HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

In eerste instantie leek dit een ideale host voor mijn doel: het installeren en beheren van WordPress websites.

Maar PAS OP: Versio blokkeert actief xmlrpc.php. Dit bestand wordt gebruikt voor alles wat extern je site/blog wil benaderen. Denk aan de mobiele WordPress app, maar ook plugins als Jetpack: die essentiële toevoegingen bied voor WordPress sites. Versio geeft aan dat er misbruik mee plaats vind. Maar in plaats van naar een werkende oplossing te zoeken voor beide partijen (wat alle hosters hebben gedaan), kiezen ze voor een quick en dirty oplossing: het bestand in zijn geheel blokkeren. De gemakkelijke weg.

Helaas zijn er geen mogelijkheden om hier omheen te werken. De app en plugins verwachten direct xmlrpc.php in de root van je WordPress installatie map.

21 november 2014 18:36
Support
3,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
6,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

goede snelle service en een goede uptime voor weinig geld.

21 november 2014 16:48
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Beste kwailiteit en prijs is www.versio.nl

20 november 2014 16:46
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Heel veel kwaliteit voor het geld. Er is veel online zelf te regelen en dit wordt erg snel verwerkt.

20 november 2014 15:14
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Sinds een klein jaar maak ik gebruik van de diensten van Versio. Tot op heden uiterst tevreden over de diensten.

20 november 2014 13:37
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik dacht ook dat Versio ok was, tot het moment dat mijn site opeens was verdwenen. ja ze hadden mails verzonden naar een mailadres die ik niet meer gebruik. Verder niets ondernomen.
Klantenservice ? Kun je geen service noemen dit.
Autistische antwoorden krijg ik op mijn verzoek tot begrip van de situatie. Uiteindelijk gaat het om een betaling van 4 euro.. Alsof ik dit echt niet zou willen betalen!
Heel slecht van Versio en totaal NiET begripvol of klantgericht.
Geen goed woord voor over hoe zij met klanten omgaan. SORRY Versio maar een beetje begrip voor een situatie en vertrouwen in je klanten kan geen kwaad.
Uiteindelijk na betaling + 50 EURO BoETE na 10 DAGEN mijn site nog steeds NiET Online ! BAH BAH. Dit is gewoon klantje pesten.

20 november 2014 10:13
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Power

Waardeloze kwaliteit, helpdesk die bij elke vraag antwoord met stuur maar een mail naar support. Ik ben er nu weg en kom er nooit maar dan ook nooit meer terug. Zit nu bij A-class Webhosting. Iets duurder maar wat een verademing.

17 november 2014 14:37
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Wat een slecht bedrijf.
Niet tot zeer moeilijk te bereiken.
10 werkdagen nodig om antwoord te geven.
Stuurt kinderen incasso`s kinderen.
Schandalig bedrijf.

14 november 2014 01:34
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Perfecte service op maat en goede prijzen.
Domeinnamen worden snel geleverd en makkelijk te gebruiken.

13 november 2014 17:12
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Erg goeie ISP, lekker goedkoop, alleen soms is de klantenservice een beetje slecht. Maar je krijgt waar je voor betaald en je kunt er niks over zeggen!!

13 november 2014 16:20
Support
5,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Een van de, al is het niet de laagste, prijzen van Nederland.
Geweldige support, je word gelijk geholpen en ze doen er alles aan om je te helpen, je word met respect behandeld.
Als je een keer versio gebruikt, wil je nooit meer wat anders.

13 november 2014 16:17
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Goeie ervaringen met Versio, prijs kwaliteit verhouding van de hosting is zeer goed. Verbeterpuntje is natuurlijk de snelheid van de servers, die kan soms erg traag zijn tijdens piekuren.

13 november 2014 15:40
Support
7,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
7,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Prijzen zijn scherp, maar wat een verschrikkelijk slechte support.
Om te beginnen hebben ze een live chat, maar voor zowat elke vraag die je daar stelt doen ze hun paraplutje open en verwijzen ze je door naar andere support kanalen (tickets of email). Geen idee wat die mensen hun job is, buiten doorverwijzen.

Hun andere kanalen zijn dan weer zodanig traag dat je er ook helemaal niets aan hebt.

Zit er enkel nog voor domeinnamen, hun hosting pakketen zijn zodanig oversold, dat je er enkel heen wilt als snelheid je geen moer intresseert.

13 november 2014 11:37
Support
1,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
7,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik ben dik tevreden en zal versio ook echt aanraden.

vooral de snelheid van de helpdesk spreekt mij aan

3 november 2014 20:22
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Een goede webhosting met een goedkoop starterspakket en volledige support!

3 november 2014 19:21
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0