HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Het is een van de beste hostingbedrijf vind ik. Ik ben tot nu toe zeer tevreden.

15 juli 2014 08:53
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik heb al een tijde een hosting pakket van versio. Geen problemen gehad en alles is volledig naar wens.

15 juli 2014 03:00
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Veel domeinnamen besteld met topkwaliteit en gelijk en goed geleverd nog nooit support nodig gehad

15 juli 2014 02:48
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik draai enkele websites op mijn eigen server en had daarvoor domeinnamen nodig. Bij Versio waren deze het goedkoopst en zeer snel en zorgvuldig online geregeld. Ook ben ik zeer tevreden over de service, want bij een klein probleempje werd snel (vrijwel direct) online gereageerd en een duidelijk antwoord gegeven. Probleempje opgelost.

4 juli 2014 23:47
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Versio is een fris, goed bedrijf met de beste servers om uw website op te zetten. Een echte aanrader om uw diensten onder te brengen!

4 juli 2014 21:10
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Versio is een fris, goed bedrijf met de beste servers om uw website op te zetten. Een echte aanrader om uw diensten onder te brengen!

4 juli 2014 21:07
Support
7,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Prijs is goed + alles snel geregeld. Echter zijn de laadtijden hoog. Verder geen mankementen of moeilijkheden. Prima service.

4 juli 2014 15:34
Support
7,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik vind de support niet goed, de medewerkers op de livechat weten niet veel naar mijn mening (ze melden dat ze niet weten wat SSL is en dat ik ervoor een ticket moet aanmaken).

Daarnaast vind ik het jammer dat ze geen Asp.net ondersteunen.
en het allerspijtigste is dat versio geen SSL kan geven op gewone hosting, daarvoor moet je een extra ip kopen die 100 Euro kost. super domme fout hier.

Voor de rest heb ik geen problemen gehad en is versio niet zo slecht.

3 juli 2014 23:09
Support
3,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Snelle, goedkope en stabiele host om je domeinen aan te schaffen. Ben je een consument die graag een aantal domeinen wilt hebben, kan je zeker bij versio goedkoop terecht.!

3 juli 2014 18:59
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Slechte ervaring, slecht bereikbaar, slechte communicatie. En totaal niet klantvriendleijk.

3 juli 2014 12:27
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
5,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Goede provider voor weinig geld!
Voor weinig geld heb je al een leuke resellerpakket!

2 juli 2014 15:56
Support
6,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Waardeloze klantenservice. Nadat ik ben ingegaan op een aanbieding voor een kosteloze .eu domeinnaam begon de ellende.
Er bleken achteraf toch kosten verbonden te zijn aan de domeinnaam. Ik weigerde deze te betalen (aangezien het een aanbieding betrof voor kosteloos een domeinnaam) en hierdoor zijn al mijn diensten geblokkeerd, waar ik wel voor heb betaald.

Het betrof een bedrag van EUR 1,20, wat ik uit principe niet wou betalen.
Na dat mijn diensten werden afgesloten omdat ik niet wou betalen, heb ik toch maar het bedrag over gemaakt.
Echter weigert Versio om mijn diensten weer te activeren. Ook weigert Versio om de diensten te beeindigen en een restitutie aan te bieden.
Kortom, Versio komt zijn levering niet na. Er is betaalt voor hosting en domeinnamen, maar na weken lang mailen met de klantenservice kom ik niet verder.
Mijn domeinen zijn niet bereikbaar waardoor ik schade loop.

Bedankt Versio!

1 juli 2014 23:52
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Je wordt altijd geholpen bij problemen, enkel de prijs voor een windows licentie is duur.

19 juni 2014 21:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Beschikbaarheid:
Vaak offline absoluut geen 99,9% uptime garantie!!! Bezoekers worden zomaar geblokkeerd nadat ze 5 pagina's bekeken hebben. (zogenaamd anti ddos beveiliging) Daarna kun je weer gaan mailen met de "klantenservice" als je het zo nog mag noemen. Dan moet je uiteraard wel het ip van de bezoeker weten, anders heb je pech!

Kwaliteit:
Servers zijn bagger! Zo traag als maar zijn kan. websites laden in 30 seconden of meer. Als je geluk hebt, op sommige dagen laden ze binnen 10 seconden. Dit geld voor hosting pakketten, reseller pakketten en cloudboxen! heb ze allemaal gehad, de ene nog slechter als de ander.

Support:
Altijd totaal nutteloze reacties en nutteloze antwoorden. Ik heb nog nooit 1 vraag beantwoord gekregen zonder dat er weer omheen gedraaid wordt of ik krijg gewoon een standaard reply met een link die niks met mijn vraag te maken heeft.

Klantenservice van Versio is geen klantenservice! Gewoon auto-reply berichten en er wordt totaal niet geluisterd naar je vragen. Stel je een vraag via de live chat, wordt er gezegd dat je contact op moet nemen met support, doe je dat, krijg je gewoon exact dezelfde persoon!?

Prijs/kwaliteit:
Prijs is goed, mits je graag geld in een putje gooit. Kwaliteit bestaat niet bij Versio. Dus prijs/kwaliteit vergelijking gaat niet op in dit geval.

Ervaring:
Ik ben geen gefrustreerde klant die nu uit frustratie en emotie deze beoordeling schrijf. Ik spreek uit ervaring en ben al een aantal jaar klant bij Versio.

Altijd gezeik, slechte kwaliteit hosting en servers zomaar offline. Uit het niets worden klanten geblockt door de geweldige firewall. Het is echt huilen met de pet op bij Versio.

Geen haar op mijn hoofd die er ooit aan zal denken Versio aan te raden!

Zoals Versio met klanten omgaat, heb ik nog nooit bij een bedrijf gezien! Wat een drama!!!


Wees aub gewaarschuwd mensen, blijf ver weg van deze hosting provider!!!

19 juni 2014 19:59
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Power

Versio is een goede hosting provider met zeer goedkope diensten. De support is echter bizar slecht. Men weet totaal niet waar men over praat.

17 juni 2014 21:43
Support
3,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0