HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik heb veel domeinnamen en websites bij Versio lopen. Helaas zijn er de laatste tijd veel problemen (Mail, bereikbaarheid websites, traagheid.) Ik ben klanten kwijtgeraakt met als reden dat de laatste maanden te vaak mail problemen zijn. Als mail verzonden wordt wordt er direct een bericht terug gezonden met de opmerking dat de server op een blacklist staat. dit wordt gezien als onbetrouwbaar. sinds donderdag 1-1-2015 kan er weer geen mail worden verzonden. Ticket aangemaakt, reactie het is opgelost kunt u het proberen? Wat er is aangepast wordt niet vermeld. Heb er de laatste tijd vaak tickets aangemaakt maar een definitieve oplossing is er niet,

4 januari 2015 06:50
Support
7,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
7,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Zeer goede prijs tegen een goede service.

24 december 2014 01:14
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Een zeer voordelige aanbieder van webhosting etc. tot op heden ben ik er zeer tevreden over en heb ik weinig op of aanmerkingen op de kwaliteit. Je krijgt waarvoor je betaald en zelfs ietsje meer (in vergelijking met de concurrenten).

22 december 2014 19:14
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Mijn bestelling ging vlekloos, geen problemen gehad, kreeg mijn producten na 3 minuten na de betaling. Heb ze nog steeds.

22 december 2014 18:19
Support
7,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik ben helaas meer geld kwijt geraakt dan nodig, en klantenservice is in de 2 jaar dat ik bij Versio ben niet behulpzaam geweest.

Site ziet er goed uit, en is makkelijk te gebruiken.

22 december 2014 16:58
Support
2,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
5,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Uitstekende service, bijna geen downtime. Klantensupport heel vriendelijk en hulpsbereid. Wel wat problemen met de mailservers, mails komen soms niet binnen of worden soms niet verstuurd. Maar voor websites uitstekend.

22 december 2014 15:40
Support
10,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
10,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Super hosting, Ik val in herhaling haha.
Ze leveren goeie kwaliteit en de prijzen zijn daar niet op aan te merken!
Ga zo door jongens!

22 december 2014 15:35
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Versio is een goede webhost, mijn website is altijd snel en online

22 december 2014 14:20
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Snel , Goedkoop , fijne klanten dienst . Super leuke en goedkope hosting pakketjes en een interessant reseller paneel .

22 december 2014 13:39
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Snelle en goede service. Helpdesk vragen worden snel en accuraat opgepakt en opgelost.

22 december 2014 12:38
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Versio is een top bedrijf hun support is snel en het helpt je echt, Bij versio krijg je zeker waar voor je geld. Hun producten werken super. Ga zo door versio.

Groetjes, Calvin

17 december 2014 14:10
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik ben zeer tevreden met Versio. Al verschillende andere hosting bedrijven geprobeerd voordat ik bij Versio belanden. Maar dit is zeker een blijvertje. Klantenpaneel is heel overzichtelijk en alles is zo geregeld. Daarnaast is de uptime ook zeer betrouwbaar en is de hosting niet tot zelden down.

Met support heb ik nog weinig ervaring. Maar het feit dat dit nog niet nodig is geweest is al een goed teken.

17 december 2014 13:35
Support
7,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Heb 28 sites bij Versio lopen. Spijtig genoeg heb ik de laatste maanden meermaals mail problemen gehad. Vaak wordt mijn server (waarop nog klanten zitten) als onbetrouwbaar gevlagd, zodat ik geen mail meer bij mijn klanten krijg. Vandaag kan ik niks meer versturen, en ontvangen. Helpdesk is enkel via chat bereikbaar, en kunnen niks doen tenzij ik een ticket aanmaak. Heb er de laatste tijd een pak moeten maken, en definitieve oplossing komt er ni. Het wordt steeds erger.Ik vrees dat ik voor eind van het jaar ga veranderen.

11 december 2014 17:22
Support
3,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
7,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Kwaliteitsvolle hosting voor een lage prijs. De reseller hosting is goed geschikt voor kleine websites. De snelheid voor grotere CMS systemen zoals Wordpress of Drupal sites is helaas iets minder.

9 december 2014 20:55
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Alles snel en makkelijk online aan te vragen. Klantendienst is erg behulpzaam en is tot heel laat bereikbaar, zowel via livechat als via het ticketsysteem. Ik heb ondertussen al mijn domeinnamen verhuisd en blijf zeker bij Versio.

9 december 2014 15:05
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0