HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

reeds jaren een klant bij versio, en zeker niet van plan te veranderen!! top *****

29 augustus 2015 19:55
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

In 1 woord geweldig. echt een top bedrijf

29 augustus 2015 19:35
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

In 1 woord GEWELDIG! Ik host al bijna 2 jaar twee tot vier domeinen bij Versio. Nooit problemen altijd te vreden.

29 augustus 2015 19:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

De domeinnamen van Versio zijn goedkoop, de hosting ook maar de hosting is simpelweg slecht en gigantisch langzaam.

29 augustus 2015 17:05
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Zeer goed, goede support ook buiten kantooruren.

29 augustus 2015 16:08
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Inmiddels verschillende keren SSL certificaten hier besteld. Ondanks dat ze enorm goedkoop zijn is de kwaliteit perfect! Na betaling en bevestiging worden ze binnen no-time geleverd en ik heb tot nog toe altijd een antwoord kunnen vinden op mijn vragen via de FAQ of het forum op de website.

27 augustus 2015 13:45
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Nette producten tegen een scherpe prijs. Versio is dé aanbieder in nederland.

25 augustus 2015 18:32
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Uitstekende kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Ik heb binnen een dag al mijn domeinen overgezet en betaal nu veel minder dan voorheen.

15 augustus 2015 13:21
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Afgelopen week in het buitenland onbereikbaar geraakt door mijn eigen fout. Vervelend, omdat ik zelf niet de beschikking had tot een computer. Ticket aangemaakt via mijn smartphone en Versio support heeft de problemen snel en goed opgelost!

Het enige minpuntje wat ik kan bedenken is dat er vroeger weleens blokkades waren op uitgaande mail, vanwege spammers. Gelukkig heeft Versio nu spamfilters voor uitgaande mail en gaat het nu weer beter.

7 augustus 2015 17:16
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Alles is zeer vlot verlopen. Na de initiële setup zijn er zijn een groot aantal paketten standaard beschikbaar, zoals WordPress, Coppermine, ...

Ik zou dit zeker aanraden!

5 augustus 2015 15:58
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Heb er een aantal domeinen gekocht, snelle service.

3 augustus 2015 22:09
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Top hosting!, ik heb hier al een paar domeinnamen gekocht en ben er blij mee, als er iets is kan ik het vinden in het klanten forum waar ik meestal ook de fix vindt!

Zekere een aanrader!

3 augustus 2015 21:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Heb enkel mijn domeinen hier geregistreerd.
Sneller en goede service die vooral erg goedkoop is.
Alles wat je kan verwachten voor domein registratie zit er bij.
Ik heb totale controle en wordt niet belemmerd door eventuele nameservers die zijn vast gezet.
De prijzen zijn duidelijk en zeer competitief.

Ik heb tot op heden nog geen gebruik hoeven te maken van de support, alles werkt vlekkeloos.

27 juli 2015 13:34
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Goed bedrijf, goede prijzen en leuke acties!

24 juli 2015 19:02
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Een prima host. Goede prijs. Helaas wel wat problemen gehad met de MySQL, maar is netjes opgelost door het Versio team!

23 juli 2015 23:22
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0