snel en goed. Enige puntje dat ik tot nu toe kan opmerken is dat het server ip adres in 1 van de 100den blacklist spamlijst staat, dat kan problemen gaan geven.

10 september 2015 13:59
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik heb meerdere hosts en de betaalde zijn beduidend duurder. Maar ik heb ook al wel eens een gratis host getest en die vielen ook erg mee vandaar dat ik vorige week wel een starterspakket wilde testen van Servio, incl. een domeinnaam.

De domeinnaam is voordelig en makkelijk geregeld. Maar voor het overige merk ik t.o.h. eigenlijk geen verschil met de partijen die de hostingdienstverlening gratis aanbieden. Niet dat Versio echt slecht is, maar in die eerste week heb ik wat betreft de prestaties van de website geen verschil ervaren en is met name de 'zoektijd' om de site te vinden bijzonder groot.

Een pré van Versio is wel dat er een bemande chat is, voor een kleine navraag heb je dus supersnel een antwoord.

7 september 2015 18:39
Support
8,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
9,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Zeer goeie ervaring opgedaan. Had een vraag en kreeg binnen 2 minuten het antwoord en oplossing via de helpdesk chat ! Dat heb ik elders wel eens anders meegemaakt...

7 september 2015 14:48
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

The worst support I ever seen.
They are literally good for nothing: never able to resolve simplest problem, always take like 10-24 hours to respond with 1-2 senseless lines.

4 september 2015 22:07
Support
1,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik vind versio goede diensten hebben, snel antwoord over van alles en nog wat.

4 september 2015 17:03
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Waarvoor ik versio gebruik werkt het naar behoren.
Momenteel host ik 3 a 4 domeinen op mijn simpele hosting
met meerdere domeinnamen en werkt alles naar behoren.

4 september 2015 17:01
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Nooit problemen met versio gehad! Ze hebben een goede support en de livechat is een zeer handige functie!

4 september 2015 16:27
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Fijne hosting mooie prijs en de support heb ik niet eens hoeven te gebruiken :P

4 september 2015 11:33
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Goede hosting alles netjes geregeld en alles goed voor elkaar dus toppie!

3 september 2015 22:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Ik ben overgestapt vanwege de prijs en ik merk dat mijn website een stuk trager is geworden na de overstap.
Als ik wil inloggen bij Directadmin moet ik regelmatig mijn wachtwoord vernieuwen omdat de huidige niet meer werkt.

Een voordeel is dat je hier makkelijk met de klantenservice kan chatten om problemen op te lossen.

30 augustus 2015 19:16
Support
7,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
8,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

TOP!! goede support bij problemen, snelle overdracht van WHOIS en domeinnaam...

29 augustus 2015 21:55
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0