HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1579 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Doet wat het moet doen. Je krijgt geen fancy aangeklede e-mails maar duidelijke plain tekst e-mail met de informatie die je nodig hebt. Daarnaast is de prijs goed en de support ook. Je ontvangt als klant ook niet elke week 3 e-mails over SSL aanbiedingen. Daar kunnen anderen nog wat van leren.

20 januari 2020 08:50
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Power

De reden om over te stappen, is omdat de vorige hosting is ingestort qua performance en betrouwbaarheid. In de aanloop naar de verhuizing is per e-mail contact geweest om enkele onzekerheden weg te nemen. Uiteindelijk is verhuisd zonder de verhuisservice maar het was een geruststellende gedachte dat bij problemen hulp beschikbaar was. Tot nu toe erg tevreden, de snelheid van de website is goed en een verademing met waar het vandaan kwam en dit voor een interessante prijs.

2 januari 2020 11:52
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Tot nu toe zeer tevrede, snelle afhandeling voor een goede prijs.

25 december 2019 22:12
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik heb al rond de 12 domeinen gehost en ze werken perfect!

18 december 2019 18:40
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Versio.nl is voor mij een super ervaring. Voor de kleine prijs die je betaald krijg je goede kwaliteit terug. Als er iets niet direct lukt, helpt de klantendienst je meteen op weg.
Kortweg gezegd, een echte aanrader!

12 december 2019 14:44
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Snel geregeld ook de facturatie en betaling

10 december 2019 13:16
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Duidelijk en snel in orde. Met extra’s er bovenop. Tot nu toe top

5 december 2019 13:09
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Zocht een goedkope partij voor een nieuwe domeinnaam te hosten voor meerdere jaren.
Alles ging vlot en soepel en was up and running in no time.
Mocht ik meer domeinen willen ga ik dat zeker hier weer doen. Ook makkelijker als alles in 1 omgeving draait natuurlijk van waaruit je ook alles netjes kan beheren.

5 december 2019 12:59
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Voor de prijs hoef je niet naar een concurrent te kijken. Ik heb ‘slechts’ een domeinnaam geregistreerd en dat is zo goed als gratis. Handige opties zodat je niet vergeet te verlengen, dat is perfect voor een agendaloze muts als ik. Als extra toetje nog een geweldige support feature waardoor zelfs ik het voor elkaar kreeg om mijn domein te laten verwijzen naar mijn hosting iets... (excuses, complete digibeet). Al met al ben ik dus super tevreden en blij!

4 december 2019 13:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Overstap gemaakt van een andere hosting, was makkelijk aangevraagd en relatief vlot geregeld. Moest even de weg zoeken in de online omgeving, maar voldoende instructies aanwezig. Tevreden!

4 december 2019 13:14
Support
7,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Goede ervaring. Prijs kwaliteit is goed en ook duidelijke instructies op de website.

22 november 2019 14:33
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Your Website is open 24/7 and so should your web host.
Versio and many other Dutch Web host companies make it difficult to contact support when you need them most. Either they don't have 24/7 online chat support or you can't call them. Some only allow you to open a support ticket.

My experience with Versio is that you have to open a support ticket. You CAN"T CALL or chat with them to help you with your immediate problem. You have to WAIT for them to contact you back and this could be hours or days. In the mean time, your website is down or you are having problems. And sometimes, even if they answer you in good time, then they don't answer your question fully which means you have to write back to them and WAIT again. Believe me very frustrating! You pay for what you get. I recommend companies outside the Netherlands which have 24/7 support.

21 november 2019 12:28
Support
2,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
5,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Makkelijk in gebruik. Degelijke prijs.
Van de support heb ik nog geen gebruik moeten maken.

19 november 2019 13:01
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Een uitstekende service. De helpdeskmedewerkers zijn erg vriendelijk en zeer bekwaam. Altijd bereikbaar en dat is erg fijn, dan is je vraag/probleem direct opgelost.

16 november 2019 13:08
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
1,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Ben beginner maar goede support en prompt reactie op hulp vragen.

16 november 2019 08:43
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0