HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Basis

Sinds 3 jaar heb ik bijna al mijn domeinnamen bij Versio staan. Aan het begin ook hosting bij Versio gehad. Dit werkte niet heel fijn. Relatief veel downtime. Hierna enkel domeinnamen nog bij Versio. Prijzen van hosting en domeinnamen zijn zover ik het weet de laagste van Nederland en blijven dit ook (niet een dikke verhoging na het eerste jaar). Dit is voor mij de belangrijkste reden om bij Versio te blijven. Het hosting en domein beheer systeem werkt ook fijn en snel. Dus over het algemeen goed tevreden.

23 juli 2015 12:46
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

We hebben Versio al jaren als partner. Support is snel en goed; de prijs/kwaliteitsverhouding is prima!

23 juli 2015 11:51
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ze hebben soms kortingscode je bent alleen aan de goden overgeleverd als je die wil gebruiken, probeer je iets leuks te doen voor je kennis werkt de code niet? Daarna eindeloos mailen om het opgelost te krijgen, maar ja de domeinnaam moest wel vastgelegd worden. Hier kunnen ze nog wat leren. Als het niet werkt lost her dan op

22 juli 2015 23:40
Support
3,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
7,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Ben bij verschillende webhosting providers geweest tot op heden.
Super tevreden van Versio en spijt dat ik niet eerder bij hen was uitgekomen.
Troeven: zeer concurrentiële prijzen, maar bovenal: zeer snelle en behulpzame helpdesk!
Zelfs buiten kantooruren, wanneer je ze echt nodig hebt.

22 juli 2015 21:19
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Aanmelding was gemakkelijk en simpel. Direct toegang tot host. Kleine hostpakketten beschikbaar om eerst een website op te bouwen. Klantenservice makkelijk te bereiken en goede service.

Kortom: perfect!

22 juli 2015 14:54
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Werkt goed soms langzaam maar valt wel mee voor de rest een prima hosting

22 juli 2015 13:36
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

De Prijs kwaliteits verhouding is zeer goed bij Versio.
De support is snel en betrouwbaar ze leveren goede kwaliteit support.
Ik heb hier zelf al meerdere domeinen staan die werken allemaal goed, en als er wat is dan is de support er snel bij.

20 juli 2015 11:52
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Wij hebben via Versio een jaar lang een 'cloudbox' afgenomen omdat we een failover wilden hebben voor bepaalde dns-services. De kwaliteit van de cloudboxen is slecht. Installeren is paar keer klikken. Maar daarna begint het gedoe.

De vps valt regelmatig uit zonder aanwijsbare reden. Er draait bijna niks op en dus geen kwestie van belasting. Wachtwoordreset vanuit het beheerpanel werkt niet. We hebben meerdere malen 'koude migratie' moeten doen naar andere nodes omdat het geheugen van de node waarop ons VPS zat plotseling vol was en rebooten niet meer werkte. Tickets die meer dan een week openstaan en ondertussen doet je dienst het niet meer. Ze geven zelf ook wel toe dat het niet goed is, maar doen er verder weinig aan.

Voor ons is de maat vol. Gelukkig is het maar een failover maar onze VPS (we namen 3 cores af) is weggehaald bij ze en bij andere dienstverlener ondergebracht.

Op zich is het systeem dat ze hebben best leuk (OnApp) maar ik heb sterk het idee dat ze het oversellen en/of de hardware onvoldoende is waar ze het op draaien.

18 juli 2015 12:01
Support
2,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
6,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Prima partij voor webhosting en domeinregistratie.
Wat me frustreert is de kennis en ondersteuning via de support.
Mijn eerste ervaring was een live- chat met de helpdesk toen ik een domein probeerde registreren. Hoewel de domein vrij was en ik saldo in mijn online-portemonnee had, mislukte de registratie. Ik kreeg een foutmeldcode per mail. Helaas had de medewerker ook geen idee wat de code betekende en kon me niet helpen. Niet erg, maar soms heb je het gevoel dat ze er ook geen moeite voor doen. Ik kreeg niet eens een reactie dat ze het gek vonden of zo. Uiteindelijk ben ik zelf achter de oorzaak gekomen (die gewoon aan hun kant lag) en heb het op die manier kunnen oplossen en de domeinnaam alsnog geregistreerd.

Vandaag weer. Een registratie die ik gisteren uitvoerde mislukte opnieuw. (let op, ik registreerde meerdere domeinnamen, waarvan er 1 mislukte). Deze keer kreeg ik de melding dat de registratie was mislukt en opnieuw een foutcode. (een andere deze keer). Maar... de domeinnaam was wel degelijk geregistreerd... maar, nadat ik een ticket aanmaakte en een reactie kreeg van 'junior-systeembeheerder' werd me doodleuk verteld dat zij hem niet geregistreerd hadden. De registrar in de whois gegevens waren niet die van Versio... vertelde 'junior'. Wel vreemd dat alle andere domeinen die ik bij Versio heb geregistreerd (en wel gelukt waren) in de whois met dezelfde registrar vermeld staan. Toen ik dat vertelde kreeg ik als antwoord: "Dan zult u die wel via een ander geregistreerd hebben".

Sorry, de dienst is prima, maar als er iets niet werkt ben je bij Versio de pineut. Intussen ben ik via de achterkant (de registrar) bezig om de mislukte domeinregistratie alsnog op mijn naam te krijgen en heb al te horen gekregen dat deze registrar inderdaad ook voor Versio domeinnamen registreert. Waarom kan 'junior-systeembeheerder' van Versie me dan niet helpen?

16 juli 2015 15:47
Support
3,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
8,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ben verbaasd over sommige slechte reviews hier. Versio is wat mij betreft een prima host. Overgang vanaf ander provider ging probleemloos. De helpdesk is een ware verademing vergeleken bij mijn oude provider.... toen mijn webwinkel offline raakte door mijn eigen gekluns, hebben de helpdeskmedewerkers mij prima geholpen, ze hebben t niet af laten weten toen het lastig werd en inmiddels werkt de shop weer probleemloos. Je krijgt snel antwoord op ingediende vragen (tickets) en voor snelle vragen is de chatfunctie met de helpdesk heel handig. Ik ben zeer tevreden!

3 juli 2015 10:22
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

heel slecht, na betaling voor de volgende 5 jaar, ging versio een php update doen. Mijn site werkt niet meer. Oudere versie van php hebben ze niet. Ze hadden een zogenaamd cluodbox voor 10 per maand. Dat is te duur.

1 juli 2015 00:33
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Erg lastig dat Versio geen automatische verlenging doet omdat een keer een factuur te laat betaald is. Reden voor mij om over te stappen

29 juni 2015 22:30
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Wat een verschrikkelijke partij. Continue mailproblemen, mail komt niet aan, mail komt in de spam etc. Dit duurt nu al maanden en ze lijken het gewoon niet op te kunnen lossen.

28 juni 2015 08:12
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Domeinnamen: goedkoop, makkelijk, prima
Magento hosting: Ik heb een redelijke webshop. Mits goed geoptimaliseerd en gebruik maken van APC en mecmached, werkt het prima.
Reseller hosting: de prijs is natuurlijk extreem laag, dus moet je niet veel verwachten. Voor een kleinere Wordpress website, goed geoptimaliseerd, kan ik hier prima op hosten. Maar, Ik heb echter de indruk dat het slechter is geworden. Ik heb (nog) meer kleine storingen de laatste tijd (volgens mij sinds update php 5.5) en de response tijd is ook minder geworden. Ik zou vooruitgang verwachten, geen achteruitgang.
E-mail op sharedhosting is gewoon onacceptabel. Deze zijn steeds blacklisted, ondanks dat ze in zee zijn gegaan met spamexperts. Mails komen niet aan of komen in spambox terecht. Dit icm een minder wordende server, zou voor mij ook een argument zijn om over te stappen, want dit kan gewoon niet.
Support op zich is prima.

26 juni 2015 13:16
Support
7,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
9,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Every week or so my emails stop working, in the shared server, other people are spamming, sometimes the servers go down completely, it wastes a lot of my time trying to fix it and im often without an email for a few days, avoid versio if possible! Support is very helpful, but ideally shouldnt have to contact them weekly!

24 juni 2015 13:08
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0