HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

In principe is versio een prima host voor websites. De webpakketen zijn prima en blijven wel online. Ik raad alleen geen VPS aan van versio. Deze crasht best vaak, Hiervoor beveel ik andere Hosting bedrijven aan! De klantenservice is uitgebreid en bijna alle antwoorden zijn te vinden!

9 december 2014 14:59
Support
7,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

goede hosting, lekker snel,

makkelijk te gebruiken, support is wel snel met reageren,
alleen soms wat traag met de oplossing

9 december 2014 12:00
Support
7,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Mijn ervaring met versio is erg positief, bij vragen wordt je altijd snel en deskundig geholpen.

9 december 2014 11:58
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Power

Ik ben al 2 jaar klant bij versio, maar laatste maand zoveel problemen dat sites meer down zijn dan wat anders.
Ik heb het idee dat ik er mee van ken dan hen en dat ze niet willen inzien/toegeven wat hun probleem is...
En de antwoorden die ze geven voor het oplossen van het probleem slaan gewoon of niks... of jawel... ze willen gewoon zeggen we hebben een capaciteits probleem...
Na zijn mijn sites 30u down, en ik zou kunnen verhuizen, maar kan niet omdat ik gewoon niet aan mijn data kan...
Contacteer ik de chat,,,, en vraag je naar is er iemand mee bezig... antwoord, door deze vraag te stelken komt u weer bij de laatste in de rij.... het is niet de bedoeling dat u ons contacteerd....
zou zeggen dat is top kwaliteit in klanten service...

4 december 2014 10:59
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
8,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Een complete ramp als VPS hosting.

Ik krijg constant fsck errors, de server boot dan amper nog op. Ook moet je om de root console te laten werken, een oude versie van java instaleren, anders lukt het niet. De support is ook echt ondermaats en duurt eeuwen om reactie van te krijgen evenals de live chat. Vraag je meer dan hoe laat het is, dan sturen ze je door naar hun ticket service, waar ze met wat geluk binnen de 24 uur op reageren. Staan je vragenhun niet aan sluiten ze gewoon zonder pardon de chat, daar sta je dan...

Wegblijven dus!

3 december 2014 15:32
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Power

Al enkele jaren klant bij versio. In het begin was er zeer goede service en kwalitatief goede pakketten te bestellen, maar helaas is deze periode volledig voorbij. Vaak downtime, langzame laadtijden van de websites en vele vreemde storingen die een hoop problemen binnen de organisatie veroorzaken.
Gelukkig is de online chat op weekdagen tot midden in de nacht te bereiken, maar tegenvallend is dan weer dat ik er nog meer vanaf weet dan de werknemer van Versio.

Op dit moment in het bezit van een Expert NL pakket, maar zodra het contract afloopt is de kans zeer klein dat ik klant bij Versio blijf.

2 december 2014 11:23
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
6,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Zoals op alle andere gidsen gepost, vind ik Versio een van de beste hostingbedrijven allertijden. Over de prijs, kwaliteit en de algemene beoordeling gesproken vind ik jullie best wel een fantastische hosting. Over de support gesproken, vind ik de medewerkers op de online chat wel meer inspanning mogen leveren bij het beantwoorden van berichten.

1 december 2014 22:24
Support
4,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Het is gewoon top, ik had problemen met mijn SSL en ze hielpen me gewoon met het installeren! Echt een top bedrijf dit, ik raad het iedereen echt aan!

1 december 2014 22:15
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Super goedkoop, maar de kwaliteit is er ook naar. Vaak last van langzame sites. Ik betaal liever iets meer voor iets dat wel goed werkt.

28 november 2014 21:17
Support
6,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
8,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Support is altijd goed met online chat mogelijkheid

27 november 2014 20:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik heb nu bijna een jaar een domein en een hosting pakket en kan via direct admin mijn hosting makkelijk benaderen.

27 november 2014 16:48
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Prijs/kwaliteit zit je bij Versio zeker goed. Snelheid is niet altijd goed maar de klantendienst is wel zeer snel.

27 november 2014 16:10
Support
9,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Geen gezeur met verhuizen. alle is een keer goed. geen reclame of andere aansporingen voor het afnemen van diensten.
Prima onderneming.

27 november 2014 15:17
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Ik ben al een tijdje lid bij VERSIO.NL nu ongeveer 2/3 jaar.
In het begin waren ze een prima hosting. Maar na een tijdje merk je toch wel een aantal gebrekken aan de kwaliteit wat ze leveren en de support daarvan, en dat is gewoon zonde.

De reden dat ik bij versio.nl ging was om de prijs/kwaliteit op dat moment. Ze boden goede pakketten voor een lagere prijs aan dan bij andere + dat het vaak vrij wel een hogere score krijgt dan een andere partij.

Maar na jaren bij hun aangemeld te zijn, merk ik dat de kwaliteit er op achteruit gaat.

Ook is door hun systeem mijn domeinen opeens verwijderd waardoor ik dus alles opnieuw moest opzetten omdat het niet goed werkt hun systeem zodra je extra domeinen aan een hostingpakket toevoegd, verwijderde hij de domein+databases en noem zo maar op :(. Ook zijn de servers vaker down (misschien upgrades) maar je krijgt daar geen melding over niks :( en dat is zonde. En nu zijn de klante boos.

Ik moet nog gaan uitzoeken of ik hier nog blijf of over moet stappen naar een ander bedrijf.

27 november 2014 10:46
Support
2,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Fijne hosting. Zit er al jaren bij en nog nooit last gehad van break-downs of wat dan ook, prijs prima in orde, vaak toe te passen met kortingscodes.

24 november 2014 17:44
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0