HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Geweldige klantenservice, ze helpen, ze zijn vriendelijk + De prijzen zijn enorm goed

3 november 2014 19:12
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik gebruik versie nu al een paar jaartjes en ik vind het nog steeds geweldig. Alles is lekker makkelijk en ook nog eens heel goed koop. Ik heb nog nooit enige problemen gehad.

Zeker een aanrader!

3 november 2014 15:42
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Prima service, vooral goedkoop. Support valt wel tegen, ze zijn niet echt 'experts' op het gebied van webhosting. Ook valt de snelheid nogal tegen.

26 oktober 2014 16:33
Support
3,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
9,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik heb een hele goede ervaring met Versio. Altijd was mijn bestelling binnen de 10 minuten klaar. Ook de leuke acties zijn natuurlijk een heel leuk extratje. Enkel de support kan wat beter. Zorg dat de consument sneller zijn antwoord krijgt dan andere hostings.

24 oktober 2014 21:23
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

een erg fijne host, alles duidelijk uitgelegd gekregen. en alles werkt perfect. ik heb bij vele hosts gezeten. En dit is toch wel de beste!

24 oktober 2014 20:31
Support
7,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Versio is gewoon een goed bedrijf. Ze leveren tegen een mooie prijs veel domeinnamen. Keep it up. Mooie acties etc.

24 oktober 2014 20:29
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Erg goed, voornamelijk voor domeinen, ook erg goedkoop en is de support goed!

24 oktober 2014 17:31
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Versio is zeker een heel goed en voordelig bedrijf om je domeinnamen te kopen.

24 oktober 2014 17:03
Support
7,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
9,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Prijs kwaliteit verhouding is goed, support is ook altijd goed bereikbaar en dat vind ik persoonlijk weer heel belangrijk.

24 oktober 2014 15:45
Support
4,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
4,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik was als beginnende website beheerder nog helemaal niet thuis in de wereld van DNS records en FTP servers. Versio biedt een uitstekend klantenforum en een geweldige livechat mogelijkheid. Al mijn problemen waren in no-time opgelost. Bij de livechat neemt de medewerker ruim de tijd om al jouw vragen te beantwoorden en je wordt ook nog real-time geassisteerd in het aanbrengen van wijzigingen in de instellingen van je producten. Nooit slechte ervaringen gehad, en dit allemaal voor een zeer zachte prijs. Ik zou Versio iedereen aanraden!

19 oktober 2014 11:59
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Uitstekende en goedkope hostingprovider. Bij vragen of problemen reageert de helpdesk altijd heel vlot en adequaat. Ook de Live Chat is voor korte/brandende vragen erg handig.

16 oktober 2014 13:00
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

De prijzen van Versio zijn in het algemeen heel laag de support van Versio is heel goed. De prijs in vergelijking met de kwaliteit is heel erg goed.

16 oktober 2014 12:34
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik heb al jaren prima ervaring met Versio, zij zijn goedkoop maar ook de kwaliteit voor die prijs is zeer scherp.
Superfijn dat er altijd iemand aanwezig is in de livechat, ook nog om 02:00 's nachts.

16 oktober 2014 11:35
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik heb eerst starthosting pakket gehad. Voor 50ct krijg je best veel, maar daar is het meer kwantiteit dan kwaliteit. Meestal kwam er ca 1 keer per week een mysql connectie error dat de database server plat lag.

Verder had ik toen aan de helpdesk gevraagd of ze IPv6 konden activeren. Nee, dat ging niet volgens de helpdesk. Dan moesten ze de software hercompileren en aangezien ik de enige was die erom vroeg deden ze dat niet. Voor mij was dat de reden om het pakket op te zeggen en naar een provider overgestapt die mij wel series nam.

Ze bieden echter nog steeds geen IPv6 aan voor hun webhosting en hun website is ook niet via IPv6 bereikbaar.

13 oktober 2014 20:08
Support
3,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
6,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Perfecte provider. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Als er iets besteld wordt heb je het binnen 5 minuten in je mailbox zitten. Heb zelf een aantal domeinnamen, een VPS en een SSL certificaat van versio en werkt allemaal perfect. Goed controlepaneel met uitgebreid DNS beheer. Ook support werkt goed! Zeker een aanrader.

13 oktober 2014 14:50
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0