HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Hele goede ervaring bij Versio! Vele domeinnamen en hostingpakketten gekocht, super snelle service via de livechat!

13 oktober 2014 13:23
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Basis

Aanmelden, opzetten ect gaat heel gemakkelijk. Maar snelheid, uptime, betrouwbaarheid is echt aan de hele slechte kant. Om de kwartaal ligt alles eruit.

Wanneer hun shared pakket is infected wordt er niks aangedaan.

Automatisch lengen is ook een drama met hun portemonnee systeem.

Ik beveel niemand versio aan. :)

13 oktober 2014 11:39
Support
4,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
7,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik zit nu in totaal al meer dan 3 jaar bij Versio en ben nogsteeds blij met deze host. Het enige wat ik een min puntje vind is de kwalliteit. In deze 3 jaar heb ik vaak gezien dat al mijn websites sloom of niet reageerden omdat Versio in onderhoud was.
Ondanks dat is het zeker waar voor je geld!

13 oktober 2014 11:38
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Goede hosting en snelle service!

13 oktober 2014 11:27
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

|Super!

13 oktober 2014 10:52
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Wat een verschrikkelijke hosting. Echt spijt ervan. NOOOIT! Hiernaar toe gaan. Service slecht, website ligt er al dagen uit en ze kunnen er niks aan doen zeggen ze.

12 oktober 2014 01:09
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
8,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik ben geen klant geworden bij dit bedrijf, maar ik heb wel een ervaring met dit onprofessionele bedrijf.
Ik heb ze gemaild met de vraag of ik gebeld kon worden om telefonisch wat vragen te kunnen stellen. Ik kreeg antwoord dat ik mijn vraag moest uitleggen zodat "de juiste persoon" mij kon terugbellen. Ik ga ervan uit dat ze graag willen verkopen en nieuwe klanten willen aantrekken, dus ik heb geantwoord dat ik het in eerste instantie prettig vind om wat algemene vragen over het pakket telefonisch te kunnen stellen, maar weer hetzelfde antwoord.
Alsnog de moeite genomen om uit te leggen dat het een paar algemene vragen over het goedkope webhosting pakket zijn, en ik kreeg alweer hetzelfde antwoord, maar nu zelfs van een helpdeskmanager.

Voor mij een overduidelijke reden om niet met deze mensen in zee te gaan en volgens mij niet onterecht want uit reviews zie ik nu dat ze zelfs bij klanten op deze manier met issues omgaan.
Kastje muur politiek, geen klanten waardig als je het mij vraagt!

11 oktober 2014 19:42
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
10,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Super webhost om een blog te hosten. Wel eens wat problemen gehad qua downtime, gelukkig snel geholpen via de chat.

10 oktober 2014 22:55
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Helpdeskmedewerkers Gerald ***** , Alex ***** , Wesley ***** en Tom ***** lijken net kleuters. In totaal een downtime van 25% weten te behalen in de afgelopen 24 uur. Ondertussen al langere tijd klant bij Versio en ik blijf me steeds weer verbazen hoe onprofessioneel het bedrijf is. Versio lijkt per dag ruim 10 maal last te hebben van DDOS aanvallen, waardoor websites gewoon nauwelijks bereikbaar zijn.

Eigenaar Reshad ***** laat zijn gezicht nooit zien. Versio BV staat geregistreerd op het huisadres van Reshad *****, terwijl ze aangeven te werken vanaf een kantoorpand. De 'medewerkers' van Versio zijn gewoon studenten die thuis vanaf hun computertje (op een zeer onbeschofte manier) klanten te woord staan.

Ondertussen ben ik met enkele andere Versio klanten bezig met het verzamelen van zoveel mogelijk bewijs voor een rechtszaak naar dit bedrijf om alle kosten van downtime en tijd ide ik hierin hem moeten stoppen te verhalen. Ik heb verschillende monitors draaien die de downtime van websites op Versio hosting in de gaten houden, blijkt dat ze een uptime van net de 90% halen in plaats van de 99,9% die ze garanderen. Elke downtime bij Versio is volgens hen te wijten aan DDOS aanvallen, bewijs hiervan kunnen ze echter nooit leveren. Versio is een enorm slecht bedrijf, ik raad mensen echt af hier ooit hosting af te nemen. Die fout heb ik helaas wel gemaakt, maar ik ben alles nu aan het verhuizen naar een VPS bij TransIP.

10 oktober 2014 20:20
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Complete

Dit is de helpdesk van versio:All mijn tickets worden direct weer gesloten!!!!!!!!!



01-09-2014 21:01 Ticket aangemaakt
01-09-2014 23:26 Bekeken door Wesley *****
02-09-2014 00:44 Bekeken door Wesley *****
02-09-2014 09:53 Bekeken door Mike *****
02-09-2014 09:57 Bekeken door Gerald *****
02-09-2014 09:59 Prioriteit gewijzigd naar 2 door Gerald *****
02-09-2014 10:01 Bekeken door Mike *****
02-09-2014 10:06 Bekeken door Alex *****
02-09-2014 10:08 Ticket beantwoord door Alex *****
02-09-2014 18:54 Reactie geplaatst door Steven
02-09-2014 19:09 Bekeken door Wesley *****
02-09-2014 19:10 Ticket beantwoord door Wesley *****
02-09-2014 19:29 Reactie geplaatst door Steven
02-09-2014 19:33 Bekeken door Wesley *****
02-09-2014 19:33 Status gewijzigd naar closed door Wesley *****
02-09-2014 19:36 Reactie geplaatst door Steven
02-09-2014 19:37 Reactie geplaatst door Steven
02-09-2014 19:46 Bekeken door Wesley *****
02-09-2014 19:49 Ticket beantwoord door Wesley *****
02-09-2014 19:52 Bekeken door Wesley *****
02-09-2014 19:53 Reactie geplaatst door Steven
02-09-2014 19:58 Status gewijzigd naar closed door Wesley *****
02-09-2014 20:02 Reactie geplaatst door Steven
02-09-2014 21:28 Bekeken door Wesley *****
02-09-2014 21:28 Ticket beantwoord door Wesley *****
02-09-2014 21:50 Reactie geplaatst door Steven
02-09-2014 21:53 Reactie geplaatst door Steven
02-09-2014 21:56 Reactie geplaatst door Steven
02-09-2014 21:59 Reactie geplaatst door Steven
02-09-2014 22:00 Reactie geplaatst door Steven
02-09-2014 22:05 Bekeken door Wesley *****
02-09-2014 22:06 Comment geplaatst door Wesley *****
02-09-2014 22:06 Geplaatst in lijn Derde lijn door Wesley *****
02-09-2014 22:06 Prioriteit gewijzigd naar 1 door Wesley *****
02-09-2014 22:07 Reactie geplaatst door Steven
03-09-2014 10:24 Bekeken door Chris *****
03-09-2014 12:52 Bekeken door Chris *****
03-09-2014 15:25 Bekeken door Chris *****
03-09-2014 17:07 Bekeken door Chris *****
03-09-2014 17:25 Reactie geplaatst door Steven
03-09-2014 23:07 Reactie geplaatst door Steven
04-09-2014 10:41 Bekeken door Chris *****
04-09-2014 10:42 Ticket beantwoord door Chris *****
04-09-2014 10:56 Reactie geplaatst door Steven
04-09-2014 11:03 Bekeken door Chris *****
04-09-2014 11:08 Ticket beantwoord door Chris *****
04-09-2014 11:49 Reactie geplaatst door Steven
04-09-2014 15:14 Bekeken door Chris *****
04-09-2014 15:15 Status gewijzigd naar closed door Chris *****
04-09-2014 16:34 Reactie geplaatst door Steven
04-09-2014 17:03 Bekeken door Chris *****
04-09-2014 17:06 Comment geplaatst door Chris *****
04-09-2014 17:06 Geplaatst in lijn Klachten afdeling door Chris *****
04-09-2014 17:06 Bekeken door Gerald *****
04-09-2014 17:10 Bekeken door Reshad *****
04-09-2014 17:16 Ticket beantwoord door Gerald *****
04-09-2014 21:21 Reactie geplaatst door Steven
05-09-2014 13:22 Reactie geplaatst door Steven
05-09-2014 19:37 Bekeken door Gerald *****
05-09-2014 22:37 Bekeken door Gerald *****
05-09-2014 22:38 Comment geplaatst door Gerald *****
05-09-2014 22:38 Geplaatst in lijn Administratie en directie door Gerald *****
09-09-2014 09:35 Bekeken door Gerald *****
16-09-2014 14:52 Reactie geplaatst door Steven
17-09-2014 14:52 Reactie geplaatst door Steven
18-09-2014 00:39 Bekeken door Gerald *****
18-09-2014 11:17 Reactie geplaatst door Steven
18-09-2014 11:25 Bekeken door Reshad *****
18-09-2014 11:30 Ticket beantwoord door Reshad *****
18-09-2014 11:30 Geplaatst in lijn Eerste lijn door Reshad *****
18-09-2014 13:21 Reactie geplaatst door Steven
18-09-2014 13:22 Bekeken door Alex *****
18-09-2014 13:30 Ticket beantwoord door Alex *****
19-09-2014 13:19 Reactie geplaatst door Steven
19-09-2014 14:21 Bekeken door Wesley *****
19-09-2014 14:30 Bekeken door Alex *****
19-09-2014 14:34 Bekeken door Reshad *****
19-09-2014 14:34 Status gewijzigd naar replied door Reshad *****
19-09-2014 18:21 Reactie geplaatst door Steven
19-09-2014 18:34 Bekeken door Gerald *****
19-09-2014 18:44 Ticket beantwoord door Gerald *****
24-09-2014 12:33 Reactie geplaatst door Steven
24-09-2014 12:33 Bekeken door Wesley *****
24-09-2014 12:34 Comment geplaatst door Wesley *****
24-09-2014 12:34 Geplaatst in lijn Klachten afdeling door Wesley *****
24-09-2014 19:25 Bekeken door Wesley *****
25-09-2014 01:20 Bekeken door Gerald *****
25-09-2014 01:27 Ticket beantwoord door Gerald *****
26-09-2014 08:46 Reactie geplaatst door Steven
26-09-2014 15:51 Bekeken door Gerald *****
26-09-2014 16:09 Bekeken door Gerald *****
26-09-2014 16:09 Status gewijzigd naar closed door Gerald *****
29-09-2014 14:39 Reactie geplaatst door Steven
30-09-2014 01:17 Bekeken door Gerald *****
30-09-2014 01:18 Status gewijzigd naar closed door Gerald *****
30-09-2014 08:49 Reactie geplaatst door Steven
30-09-2014 23:15 Bekeken door Gerald *****
30-09-2014 23:15 Status gewijzigd naar closed door Gerald *****
30-09-2014 23:44 Reactie geplaatst door Steven


All mijn tickets worden direct weer gesloten!!!!!!!!!

Na een gesprek en een KUT aanbod willen ze je verder niet helpen! KORTOM DOE GEEN ZAKEN MET HUN! BETAAL LIEVER WAT MEER! Eigenaar Reshad ***** wilt geen enkele moeite doen voor hun klanten!

30 september 2014 23:51
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Basis

Versio is een top bedrijf met top producten.
Snel en betrouwbaar. Automatisch en zelfstandig.
Eenvoudig en makkelijk.
Wat kan er beter? Helemaal niks!
Versio is gewoon de perfecte ISP.

23 september 2014 20:59
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Top bedrijf. Er zijn zo zijn punten die ze kunnen verbeteren, veder is de prijs goed. Ik loop hier al jaren een domeinnaam mee.

23 september 2014 20:58
Support
6,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Fantastisch. In één woord: een top bedrijf. Support is goed, Kwaliteit kan beter.

23 september 2014 20:56
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Een fantastisch top hosting bedrijf met de juiste specs. Zeer goedkoop, fantastisch :)

23 september 2014 20:55
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Basis

Versio is wellicht een der slechtste hostingproviders van Nederland, qua servive wellicht de allerslechtste. Het kan een tijdje goed gaan maar zodra er zich iets voordoet leer je ze pas echt kennen. Ze slagen er keer op keer in om het bloed onder je nagels vandaan te halen. Hun interne administratie is een puinhoop, ze ontkennen gemaakte afspraken, ze raken je mails en post (bijv. met kopie paspoort) kwijt, ze beloven van alles maar houden zich nooit aan afspraken, de medewerker van de chat support weet niks en kan niks, het enige wat hij weet te vertellen is 'stuur maar een mail met je probleem'. Als je antwoord krijgt waar je wat aan hebt dan heb je echt mazzel. Op een gegeven moment moest uiteindelijk ISDN Versio dwingen een probleem met de houderschapsdata voor bij oplossen, maar opnieuw faalden ze. Haha leer mij Versio kennen, wat een prutsers. Wie een goede hostingprovider zoekt vertrouwd zijn websites liever toe aan Neostrada. Vrij nieuw maar zo te zien nu al verreweg de beste, die jongens begrijpen klantenservice. Versio is echt een dikke faal..

23 september 2014 12:17
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
7,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0