HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Versio is betrouwbaar en snel! Ze leveren prima service en ondersteuning.

14 januari 2015 11:34
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Versio is een van de enige websites waar ik bijna geen slechte ervaringen mee heb.
Domeinen zijn goedkoop en geven je alle functies. Andere websites vragen extra geld voor DNS, versio niet.
Als je een vraag hebt kun je gemakkelijk iets vragen n de chat of een ticket achterlaten.

12 januari 2015 22:28
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Zeer goede service en prijs is ook top!

12 januari 2015 15:59
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Zeer goed en echt betrouwbaar. je krijgt waar je voor betaald en je bent er blij mee

12 januari 2015 15:59
Support
9,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Prijs kwaliteit verkrijg je wat je betaald.

Geen service die giga-fast website's kan draaien.
(af en toe duurt een consultatie van een pagina iets langer...)
De prijs is dan ook enorm laag!

Maar voor huis/tuin/kleine website's is dit meer als voldoende!

Wens je dus een gewone huis/tuin/kleine bedrijven website
Met een statische pagina's, niet teveel toeters en bellen...

Dan verkrijg je meer dan wat je nodig hebt bij Versio.

12 januari 2015 15:40
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Prijs kwaliteit verkrijg je wat je betaald.

Geen service die giga-fast website's kan draaien.
(af en toe duurt een consultatie van een pagina iets langer...)
De prijs is dan ook enorm laag!

Maar voor huis/tuin/kleine website's is dit meer als voldoende!

Wens je dus een gewone huis/tuin/kleine bedrijven website
Met een statische pagina's, niet teveel toeters en bellen...

Dan verkrijg je meer dan wat je nodig hebt bij Versio.

12 januari 2015 15:37
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Laaste tijd wat problemen met trageheid van een server en weinig support daarvoor. Jaren hiervoor was alles wel goed.

12 januari 2015 14:25
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Je krijgt waar je voor betaalt, en in het geval van Versio is dat niets. Misschien goed voor een statische website, maar voor de rest complete rommel als je wat iets meer dan dat nodig hebt. Support vindt connection errors normaal en biedt geen oplossingen. Te vermijden.

12 januari 2015 11:20
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Power

Goedkoop is duurkoop. Wij hebben een van de duurste pakketten, maar hebben veel last van:
* Website bevriest/onbereikbaar
* Server kan niet tegen php scripts met bugs, die nooit eindigen (hele server bevriest voor langere tijd)
* Server bevriest bij eenvoudige SOAP requests (hele website daardoor traag en/of onbereikbaar)
* Website regelmatig traag
* Zeer regelmatig diverse en nogal uiteenlopende mailproblemen (erg vervelend voor een bedrijf)
* Website verliest soms zo maar connectie met MySQL Server (random pagina's, random tijdstippen, foutmelding "lost connection")
* Support helpt alleen bij incidentele problemen, niet bij deze basale problemen, want "alles is goed". Nee, dus.
* Geen telefonische support

Wel goed:
* Veel mogelijkheden
* Goed configureerbaar
* Lage prijzen
* Shriftelijke support bij "niet vage" klachten.

9 januari 2015 13:42
Support
5,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
9,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

weinige geld voor domeinnamen alleen te hosting kan beter ik registert mijn domeinnamen bij versio

9 januari 2015 12:44
Support
5,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

I am realy satisfied with the services of versio.Good luck

9 januari 2015 12:07
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Op aanraden van een kennis ben ik bij Versio terecht gekomen, het aanmaken van het pakket en de registratie van de domeinnaam ging vlekkenloos. Ook de verhuizing van de domeinnaam was perfect geregeld.

9 januari 2015 10:43
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

goed voor wat je krijgt voor je prijs!!

9 januari 2015 02:17
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

De webhosting doet het prima en ik raad heb aan, maar soms heb ik wel problemen met het uploaden van een zip bestand

7 januari 2015 10:38
Support
5,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Tot nu toe is Versio een geweldige ISP. Erg goedkoop en betrouwbaar. Ook organiseert Versio leuke acties voor bestaande klanten. Nu alleen nog een domeinnaam maar binnenkort wil hier mijn hosting ook gaan afnemen.

7 januari 2015 10:08
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0