HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Versio is erg goed! Ik ooit een paar probleempjes gehad maar de livechat hielp me zo weer eruit!

17 maart 2015 21:10
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Versio is een ideaale hosting, met een geweldige automatische levering. Binnen enkele minuten ontvang je je product.
Versio heeft ook een push systeem dus je kunt altijd je producten door verkopen. Daarom hou ik van VERSIO!
Als je iets niet begrijpt? Dan kan je dat altijd vragen aan de medewerkers.

17 maart 2015 20:50
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Power

Versio is een super onbetrouwbare partij die zonder waarschuwing en overleg onze complete klantenset met al hun Wordpress sites uitgegooid heeft. Geen overleg, geen oplossing, geen backups, maar zak in de stront als klant. Als reseller sta je dan en Versio zegt alleen we hebben een mail gestuurd.. dat is het dan.
Excuses aanbieden kent Versio al helemaal niet.

17 maart 2015 14:50
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Een domein naam kopen was snel en netje geregeld.
Ook de DNS instellen gaat erg makkelijk.
Tot nu toe geen problemen er mee gehad

13 maart 2015 10:58
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Realtime oplevering webhost en domein, de prijs was oké.
Maar de kwaliteit en support viel me zwaar tegen.

13 maart 2015 09:00
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
5,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

De live chat is erg handig en er behulpzaam. Prijs is ook super goed!

12 maart 2015 20:33
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Super! Alles is duidelijk ingedeeld en ben zeer tevreden met de kwaliteit!

12 maart 2015 18:46
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Elke paar dagen is mijn shared server geblacklist. Vervolgens worden mijn mails als verdacht aangemerkt door partijen met wie ik mail. Erg vervelend dat dit zó vaak gebeurt. Versio kent maar één reactie: tja, kan gebeuren. U moet een dedicated server nemen, want weet dan zeker dat er geen andere klanten van ons vanuit 'uw' server spam versturen, zodat de hele server op een blacklist komt te staan. Het feit dat dit gebeurt, dat versie niet écht meedenkt over een oplossing én niet telefonisch bereikbaar is, maakt dat ik erg ontevreden ben.

11 maart 2015 19:56
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
5,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik ben zeer tevreden over Versio. Goede en ruimte tijden voor support. Servers zijn soms een beetje aan de trage kant. Voor de rest ben ik zeer blij met Versio.

9 maart 2015 16:20
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Geen slecht ervaring met versio , maar er kunnen wel enkele zaken beter

9 maart 2015 15:49
Support
5,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
10,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik had een aantal jaren een VPS bij Versio. Lekker vlot, eigen nameservers, een paar kleine issues. Weinig aan de hand. De slechte en moeilijk bereikbare klantenservice nam ik voor zoals het was.
2 weken terug ben ik noodgedwongen gemigreerd naar Cloudbox. De VPS stopt per 10 maart en het was migreren of vertrekken. Ik koos voor migreren.

Versio heeft de migratie uitgevoerd, behalve de DNS, dat moest ik even zelf doen voor mijn 50 websites.
Ik heb geen nameservers meer, want dan moet ik 2 Cloudboxes hebben, 10 Euro per maand extra.
Een alternatieve nameserver wordt mij niet gegeven, dus ik kan alleen hosten wat er bij Versio aan domeinen staat. Al mijn extern geclaimde domeinen kan ik niet via een nameserver naar Versio laten verwijzen.
De Cloudbox is niet vooruit te branden met 1 CPU.

Kortom, ik betaal 10 Euro per maand meer dan de VPS, ik ben van vlotte naar langzame hosting gegaan en ik ben mijn nameservers kwijt.

De support gedurende de afgelopen 2 weken is van belabberd niveau. Tickets verdwijnen, tickets worden maar half gelezen of half beantwoord. En op mijn vraag of ik dan een alternatieve nameserver kan krijgen (zoals je krijgt bij shared hosting) krijg ik telkens een soort van standaard reactie dat dat niet kan bij Cloudbox en dat als ik nameservers wil, dat ik een 2e Cloudbox moet afnemen.

Helpdesk verwijst zaken door naar Systeembeheer die na een week niet reageert. Helpdesk verwijst zaken door naar de administratie die belooft binnen 1 dag te reageren en na een week niet gereageerd heeft.

Je kan niemand bellen, alles moet via mail (duurt lang) of chat (te weinig kennis en niet heel behulpzaam).
Ze zijn van mij gegaan van redelijke hosting met een snelle server naar slechte hosting met een slechte en onbruikbare server. Op dit moment (maart 2015 ) kan ik het iedereen afraden om bij Versio te hosten.

9 maart 2015 15:00
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
3,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Goedkope webhosting. Ik heb een paar kleine problemen gehad maar die worden vrijwel direct opgelost door de mensen van de support, die je direct kunt raadplegen via de chat. Zeker een goede aanrader.

8 maart 2015 10:11
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Versio is lekker goedkoop. Ondanks de prijs, toch genoeg mogelijkheden, bevalt me goed. goede support ook trouwens.

6 maart 2015 22:31
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Alhoewel mijn gebruik eigenlijk ernstig klein is, doe ik her en der wel tests voor websites die nog een werk in uitvoering zijn. Tot nu toe heeft Versio altijd aan mijn verwachtingen gedaan.
Daar wanneer ik service nodig had, was deze ook snel gevonden en was de geleverde service ook erg goed.

6 maart 2015 22:19
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

SInds een paar maanden pover gestapt naar versio en tot nu toe zeer tevreden.
Je kan lekker alles zelf in stellen,
En voor de prijs hoef je het niet te laten...
Tot nu toe zeer tevreden...

6 maart 2015 22:18
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0