HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Een goed webhosting voor goed prijs. Ik ben er tevreden over.

19 juni 2015 11:55
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Versio heeft een betrouwbare service die wordt gegeven tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Top.

16 juni 2015 15:13
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

De normale hostingpakketten zijn niet echt duur (ook niet snel) en de domeinnaamregistratie is niet te duur. Verwacht echter niet meer dan waar je voor betaalt. Ik heb enkele JPrime pakketten gehad die veel sneller zouden moeten zijn voor met name CMS Joomla, deze kosten ook fors meer dan de standaard pakketten, maar de gehoste sites waren zo traag als wat. Daarnaast werd mijn IP om de haverklap geblokkeerd als ik even dacht aan de slag te gaan op de websites; Het duurt dan wel even voor je gedeblokkeerd bent, ergo je bent je uurtjes weer kwijt.
Support verliep naar mijn bescheiden mening niet soepel. Contact met de helpdesk louter per ticket en je hebt het nooit bij het rechte eind, want aan de kant van Versio werkt alles, altijd, naar behoren. Wanneer je wat te kritisch bent op het forum (KLANTENforum) dan wordt je bericht prive gezet of gewoon verwijderd.

15 juni 2015 14:02
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
4,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Mijn oude email is komen te vervallen na de verhuizing van het tielse.nl domein, waardoor hun factuur niet aankwam, en daarom is het domein uit de lucht gehaald ontdek ik net omdat de mails niet aankomen en nu hebben ze 1000% incassokosten gerekend van een of andere online portemonnee die aangevuld dient te worden om verdere rechtsgang over 4,83 te voorkomen! Onwaarschijnlijk slechte service, had graag betaald en zal dat komende week ook wel doen om verdere problemen te voorkomen, echter wil iedereen er op wijzen dat dit een heel aparte manier van zaken doen is die ik in al die jaren bij nog geen enkele host ben tegengekomen, zelfs Strato is dan nog een tophost!

13 juni 2015 23:10
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
8,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Slechts 1x gehad dat de site uit de lucht was, dit door mijn eigen fout. Mailtje naar versio en het was dezelfde dag nog geregeld.

Klantenpaneel is soms wat onlogisch, voor mij persoonlijk. Maar ik kan er alles doen wat nodig is.

11 juni 2015 09:03
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Versio is een goede hosting, ben er nu enkele maanden lid van en nog geen klachten hoeven te melden. Het gaat lekker snel en het supportteam is snel en vriendelijk.

11 juni 2015 08:17
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Zeer slechte ervaring met Versio, Had een magento hosting afgesloten wat zeer traag werkte, dus niet echt voor magento geschikt. Daarom de webshop amper kunnen vullen. Toen door omstandigheden (verhuizing en ziekte) de shop even "on hold" gezet. Versio heeft toen in december een mailtje gestuurd dat het abonnement verliep. Dit mailtje heb ik door ziekte gemist. Bovendien ging ik er vanuit dat de hosting, zoals bij al mijn andere hostings automatisch verleng werd. Toen ik weer verder wilde gaan met mij webshop was alle data door Versio zonder waarschuwing gewist, dus weg webshop !. Ze beweren dat ze 3x waarschuwingsmails sturen maar deze heb ik nooit ontvangen. Commentaar van Versio "jammer dan, maar het is uw eigen verantwoordelijkheid". Er zal ongetwijfeld ergens in hun "kleine lettertjes" staan dat zij nergens aansprakelijk voor zijn, maar ik zal NOOIT MEER met Versio in zee gaan. Zo ga je niet met klanten om!

10 juni 2015 09:56
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Allereerst over Versio. Een ongeloofelijk slechte partij waar je niet mee samen moet willen werken!

Dan over hostingwijzer: waarom hebben jullie mijn eerdere review weggegooid? Ik denk zomaar dat jullie financieel afhankelijk zijn van Versio? Slechte reviews worden weggegooid en jullie laten goede (nep) reviews die Versio zelf plaatst gewoon toe?

Hostingwijzer, dit lijkt me corrupt!

============================
===== Reactie HostingWijzer =====
============================

Beste,

op verzoek van Versio hebben wij onderzoek gedaan naar mogelijke dubbele reviews. Hieruit is gebleken dat er vanuit uw account meerdere reviews geplaatst zijn. Hoewel wij hierin zo onafhankelijk mogelijk willen blijven, worden deze 'dubbele' reviews verwijderd. Hierbij speelt overigens niet mee of dit negatieve of positieve reviews zijn.

Uw oorspronkelijke review hebben wij laten staan, wellicht dat u hier toevoegingen aan wenst te doen, dan doen wij dit graag voor u.

Ik begrijp uw frustratie over een blijkbaar zeer vervelende ervaring met Versio, hopelijk begrijpt u ook dat wij ons platform proberen zo zuiver mogelijk te houden. Wij helpen u graag om in contact te komen met Versio en/of te bemiddelen in het oplossen van uw probleem, mocht u daar prijs op stellen.
============================

4 juni 2015 03:24
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Snelle service goed verzorgde klantenpaneel en veel mogelijkheden tot uitbreidingen. Samengevat een top website voor je hosting / domeinnamen !

2 juni 2015 21:36
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

De service van Versio is snel, handig en altijd bijna altijd bereikbaar!

2 juni 2015 19:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Domeinnamen bij Versio zijn lekker goedkoop en goed te beheren, hosting is wat minder maar voor de hobbyist goed genoeg.

2 juni 2015 18:09
Support
8,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
10,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

tja.
was n tijdje best redelijik, maar nu ze best veel klanten hebben gekregen, de servers stampvol gezet, dus traag als dikke str#nt.
heb er nu alleen nog een domein voor mn email, de rest verhuist naar een echte host.
wel echt vreemd is, dat als je een domein wilt laten verlopen, je dit kan aangeven bij dit domein in hun klantenomgeving. alleen wordt het domein toch gewoon verlengt, en krijg je de rekening. dit omdat er ergens anders staat aangegeven dat je automatische verlening wilt. raar dat je dan toch kunt aangeven dat je geen verlenging wilt en dat er dan nergens een waarschuwing staat dat elders in een verborgen menutje automatische verlening aan staat. hierdoor zit ik weer n jaar extra vast aan een domein wat ik niet meer wil. en natuurlijk kunnen ze daar bij dit bedrijf niks aan doen???? Versio, kijk een kritisch naar je eigen systemen! er klopt niet veel van hoor.
advies aan iedereen die een host zoek: wegblijven hier en verder zoeken. die 7.9 die ze krijgen hebben ze waarschijnlijk zelf opgeschroeft door de hele familie positieve reviews te laten schrijven. geef een 4 voor de prijs, omdat het best goedkoop is, maar zeker geen waar voor je geld

2 juni 2015 13:54
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
4,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Een eerlijke review?

Nog NOOIT in mijn leven zo`n slechte host gehad. Ik zit al jaren in de webdesign maar deze host kan werkelijk helemaal niks.

Als je een Magento webshop draait op hun speciaal Magento webshop pakket, dan verwacht je dat het ook werkt toch? Nou niet dus, ja zolang je minder dan 10 producten in je shop heb. Start maar eens een shop, op hun 'speciaal magento hosting pakket' met bijvoorbeeld 1000 producten, wat echt nog niet veel is.

Je krijgt dan problemen zoals:
- Je kan niet meer inloggen
- Mensen kunnen niet meer bestellen
- enz.
Waarom? Omdat het continue vastloopt. Vraag je wat er dan aan de hand is, krijg je een antwoord als deze: 'bij ons werkt het prima hoor', of 'ja magento is nou eenmaal wat zwaarder dus dan moet u minder producten erin zetten of uw script verbeteren'.

Wat een bullshit, biedt dan geen speciaal Magento pakket aan...

Zelfde geld voor de website pakketten. Zo traag al m`n oma, een simpele wordpress site inladen duurt 10 tot 20 seconde en Versio kan er niks aan doen. De enige reden is al hun server zijn overbeladen, zwaar overbeladen.

De support is zeer laag begaafd, ze kunnnen zelden helpen. op hun site staat binnen 24 uur reactie, en dat kopt vaak. Maar de reactie die je dan krijg: 'u bent doorgezet naar de x-de lijn van support', of 'u staat nu in de administratieve wachtrij' , en vervolgens moet je niet gek opkijken als je pas na een week een reactie krijg.

Die reactie is dan meestal een van de volgende:
'wij zien geen problemen terug op de server', of 'bij ons werkt het prima', of 'kunt u het nogmaals proberen' (zonder dat er iets is gedaan) , of 'het ligt aan uw website' (terwijl het om een standaard wordpress installatie gaat zonder ook maar enige maatwerk..)

Tot slot nog het feit dat ze zelf hun reviews beïnvloeden, kinderachtig, helemaal eens met de reactie 2 hieronder, hostingwijzer zo er eens iets aan moeten doen.

Wat een oplichters, wat een prutsers. Ze zijn goedkoop, maar het kost je bakken met geld, daarom ook 1 voor de prijs. Ik moet alles wegverhuizen en dat kost veel tijd en uiteindelijk had ik veel goedkoper uitgeweest om bij een iets duurdere host te gaan.

Ongelooflijk...

1 juni 2015 02:58
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Versio helpt me enorm in mijn zelfontplooiing op vlak van web-development. Soms heb ik echter moeite om specifieke technische informatie te vinden. Ik kan verder niet zeggen dat ik te klagen heb ;-)

31 mei 2015 11:56
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Versio heeft continue last van spam. Hierdoor wordt het ip-adres geblokkeerd. Het is dus niet mogelijk om nog mails te versturen totdat de blokkering opgeheven is. Dit kan 1 tot 2 dagen duren. Jammergenoeg komt dit 2 keer per week voor. Dus heel veel mails gaan verloren. Ik ben een reseller en al mijn klanten hebben hier last van (zitten op dezelfde server bij Versio). Dit is niet aanvaardbaar. Versio heeft dit niet onder controle. Zeer slechte kwaliteit als je 't mij vraagt.

28 mei 2015 11:07
Support
2,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
9,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0