HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik overwoog om eens naar versio te kijken.
ik probeerde op de helpdesk te komen. Blijkt de versio helpdesk niet bereikbaar te zijn. Er wordt gebruik gemaakt van cloudflare als tussenstap. Die geeft aan te werken, maar kan de versio www.secure.versio.nl niet bereiken. Ook niet de komende minuten. Lijkt me een fundamenteel probleem te zijn.

21 september 2014 17:24
Support
3,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
3,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Persoonlijk heb ik een goede ervaring met Versio.
Qua prijs zijn ze echt enorm goedkoop in tegenstelling tot andere hosting bedrijven.

20 september 2014 00:00
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

prima bedrijf, goede prijs en prima service! zeker een aanrader

19 september 2014 20:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Goede VPS en soms uitval maar verder goed.

Domein ook goed bereikbaaR!

19 september 2014 19:21
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Heb inmiddels zo'n 10 domeinen en hosting bij Versio met grote voldoening lopen. Goedkoop, mogelijkheid tot anonieme registratie en goede klantenservice.

19 september 2014 18:17
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Versio heeft een zeer scherpgeprijst aanbod. Daarnaast super goede service!

19 september 2014 17:41
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Goeie support en super goedkoop! :)

19 september 2014 16:43
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Snelle & ervaren support. Niks om over te klagen.

19 september 2014 16:33
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Waardeloos hosting bedrijf. Mijn websites waren regelmatig offline. Ik snap niet dat mensen hier nog hosting bestellen, er zijn genoeg alternatieven die wel gewoon goede hosting aanbieden zonder veel downtime voor dezelfde prijs. Mij zien ze in ieder geval niet meer terug!

19 september 2014 14:28
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Zonder pardon zijn al mijn domeinnamen verwijderd doordat ik domeinnamen middels een push heb ontvangen die schijnbaar middels fraude verkregen zijn. Helaas rekent Versio klanten die ook netjes betalen af op bovenstaand voorval, ik wist van de voren niet dat die domeinnamen middels fraude verkregen waren, indien ik dat had geweten had ik de push niet geaccepteerd. Valt me erg tegen dat Versio er werkelijk niets aan doet om mij weer tevreden te maken.

17 september 2014 19:48
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
8,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Prima budget hosting, soms even downtime maar de support maakt alles goed. Aanrader!

17 september 2014 19:19
Support
6,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Tja.. het is nou ik durf het eigenlijk niet te zeggen ben een beetje bang.. maar het is echt s.. UPER COOL! IK ZOU DIT BIJ ALLE MENSEN DIE IK GEN AANBEVELEN!

16 september 2014 15:41
Support
5,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Power

Degelijk en betrouwbaar hostingbedrijf

Versio is één van de beste hostingbedrijven waar ik al met samengewerkt heb, de systemen draaien stabiel en de snelheden zijn ruim voldoende. Indien je ergens hulp nodig hebt ben je ook erg snel geholpen en natuurlijk zijn ze qua prijs er concurrentieel.
Een echte aanrader!

3 september 2014 22:28
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Bij deze ISP nooit problemen en als die er wel zijn helpen ze graag mee

3 september 2014 21:43
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Zit al zo'n 4 jaar een hostingpakket en domeinnaam bij Versio. Eigenlijk altijd wel tevreden geweest, soms wel het probleem gehad met een trage site, terwijl dat het laatste jaar ook weer verbetert is.

3 september 2014 02:05
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0