HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Zeer goede ervaringen met Versio.

27 mei 2015 19:51
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Mijn ervaring met Versio is zeer goed. Prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed en support heeft me soms goed op weg geholpen.

27 mei 2015 19:25
Support
7,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Goede prijs kwaliteit verhouding, website is altijd in de lucht, goed klanten paneel, goede klantenservice.

27 mei 2015 17:08
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Over het algemeen prima. Bij Versio ben ik als beginnend bedrijf begonnen. Momenteel host ik er niet meer, maar heb wel mijn SSL certificaten momenteel bij Versio. Over het algemeen tevreden over Versio.

27 mei 2015 15:11
Support
7,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik maak nu ruim een jaar gebruik van een resellers account en 7 maanden van een cloudbox.
Moet zeggen dat ik het af en toe nog wel aan de trage kant vind de servers van versio. Voor de rest wel goed geholpen via klanten contact (online chat)

27 mei 2015 00:38
Support
7,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
7,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik ben tevreden met de service van Versio, bij vragen heeft u snel antwoord.

27 mei 2015 00:05
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Slecht.
Ooit al eens eerder hosting afgenomen bij Versio. Dit na een half jaar laten aflopen ivm snelheid en downtime

Nu 2 maanden terug en 3 jaar later had ik de hoop dat het verbeterd was. Nou niet dus.
Een site ontwikkelen, en om de 2 minuten een fout, of downtime is niet leuk.
Simpele joomla page of wordpress neemt vaak meer dan 15 secondes in beslag. Daar krijg je geen bezoekers mee.
Aangegeven dat dit niet werkt, maar dan was er een te hoge load op de server. Fijn, de gehele dag een hoge load.
Toen eens gaan kijken hoe en wat.
Nu blijkt dat op de server die ik gebruikte maar liefst ruim 700 websites draaiden.
Toen maar besloten weer weg te gaan, en het domein links te laten liggen.
Voor mij never nooit geen versio meer.

22 mei 2015 16:31
Support
2,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
5,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Vooral niet doen!!!
Echt een prijsvechter... goedkoop is duurkoop! geen service, geen klantvriendelijkheid, niet meedenken... niets!
Ik wist niet eens dat ik nog iets had lopen bij Versio en kreeg ineens een incasso op mijn deurmat van 50 euro!
Blijkt dat ze een email hadden gestuurd naar een email adres dat al 2 jaar niet meer bestaat... alleen bij incasso kunnen zij blijkbaar een brief sturen... ook na contact (via support want bellen kan niet) geen oplossing, dus gewoon betalen voor iets waarvan je niet wist dat dit nog bij hen stond?! (aangezien dit meer dan een jaar geleden al was verhuist). Wat een #$%^@ bedrijf zeg!

21 mei 2015 12:44
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
2,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Wellicht begint het nu wat te lijken op een complottheorie, maar je moet voor de grap eens de namen van de laatste paar positieve reviews Googlen. Nergens te vinden die personen. Kom op, iedereen staat wel ergens op internet, zeker als je een eigen website hebt.

De slechte reviews vind je wel personen op..

M.i. doet Versio heel veel moeite om de cijfers een beetje hoog te houden, maar wordt het ongeloofwaardig als ze dat elke dag doen (wat ze voorheen wel deden).

Wat ik lees over dat mensen betaald krijgen, dat klopt maar doen ze al een tijdje niet meer.

Verder kan ik me vinden in 90% van de slechte reviews, dagelijks mailproblemen, dagelijks storingen, die uptime halen ze bij lange na niet.

Toegegeven, domeinen registreren e.d. is eenvoudig, maar daarmee lokken ze klanten en de hosting en support is gewoon bagger. Het personeel is m.i. ook zeer laag opgeleid, althans, ze weten zeer weinig, meestal moet je zelf de oplossing aandragen en dan hopen dat ze het met een goede handleiding snappen en er iets mee doen.

Ik vind het een flut partij, ze lokken je naar binnen met lage prijzen, eerste paar weken lijken ze goed omdat je website dan nog niets zo groot is, maar dan wordt je website groter en krijg je bezoekers of voeg je meer dan 5 pagina`s in je website, dan krijg je geheit problemen. Maar wat verwacht je voor dat geld..

Vanuit mij een absolute 1. Versio, als je dit leest, neem iemand aan op je helpdesk die wel verstand heeft van zaken..

20 mei 2015 13:27
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Zeer trage laadtijd van website, servers worden naar mijn idee vol gepropt. Zeer trage servers!

Webalizer stats werkte niet, ben hier nu 6 maanden over aan het corresponderen met de support afdeling. Ze kunnen het probleem niet oplossen en sturen me het bos in. Ga maar naar google zeggen ze. Ze bieden webhosting wel aan met de optie webalizer statistieken maar kunnen het niet leveren gezien de amateurs het niet werkend krijgen. Zeggen dat dit aan de server load ligt en gezien mijn accountnaam met een W begint kom ik op de server helemaal achteraan met berekenen van de stats, al krijg ik totaal geen stats te zien. Vreemde antwoorden dus. De support is beoordeling 0 !
Op een eerder gemelde problemen kreeg ik helemaal geen antwoord, dat is de versio support.

Minimale beoordeling die ik kan geven is 1 maar het zou 0 moeten zijn. Ik heb hier nu zo'n 2 jaar hosting en al die tijd al problemen. Vaak ook verbreken verbinding FTP zodat ik mijn site niet kan uploaden/bijwerken.

Snel verhuizen en ik raad iedereen Versio af. Het is een amateuristisch bedrijf en als je als webhoster een simpel probleem van de webalizer statistieken in DirectAdmin niet kan oplossen dan ben je de benaming amateur al niet waard.

16 mei 2015 15:03
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Goede hosting, veel gebruikers. De support is vaak wel snel alleen ik krijg niet altijd het antwoord dat ik wil hebben. Voor de rest topprijs van die .eu alleen jammer dan .nl iets duurder is.

15 mei 2015 17:38
Support
5,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Hier komt mijn reactie voor die suffe code!

Ik ben totaal niet tevreden met Versio en neig ze de titel oplichters te geven!

Domeinen die je verlengt worden in werkelijkheid niet verlengt bij SIDN of andere partijen echter betaal je hier wel voor en wordt de datum aangepast in het controlepanel, bij aankaarten via ticket krijg je gewoonweg geen antwoord ben behoorlijk teleurgesteld en voel me opgelicht.

Ik heb dit bij minstens 40 domeinen getest waarvan zeker meer dan de helft niet klopte met de vervaldatum dat bekend is bij SIDN en Versio, versio bedondert de boel op grote schaal wees gewaarschuwd!

Ik ben alles aan het overzetten en verhuis naar Openprovider en dit kan ik iedereen aanraden is zelfs beterde dan TransIP en in meeste opzichten goedkoper vooral als je veel in NL domeinen handelt kan dit snel honderden Euros schelen plus betere support waar ze wel naar hun klanten luisteren!

Hierbij mijn mening,

Mvg Theo

15 mei 2015 16:14
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik heb er nu een aantal domeinen en prijs kwaliteit!

13 mei 2015 21:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

PLUSPUNTEN:
-Klant vriendelijke beheer paneel
-Makkelijk extra domeinnamen bijkopen
-Spotgoedkoop
-Support goed bereikbaar
-Voldoende betaal methodes

MINPUNTEN
-Zwaardere website zoals wordpress, zijn te overdreven traag.

Loop er al een tijdje en tja wat verwacht je voor 6 euro per jaar? Heb je een html website dan gaat het goed voor de zwaardere websites zoals joomla of wordpress moet je toch echt verder kijken.
Support een paar keer nodig gehad en dat ging redelijk.

Prima hosting op de snelheid na.

11 mei 2015 10:08
Support
4,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
9,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Doordat ik per ongeluk geen betalingskenmerk heb vermeld hebben ze dat later stilzwijgend terug gestort.

Enkele dagen geleden ging ik kijken of er nog iets nieuws is gebeurt en ik logte in te Versio. Ik zag dat ik ineens 19,94 moet betalen. 1 van een verlenge domein dus dat klopt en datgene waarvan ik dacht dat ik daar al voor betaald had.

Dus ik neem contact met ze op en liet hun mijn betaalbewijs zien. Later werd het mij duidelijk gemaakt dat ze het terug gestort hebben: “dat klopt ook”

Dus 1 domein verlengt, die nog in de 30 dagen betaling marge zit en 1tje waarvan het betaald is maar weer terug gestort is. Een foutje dat makkelijk door opnieuw te betalen op te lossen is.

Vandaag hebben ze 4 domein namen gesaboteerd, waarvan 3 niets ermee te maken hebben en het is gestegen naar 59,94.

Nu weet je hoe ze te werk gaan.

Dit is echter mijn laatste reactie via hun ticket system:

Beste Alex Boon,

Naar aanleiding van uw antwoord heb ik mijn bank gegevens gecontroleerd, inderdaad het is terug gestort. Ik zie dat Versio lionsground.com gesaboteerd heeft, die heeft er niks mee te maken en een verhoging bovenop terwijl wij beiden weten dat er tijdig betaald is.

Zo op die manier ga ik me niet laten behandelen.

Ik wens u veel succes met uw incasso procedure.

9 mei 2015 03:46
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0