HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik heb verschillende producten van Versio gehad.
Ik was in het begin tevreden, echter toen ik overstapte op een cloudbox kreeg ik alleen maar problemen.
regelmatig had ik geen toegang vanuit mijn 2de zaken adres in Polen, lagen de site's plat en kreeg ik niet de support die je mag verwachten.
Daarnaast betaalde ik veel meer dan dat ik nu bij DirectVPS doe, ik heb daar thans al 4 VPS aan het draaien.
hier betaal ik per jaar bijna 2 maal zoveel voor dan dat ik bij versio voor 1 cloud betaalde.
wel heb ik de domeinnamen bij versio lopen, hier ben ik zeer tevreden over.
het gaat makkelijk en ze zijn goed aan te passen naar eigen domeinnamen.
ook qua prijs is dit zeer netjes.
hier dan ook niets dan lof over.

3 september 2014 01:28
Support
5,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
7,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Versio geeft een goeie en snelle services!

24 augustus 2014 21:02
Support
7,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Versio levert aan de klanten hele goede diensten.
Ik ben zelf daarvan ook klant en ik draai daar verschillende domeinen en gebruik de webhosting dienst en tot nu heb ik geen probleem en als ik iets had aangeschaft en binnen 14 dagen dat het niet goed is niks geen gedoe gewoon bevestigen dat het verwijderd mag worden.
En nadat gedaan is krijg je geld direct terug, en dat binnen 24 uur.

Dus ik ben zeer tevreden, over de dienstverlening en aan de uptime houden van de server.

En qua prijs/kwaliteit verhouding is het één van de beste soort


Dus mijn complimenten!

24 augustus 2014 14:58
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

FTP is snel, de uptime is goed en je domeinnaam is vrijwel direct aangesloten. Toppie webhosting!

15 augustus 2014 01:29
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Super! nooit server problemen mee gehad :)

14 augustus 2014 23:02
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

ik wordt zeker een vaste klant met deze scherpe prijzen en goeie klantenservice,

14 augustus 2014 22:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Versio, is echt een zeer goede top hosting!

8 augustus 2014 13:00
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Versio was voor mij eerst onbekend terein totdat ik voor een opdrachtgever met Versio in aanraking kwam. Versio is de meest overzichtelijke en goedkoopste register en hoster die ik tot nu toe voorbij heb zien komen! Daarnaast was ik zo weg van deze diensten dat ik zelf nu ook mijn eigen dingen hier host.

7 augustus 2014 22:09
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Zeer goede hosting. Echter soms een kleine tegenvaller, servers die uitvallen. Maar afgezien van de dat, de prijzen zijn geweldig.
Contact via chat is ook geweldig.

7 augustus 2014 21:56
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Super Hosting!
Ik koop er al mijn hosting pakketten & domeinen.

7 augustus 2014 13:43
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Alles ok, tip top in orde.

7 augustus 2014 12:34
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ze zijn een zeer goede hosting maar bieden voor mij niet zo goede support aan!

7 augustus 2014 12:16
Support
5,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Versio is waarschijnlijk Latijn voor "niet beschikbaar". Websites zijn met regelmaat kort onbereikbaar en offline. Dit varieert van enkele malen per dag enkele minuten tot tientallen keren per uur enkele seconden.

Met enige regelmaat heb ik vanwege deze wankele bereikbaarheid te maken gekregen met een geblokkeerd Adwords account (adverteren op Google). Google blokkeerde mijn account omdat het constateerde dat de site waar ik voor adverteerde niet of heel slecht bereikbaar was. Ook Facebook-campagnes heb ik moeten annuleren of pauzeren vanwege dagen dat de server er om de haverklap uitligt.

Als ik klaag over de instabiele servers/bereikbaarheid, krijg ik te horen
- dat dat nu eenmaal zo hoort bij shared servers
- dat men desondanks nog steeds de beloofde 99,99% uptime behaalt (m.a.w. ik moet niet zeuren, er is geen enkel probleem volgens Versio)
- dat als ik nog steeds "een probleem heb" ik maar moet overschakelen naar een zogenaamd "100% uptime pakket" (wat gezien diverse recensies op het net ook een wassen neus is) of naar een dedicated server.

Op mijn vraag en opmerking dat de prestaties van de server en de bereikbaarheid hoe dan ook te wensen over laat, komt geen antwoord, reactie of oplossing.
Terwijl tien tot twintig keer per uur enkele seconden offline en onbereikbaar zijn voor een zakelijke website werkelijk zeer vervelend en schadelijk is.

Toegegeven, Versio is goedkoop. Toch rechtvaardigt dat niet de hautaine houding richting klanten en het negeren van problematiek rond servers en hun diensten.

Heb je een test-site of hobby-site met weinig bezoekers, dan is Versio een prima host. Ben je in je inkomen afhankelijk van je website(s), dan raad ik af met dit bedrijf in zee te gaan. Je ergert je groen en geel aan je sites die niet bereikbaar zijn en de onverschilligheid van de support-medewerkers.

7 augustus 2014 12:07
Support
1,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
3,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Versio heeft tot nu toe alles kunnen bieden wat ik nodig heb.

29 juli 2014 00:57
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Super hosting! Leveren bijna direct!

29 juli 2014 00:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0