HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Goedkoop maar ZEER slechte service en vaak problemen, versio staat vaak op de zwarte lijst waardoor het onmogelijk is om e-mails te sturen. Wij hebben deze provider verlaten voor onze belangrijke websites. Voor problemen is er een chat functie maar die verwijzen naar de ticket service, een ticket opgelost krijgen duurt steeds een dag, dit is te lang.

28 januari 2015 10:37
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
5,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Basis

Een site van een van mijn klanten was gehackt. Versio heeft alle sites op de server geblokkeerd, ook de sites die er niks mee te maken hadden. Na contact zijn de overige sites weer online gegaan. Alle benodigde procedures zijn uitgevoerd om de site op te schonen, teruggekoppeld middels ticket aan Versio. Mijn klant ontvangt op deze belangrijke werkdag geen mails. Dus ik heb na een tijd wachten de chat service gevraagd even hiernaar te kijken. Ik kreeg een totaal niks zeggend antwoord. Helaas is er voor zulke gevallen geen directe medewerker beschikbaar en wordt er geen bijdrage aan het service gevoel geleverd. Dit is niet de eerste of tweede keer dat Versio mij teleurstelt, nu vond ik het toch wel tijd om minstens 1 review neer te zetten. Nu mijn contract bijna ten einde is ga ik toch wel even sterk overwegen om elders over te stappen.

26 januari 2015 15:07
Support
2,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
6,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

I am very unhappy how the process went. They do not return the money of a failed domain registration to your original payment method, but to kind of a wallet they invented. Cannot understand how you can have an insecure login page without SSL and no antivirus scanners. Also how hard can it be to not register a UK domain. After 5 minutes of bad experiences, I recommend to stay away and claiming refund.

24 januari 2015 08:44
Support
2,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
6,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Zeer tevereden over Versio Goede Host!

23 januari 2015 22:31
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Ik ben tevreden over Versio, ze bieden een totaalpakket aan hosting en diensten aan waar je heel veel zelf kunt. het admin paneel per domeinnaam is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Ik heb een keer een fout gemaakt door per ongeluk een domeinnaam op te zeggen, en die hebben ze me helpen herstellen.

23 januari 2015 14:59
Support
6,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Alles is na wens en heel erg gebruiksvriendelijk.

21 januari 2015 19:40
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Mijn eerste domeinnaam aangesloten bij Versio door aanrader van een bekende.
En ik durf het ook iedereen aan te raden, het doet wat het moet doen zonder moeite!

21 januari 2015 19:29
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Een goed webhoster, alleen had ik wat meer snelheid verwacht in de connectie.

21 januari 2015 18:14
Support
9,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Geweldige ISP! Geen downtime, nauwelijks problemen en geweldige snelheid!. Zeker aan te raden!

21 januari 2015 16:49
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Superservice Goedkoop , Betrouwbaar & snel ! echt een aanrader voor mensen die nog een hosting zoeken

19 januari 2015 17:42
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Deze webhosting provider is duidelijk en overzichtelijk. Geeft op tijd aan wanneer abonnementen verlopen en dat scheelt een hoop werk.

19 januari 2015 16:23
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Versio servers zijn er traag en veel uitval!
Support bar slecht denken niet in oplossingen maar in problemen.

Een mail gestuurd duurt ruim 8 uur op antwoordt wieken is niemand bereikbaar.

Dit geen betaalden review vanuit versio.nl

16 januari 2015 14:47
Support
3,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
7,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Als je een goedkope hobbywebsite in de lucht wilt houden is Versio een goed keuze. Maar meer dan hun lage prijs hebben ze niet meer voor hun. Steeds meer storingen, onstabiele servers die geblacklist worden (waardoor mensen je site niet meer kunnen bereiken of mails niet meer aankomen), en een support die koppig volhoudt dat er niets aan de hand is (als ze al reageren). Ikzelf heb eergisteren besloten te switchen naar een andere provider, maar vond het belangrijk om dit toch nog even mee te delen. Versio was vroeger topkwaliteit, maar de laatste tijd zijn ze teveel achteruit gegaan.

16 januari 2015 11:03
Support
1,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
8,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Prima provider en alles netjes geregeld voor een goede prijs.

14 januari 2015 11:41
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik vind Versio uitstekend! Gebruik Versio voornamelijk voor het registreren van domeinnamen.

14 januari 2015 11:35
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0