HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1579 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Vorig weekend mijn domeinnaam verhuisd naar Versio.

Initieel wat problemen door de EPP code om mijn domein te verhuizen (Veroorzaakt door mijn vorige registrar). Hierbij ben ik echter supersnel geholpen door de versio helpdesk (op zaterdagnamiddag!).

Hierna hebben ze mij ook nog geholpen om al mijn subdomeinen goed in te stellen. Super service.... zeer tevreden!

25 april 2020 14:36
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

alles perfect, ging snel.

22 april 2020 11:00
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Doet zn taak. Prima

12 april 2020 13:19
Support
7,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik had nooit eerder een domeinnaam geregistreerd en ik was verbaasd om te ontdekken hoe gemakkelijk het ging!

31 maart 2020 14:34
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Momenteel geen enkel negatief puntje ontdekt. Super bedankt voor de service!

29 maart 2020 14:03
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

aangemaakt voor een schoolproject,
beste prijs en kwaliteit dat ik had gevonden

29 maart 2020 13:13
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Razendsnelle inschrijvingen en verwerking van mijn domeinnaam!

28 maart 2020 12:51
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Doet wat het moet doen.

24 maart 2020 13:48
Support
6,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Sinds kort heb ik mijn eigen website met hosting aangeschaft bij Versio. Ik was compleet nieuw in de 'hostingwereld', maar bij Versio heb ik duidelijke informatie gekregen omtrent het opstarten van mijn eigen website. Wel heb ik als tip om eventueel voor nieuwe bezoekers die geen idee hebben wat ze moeten doen, videotutorial(s) of complete handleiding te ontwikkelen met duidelijke aanwijzingen. Voor de rest is alles duidelijk!

23 maart 2020 12:50
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Fijne webhosting site voor een super prijs.

21 maart 2020 16:02
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Recent overgestapt naar Versio als hosting provider. De verhuizing van mijn vorige hosting provider naar Versio is direct correct verlopen. Ik kon aansluitend vrijwel direct aan de slag met het koppelen van e-mailadressen. De interface is intuïtief en hierdoor makkelijk te gebruiken. Ook gebruik gemaakt van de chat functionaliteit om in contact te treden met een medewerker ook dat verliep prima.

18 maart 2020 20:49
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Goedkoop is duurkoop. Telefonische support alleen tegen betaling (in abonnementsvorm nog wel), emailen is niet mogelijk en chat werkt niet. Kansloos!

Binnen een UUR na registratie de domeinen naar concurrent overgezet, die hebben wel normaal functionerende DNS-servers. Toedeloe versio!

18 maart 2020 13:34
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
8,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Erg positief

18 maart 2020 13:15
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Goede en snelle service!
Zeer tevreden met het hostingpakket.
Zeer handige FAQ waar ze uitleggen hoe je iets moet doen.

17 maart 2020 13:32
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

top

16 maart 2020 08:49
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0