HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Vind de service wat aan de matige kant, kwa support dan. Maar voor de rest is mijn ervaring bij Versio super, alles word snel geleverd en alles is ook in een mum van tijd actief!

8 mei 2015 00:38
Support
1,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
2,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Basis

Vorig jaar sloot ik in volle overtuiging een webhosting pakket af bij Versio voor mijn twee websites. Dat is inmiddels denk ik toch wel de slechtste keuze die ik ooit heb kunnen maken.

Inmiddels ben ik drie kwart jaar verder. In die tijd lagen mijn websites er ongeveer iedere 2 tot 3 dagen minimaal 1 keer uit. Erg jammer... Ook waren de servers ontzettend sloom. De ene website had een laadtijd van gemiddeld 60 seconden(!!!) en de andere van 35 seconden!!! De oorzaak volgens Versio? Hun normale webhosting pakketten gaan niet goed samen met Wordpress... Daarom had ik aan het begin moeten kiezen voor een webhosting pakket speciaal voor Wordpress. Echter heb ik hier informatie over opgevraagd voor ik het pakket aanschafte. Hierbij heb ik ook duidelijk aangegeven dat het ging op een Wordpress site, maar nee... Ik ben hier niet over geïnformeerd.

Na drie kwart jaar nu toch de overstap gemaakt naar een andere hosting. Ik heb geprobeerd tot een oplossing te komen met Versio. Hieruit kwam helaas geen tevredenheid. Jammer maar helaas, want de prijs en de support zijn wel erg prettig. Je hoeft maar een berichtje te sturen in de chat en je hebt binnen 2 minuten een antwoord! De lange laadtijd en de hoge downtime waren toch een te grote bron van irritatie.

7 mei 2015 09:15
Support
4,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
4,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

CMS sites zoals Drupal lezen langzaam in, hopeloos, je kunt wel in speciaal duurder pakket afnemen maar dat schiet ook niet op.

HTML site werkt wel. Voor de rest wegblijven

5 mei 2015 20:58
Support
8,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
9,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Lage prijs maar dan weet je ook wat je krijgt.
Goedkoop maar duurkoop.

Je moet soms 10 tot 15 seconde wachten tot je site laat en dan krijg je soms een foutmelding!
Dan heeft het geen zin meer!

Laat staan een website bouwen...dan ben 2 jaar ouder en heb je je site af:D

Support is enkel via chatten, niet mijn ding...een keuze zou al anders zijn.

Ik wacht nu op mijn klacht en melding daarvan...en de oplossing is dat ik een ander pakket moet aanschaffen met andere servers...dus extra werk en tijd en geld.

Als ze me niet kosteloos een alternatief aanbieden ben ik daar weg...



4 mei 2015 13:05
Support
3,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
8,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Zeer goedkoop en op een snelle manier domeinnamen aanmaken. Helaas duurt het zeer lang voor je website ingeladen is. De accesstijd duurt soms tot 15 sec. Potentiële bezoekers van je site zijn dan al lang weg. Voor wie als hobby een website wil opzetten, goede start en goedkoop. Maar als je zelf je pagina's wil aanpassen in drupal, moet je over heel veel vrije tijd beschikken. Inladen duurt soms van 30 sec tot 45 sec? Een website maken duurt dus heel lang. Als je professioneler wil werken moet je helaas iets anders zoeken.

4 mei 2015 10:55
Support
3,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
6,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Goede hosting, goedkope diensten, snelle services en een lage prijs. TOP

29 april 2015 21:18
Support
3,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Beste dienst ooit! En je kunt al voor 1 euro een .eu domein opstarten, dat is echt goedkoop!

28 april 2015 21:11
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Versio is een sterk bedrijf met goed support en verkoopt hair diensten tegen scherpe prijzen tevens is de support erg goed en ze hebben mij via de chat goed en snel geholpen

28 april 2015 21:02
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Versio is een fijne en goedkope hosting provider die mij exact kan bieden wat ik nodig heb. Uitstekende klantenservice via de chat die tot diep in de nacht bereikbaar is. Goeie service voor een lage prijs!

25 april 2015 00:31
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Goede support, 24/7 wat ik erg waardeer als ik midden in de nacht weer een probleem heb, en ook absoluut niet duur. Top host!

25 april 2015 00:29
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Een erg goeie hosting, ik heb er niets op aan te merken.

20 april 2015 17:27
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

alleen jammer geen websitebuilder en dat dit ingewikkeld moet gaan

20 april 2015 17:17
Support
8,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
9,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

sneller levering en goed afgehandeld!

20 april 2015 16:18
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik heb net mijn eerste website gekocht bij Versio B.V. Alles was zeer duidelijk uitgelegt en binnen en mum van tijd was alles klaar om online te gaan. Als je voor het eerst je eigen website online wilt zetten raad ik Versio aan !

16 april 2015 04:32
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Versio is een goede provider en biedt beschikbaarheid voor weinig geld. Een aanrader voor kleinere consumenten die niets bizars nodig hebben.

16 april 2015 00:39
Support
6,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0