HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1579 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Super hosting! Leveren bijna direct!

29 juli 2014 00:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik heb een erg positieve ervaring overgehouden aan visio zeer professioneel.

28 juli 2014 23:22
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Wij hebben voor een van onze Belgische Webshops gekozen voor Versio. In eerste instantie hebben wij niet gekeken naar support en prijs. Zij kwamen hier best goed uit de voeten.

Maar al snel bleek er geen telefonisch support mogelijk is. En contact al helemaal niet. Tijdens support chatten bieden ze wel aan maar kunnen ze niks mee. Want je moet ten alle tijden een ticket aanmaken. Ik eis nu een refund. En een nette afwikkeling. Ik hoop dat ze hier in mee gaan.

22 juli 2014 12:41
Support
1,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
9,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik vind de verwerking van de diensten bij Versio erg snel, en de manier waarop Versio met haar klanten omgaat prijst haarzelf.

22 juli 2014 10:51
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik host mijn sites al c.a. aantal jaren bij Versio, en heb meer dan 70 bestellingen geplaatst.
Ik raad persoonlijk Versio aan, vooral Prijs en Kwaliteit verhoudingen liggen goed, enkele punten waar ze nog beter in kunnen worden zoals het Dataverkeer waar ik me dan weer aan erger is niet onbeperkt, maar dat is voor de meeste sites geen probleem.

22 juli 2014 08:07
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik vind dit een geweldig hosting bedrijf. De prijzen zijn respectabel en de service is top. Ik zal zeker nog een tijd bij deze hosting blijven!

22 juli 2014 06:16
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Versio is een zeer goede host al mijn producten koop ik bij versio. Waarom? Het is de vertrouwste host en goed koopste altijd leuke aanbiedingen daar geniet ik van versio blijft populair en mag voor mij nog eeuwen door gaan

21 juli 2014 22:28
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Versio staat bekend om zijn snelle werken en ook ik heb dat ondervonden.

21 juli 2014 17:38
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
6,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Goedkope domeinnamen.
Altijd leuke acties. Bespaart hoop geld.
Tot nu toe geen downtime gehad.
Goede service.
Snelle reactie.
Goede support.

21 juli 2014 15:48
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Prima webhoster voor een prima prijs, snelle server en betrouwbare dienstverlening.

21 juli 2014 14:47
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Versio is een zeer goed(kop)e hosting! De eerste keer toen ik naar deze hosting ging was het voor mij eigenlijk een gok, overal op internet staat dat versio slechte support heeft en dat ze vaak uit de lucht waren. Ik heb zelf regelmatig de support afdeling geraadpleegd en werd altijd keurig geholpen!
Downtime heb ik nog helemaal geen last van gehad.
Goede hosting! Ben zeer tevreden! Zeker een aanrader.

21 juli 2014 14:38
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Basis

Erg tevreden over versio! Iedere order wordt snel verwerkt. Met name de support van versio is heel erg goed! Je wordt meteen geholpen en altijd netjes te woord gestaan.

21 juli 2014 14:17
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Power

Een erg jammerlijke manier vandoen omtrent facturatie. Wanneer je email adres niet meer actief is waarmee je je hebt ingeschreven dan krijg je een brief van een incasso bureau. Niet even een SMS of briefje van hen. Als je dan om uitleg vraagt wordt je zonder enige waardering behandeld. Erg jammer allemaal. Wij gaan wegverhuizen omdat de kwaliteit van de dienstverlening erg veel te wensen over laat.

TIP @VERSIO verdiep je eens in NPS en met name GOOD and BAD profit. Succes.

15 juli 2014 13:15
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
7,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik draai enkele websites op mijn eigen server en had daarvoor domeinnamen nodig. Bij Versio waren deze het goedkoopst en zeer snel en zorgvuldig online geregeld. Ook ben ik zeer tevreden over de service, want bij een klein probleempje werd snel (vrijwel direct) online gereageerd en een duidelijk antwoord gegeven. Probleempje opgelost.

15 juli 2014 12:09
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

goed koop zeker aanraden zeker domeinnaam

15 juli 2014 12:08
Support
6,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0