HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Accestime van de database is dramatisch. Toegangstijden van 9-12 seconden zijn geen uitzondering maar meer regel. Een kwartaal geleden had de helpdesk verbetering beloofd maar daar is niets van gerealiseerd. Ik ga overstappen naar een andere goedkope host die wel in hun standaadpakket een Joomlasite of Wordpress site met redelijke snelheid kan hosten. Het laden van een website moet immers geen 12 seconden duren maar <2 seconden. Anders haken de mensen af die je site proberen te bezoeken.

14 april 2015 19:02
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
8,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Goede webhoster ook voor de starter, helpdesk reageert binnen enkele dagen, Chat gaat sneller

10 april 2015 19:15
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Zeer goede hosting. Ik host er al een paar jaren, en het blijft maar lijken of dit een droom is. Dit is een echte topper!

10 april 2015 16:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Je krijgt bij versio gewoon waarvoor je betaalt, de prijzen zijn laag en logischerwijs krijg kan je niet te veel verwachten van de service. In mijn ervaring is het meer dan goed genoeg voor het runnen van een kleine website

10 april 2015 15:38
Support
5,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Basis

NIET INTRAPPEN

Goedkoop is duurkoop.

Zelfden zo`n slechte host meegemaakt. Lijkt leuk en goed en vooral goedkoop, totdat je ook maar een klein probleembje heb. Het niveau van hulp dat ze bieden is zo bizar laag dat je er eigenlijk niets aan hebt. heb je echt iets ingewikkelders nodig dan duurt het ontzettend lang en lossen ze het 99 van de 100 keer NIET op.

De uptime waarmee ze roepen , 99,9% is min of meer de downtime. Dan de databse server, dan de webserver, steeds gekker. Wordt je nu klant dan lijkt het mee te vallen. Maar over een half jaar staan er nog 4k sites op jou zelfde server, gevolg: je wordt om de dag aangemerkt als spam, want er zitten altijd spammers op de server (versio kan dit helaas niet bestrijnden), om het uur ligt je website eruit vanwege DDOS attacks, om het andere uu ligt je website eruit vanwege overbelaste database server.

Oja, als je een klacht inschiet krijg je geen reactie. Moet je even een nieuw ticket inschieten met dat je geen reactie krijg op je klacht en dan heb je kans dat je na 2 a 3 weken reactie krijg.

Echt nog nooit in mijn leven (op Tele2 na) zo`n slechte partij meegemaakt...

10 april 2015 13:44
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Een prima service, en gebruiksvriendelijk klanten paneel .. een aanrader voor iederen ... goede prijs kwaliteit

10 april 2015 09:23
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Zeer goede support, altijd een redelijke prijs en over het algemeen is alles duidelijk. Bij vragen kun je bijna altijd met de helpdesk chatten en anders met andere leden. En de kwaliteit is prima nooit geen problemen ondervonden en ik zit hier al een half jaar!

10 april 2015 07:49
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Wat een troep... Als je een leek bent dan is dit niet de hoster. Lokken met een goedkoop tarief maar als je hulp nodig hebt stellen ze voor om dat tegen een uurtarief van 45,00 euro te doen. Verborgen verdienmodel...

7 april 2015 12:09
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Hele goede webhosting bedrijf met een lage prijs en een goede klantenservice. Ze staan graag voor je klaar.

30 maart 2015 21:34
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Al jarenlang een tevreden klant van versio.nl met diverse domeinen.
Nooit problemen gehad en als ik een vraag had, snel antwoord terug.
Hosting is ook zeer betrouwbaar en administratief is alles zeer makkelijk aan te passen. Het afmelden van een domeinnaam gaat ook goed, alles wordt goed en zorgvildig uitgevoerd. En de informatievoorziening is correct.

30 maart 2015 16:17
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Qua prijs zijn ze prima, niks op aan te merken.

Maar als je de support van de administratie nodig hebt. Kan je lang wachten. Maximaal 5 werkdagen zeggen ze. Inmiddels 8 werkdagen verder, nog geen reactie. Mijn domein is inmiddels 12 dagen uit de lucht. Ze zeggen wel dat je ticket maximale prioriteit heeft, maar volgens mij is dat de enige prioriteit die ze daar hanteren, en heb je er dus niks aan.

Websites laden ook een stuk trager bij Versio dan bij andere hosts.

Verwacht je geen support nodig te hebben, en maakt snelheid je niks uit, dan zou ik zeggen, ga voor Versio. Zo niet, dan zou ik er ver van weg blijven.

25 maart 2015 13:47
Support
2,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
8,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Basis

Troep. support reageert snel en is prima, maar servers zijn traag. Kan nog geen Wordpress draaien, laat staan een fatsoenlijk framework. Zonde van je geld.

23 maart 2015 21:03
Support
7,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Hoop dat dit de review score naar beneden trekt van versio als hosting partij. Onlangs een 'speciaal' magento pakket bij hen afgenomen.
Neem contact op met de support voor SSH toegang voor patches te installeren. (In hun direct admin staat dat ze dat automatisch doen).

Antwoord: Zoek het maar zelf uit met ftp en ga de files maar handmatig veranderen, wij geven geen SSH toegang en updaten geen magento.



ZEER ontevreden.

19 maart 2015 13:16
Support
2,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
4,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Versio is een ideaale hosting, met een geweldige automatische levering. Binnen enkele minuten ontvang je je product.
Versio heeft ook een push systeem dus je kunt altijd je producten door verkopen. Daarom hou ik van VERSIO!
Als je iets niet begrijpt? Dan kan je dat altijd vragen aan de medewerkers.

18 maart 2015 17:17
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

een erg betrouwbare hosting die ook nog eens erg goedkoop is. Ben tevreden

17 maart 2015 22:50
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0