HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Ik heb de online klantenservice van Versio als zeer positief ervaren. Ik werd op vrijdag avond om half 10 nog geholpen. Super!

6 maart 2015 21:50
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Power

Voor een dubbeltje op de eerste rij en voor een miljoen ellende.........
Versio? Doe het NIET!

6 maart 2015 18:20
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
8,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

.COM domeinen verhuizen die door Versio geadministreerd worden lukt niet. Sinds EEN WEEK probeer ik een .COM domein weg te verhuizen. Nadat ik de verhuiscode bij mijn nieuwe hosting provder heb aangeleverd en erachter kwam dat er tevens een verhuislock op het domein zat, blijkt nu dat ze support@versio.nl hebben geregistreerd als admin contact waarnaar bevestigingsverzoeken voor verhuizing worden gestuurd... EN DAT MAILADRES GEEFT "Temporary Problem"... AL BIJNA EEN WEEK!

Niet bereikbaar voor support, kennelijk wel heel goedkoop. Alles heeft z'n prijs!

2 maart 2015 12:04
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
6,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Zeer goeie webhosting voor een zeer lage prijs.
Ik zocht een goedkope webhost om mijn eenvoudige website op te zetten die alleen ik gebruik dus hij moest aan niet veel eisen voldoen. Na wat googlen ben ik op versio.nl gekomen.
De website is af en toe offline maar dat stoort mij niet erg want het is meestal snel verholpen!
Zeer goede aanrader voor wie een goedkope webhost zoekt.

1 maart 2015 00:48
Support
9,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Voordelige webhoster. Mijn website is altijd bereikbaar. Alleen de interface van het klantenpaneel is een beetje ouderwets. Veel kleine buttons op een pagina met een klein lettertype.

28 februari 2015 19:23
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

alles werkt prima, makkelijke overstap van ander pakket.
Snelle reactie van support. Zeer tevreden.

28 februari 2015 14:51
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Power

Tevreden over Versio, betaalbare domeinnamen, vlotte afhandeling.
ook een heel goede ervaring met de klantendienst/support.

28 februari 2015 11:04
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik vind Versio een top bedrijf, en ik kan heel snel een domeinnaam aanmaken en dat is heel handig!

28 februari 2015 09:52
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Complete

Goedenavond,

Ik vind Versio.nl echt een top bedrijf.
Ook zal ik ze aanraden, omdat ze naar mijn wens spotgoedkoop zijn.

28 februari 2015 00:05
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Zowel prijs als kwaliteit is zeker niet gelogen! Je krijgt waar voor je geld. Support is kortom.. SUPER. Chat eventjes met een medewerker en je wordt binnen enkele seconden geholpen.

27 februari 2015 21:38
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Je wordt heel onbeschoft behandeld. Nooit meer Versio. Blij dat ik er weg ben. De positieve reviews hier worden geschreven door medewerkers van Versio zelf (heb ik van een oud medewerker gehoord) Trap er niet in.

27 februari 2015 17:15
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik had gekeken of een domein vrij was, Volgens Versio was dat zo, na betaling via PayPal kreeg ik direct een mail terug dat er een fout was gemaakt en dat de door mijn gewenste domeinnaam al door iemand anders ( jaren geleden) was geregistreerd. Oké dacht ik, dan me geld terug en kijk voor iets anders. Jammer ik kreeg alleen het geld dat ik aan Versio had betaald, en niet de transactiekosten naar PayPal, want zo was hun antwoord, dat geld hebben zij ook niet gekregen. Belachelijk natuurlijk, want hun systeem heeft de fout gemaakt. Na meerdere pogingen contact op te nemen reageren ze gewoon niet. Ik kan naar mijn centen fluiten. Zeer slecht bedrijf dus. jammer, ik dacht dat het een goed bedrijf was aan de reviews te zien. Maar het lijkt erop dat ze zelf aan spammen zijn. Zeer slechte helpdesk. op mails wordt niet gereageerd. Goedkoop is dus zoals ze al zeggen duurkoop. We betalen dan maar iets meer voor een betere service. Versio zal het nooit meer worden.

24 februari 2015 13:04
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Snelle reactie goede hulp en via de chat binnen 10 minuten je probleem opgelost voor zover dat mogelijk is

18 februari 2015 19:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Betrouwbare hostingfirma met prima prijs/kwaliteit verhouding.
Duidelijke en gemakkelijk te gebruiken interface. Alles werkt zeer vlot, servers reageren goed en hebben een goede uptime.

13 februari 2015 07:15
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Max

Gewoon perfect alles loopt perfect, 3 webhosts en 25 domeinnamen gewoon perfect

13 februari 2015 02:13
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0