HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Slecht en een echte afrader. ben 8 domeinen opgelicht en 1 webhosting pakket

7 februari 2015 11:21
Support
1,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Goedkoop en goede webhost.
Ook de domeinen zijn goedkoop en snelgeleverd.

7 februari 2015 11:16
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Goede domein bestelling, snelle levering!

7 februari 2015 11:13
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ben erg tevreden over de prijzen etc echt een goede hosting en het is vrij simpel allemaal wat het nog beter maakt

7 februari 2015 10:44
Support
7,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

aanrader

6 februari 2015 23:06
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Ik heb verschillende problemen gehad met het controlepaneel en dat de webserver crasht, maar de support is erg goed ik kan ze zeker aanraden, snelle servers en makkelijk te configureren

6 februari 2015 20:01
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik host al een redelijk lange tijd bij versio, en mijn website draait goed voor het pakket dat ik heb genomen. Natuurlijk kan het altijd wat beter, alleen dn zou je zeggen wat wil je voor die prijs.

Zo nu en dan laad mijn website best traag.

6 februari 2015 16:14
Support
8,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
10,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Vooral handig voor webdesigners met meerdere, kleinere klanten. De hosting kosten kunnen dan makkelijk gedeeld worden.

6 februari 2015 13:12
Support
7,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Reseller pakket die ik gebruikt werkt top. Ik kan al mijn klanten voorzien van een hosting vanuit 1 plek en mijn eigen prijzen hanteren. Online portemonnee werkt heel goed. Geld storten en de domeinnamen worden automatisch verlengd. Enige minpunt is snelheid. Ik merk dat de snelheid niet al te best is voor een standaard hosting.

6 februari 2015 01:25
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Hosting is niet super.
Versio is goed om domeinnamen te parkeren, daarvoor zijn ze echt de goedkoopste.

5 februari 2015 22:56
Support
6,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
7,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Zeer goede ervaring met Versio. Snelle levering, goede prijs/kwaliteitsverhouding!

4 februari 2015 21:34
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Heel vaak mailproblemen, zowel bij verzenden als ontvangen. Zelfs hun webmail kan soms geen contact maken met de eigen imap server. MySQL server loopt vaak vast op elke willekeurige query behalve SELECT. FTP server laat het afweten bij meerdere bestanden tegelijkertijd versturen. Etc. etc. De snelste optie gekozen volgens hen -- als STROOP, met name de MySQL.

Onze website ligt vandaag plat, doordat er bij hun iets fout is (dat MySQL probleem). Een probleem dat al maanden af en toe de kop op steekt maar vandaag dus de hele dag. Support : "We kunnen geen prioriteit aan uw geval geven". Onze klanten en werknemers kunnen niks. En we hebben niet een goedkoop abonnementje, he! Een van de topabo's!

Als het om betrouwbaarheid gaat: WEGWEZEN HIER!!!

En ik ben echt niet de enige die er zo over denkt en ik heb een goed deel van de problemen bij twee volstrekt verschillende soorten hosting accounts. Ook anderen hoor ik regelmatig klagen.

Aanvankelijk denk je: dit werkt goed! Maar nee dus. Bij de support krijg je heel vaak "We hebben iets verandert aan de instellingen, kunt u het nu nog eens proberen?" En dan is het probleem dus meestal nog niet opgelost.

Heb echt al vel vele tickets bij de support gehad en echt maar zelden was er iets dat ik zelf veroorzaakt had.

Ik heb een Triple NL pakket (staat niet hier genoemd bij de mogelijke pakketten, maar het bestaat echt).

ROTZOOI. Kost uren en uren aan probleemoplossing en php code schrijven om hun problemen te omzeilen.

WIJ GAAN HIER WEG.

3 februari 2015 19:26
Support
3,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
7,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Snelle levering en goedkope prijzen, heb al 7 domeinen bij Versio staan en nog nooit een probleem gehad!

2 februari 2015 16:57
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

ben een beginnende webdeveloper en software developer en met de goedkope domeinnamen van versio is dit mogelijk met een kleine portomonee

2 februari 2015 15:46
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Uiterst tevreden over versio top kwaliteit!

28 januari 2015 17:03
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0