HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik heb bij Versio een aantal domeinen, webhostingen en 1 cloudbox. Ik ben heel tevreden over deze producten, nog geen dag dat ik ze heb aangekocht waren ze al klaar voor gebruikt. De Support is ook uitstekend, je hebt binnen een dag al antwoord op je vraag. De administratiepanelen zijn makkelijk te bedienen en gebruiksvriendelijk. Versio is een echte aanrader.

13 juni 2014 14:40
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

1234567894775557

12 juni 2014 16:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
2,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Het is gewoon hartstikke goed! Ik heb er verder niks over te vertellen!

10 juni 2014 16:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Prima no nonsense provider, puur op de goedkope prijs uitgezocht. Op dit moment hosting + 1 domein naam.

9 juni 2014 10:38
Support
7,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Versio krijgt van mij een goed cijfer. Dat is voornamelijk gebaseerd op de prijs kwaliteit verhouding. Ook hebben ze een geautomatiseerd systeem waarmee je hosting pakketten binnen minuten kan overzetten naar andere servers.

4 juni 2014 15:58
Support
7,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Over het algemeen erg tevreden over Versio, vaker leuke acties rondom domeinnamen, alleen als ik hulp nodig heb met iets duurt dit aan support toch echt te lang. Prijs/kwaliteit verhouding is goed en daarom ook over het algemeen een 8.

2 juni 2014 15:30
Support
6,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Is een redelijke server niet super maar ok

2 juni 2014 15:11
Support
9,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Een bedrijf met een super goede klantenservice en super snelle registraties! Echt een top bedrijf en zeker aan te raden!

2 juni 2014 13:51
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik ben altijd al zeer tevreden over Versio BV en haar diensten.
Mijn persoonlijke ervaring is goed, ik heb zelf nooit problemen.

23 mei 2014 00:13
Support
7,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik ben reeds 3 jaar klant van Versio.nl voor het registeren van domeinen inc de verlenging er van.
Het is zelden / bijna nooit dat ik na een domein actie van versio + het verval van het betreffende domein beslis om
het weer vrij te geven voor het grote publiek, ze zijn goedkoop bij eerste registratie en ook bij verlenging er van !
Als je de vergelijking maakt met vele andere providers win je bij versio al snel 5 euro per domein !
Ik heb nu zelf 12 actieve domeinen binnen mijn klanten paneel, ik vind het heerlijk hoe flexibel de dns manager in elkaar zit.
Ik ben zelf van belgische afkomst en vergelijk het paneel dan ook vaak met "hostbasket", met als enig verschil dat versio betaalbaar is :-)

Zonder enige vorm van kosten kan ik per domein of in bulk bepalen om versio nameservers te gebruiken of mijn eigen nameservers.
In geval van technische issues kan ik op (letterlijk) 120 seconden alle domeinen omgooien naar de ns servers van versio
zo blijven mijn diensten draaien zonder dat de eind gebruiker dit merkt(meestal dan toch, je hebt er altijd wel die meteen alles gezien hebben)!

Verder heb ik versio ook aangeraden aan mijn ex werkgever via het versio partner programma, dit zorgt er voor dat ik
jaarlijks bij vernieuwing van hun contract circa 35 euro krijg in mijn online versio budget tool, hier kan ik dan kiezen
om het door te storten op mijn persoonlijke bankrekening of om het te laten staan voor vernieuwing van persoonlijke diensten die ik afneem.
Indien er geld over is krijg je er nog eens een kleine percentage intrest op, beter kan toch niet ?

Geregeld(bijna elke maand) krijg ik ook acties per email met korting codes of zelfs met codes die mij toelaten gratis tot
een jaar lang diensten af te nemen(vb. eu domeinen, be domeinen,nl domeinen ) na verloop van de gratis periode ben ik niet
verplicht te verlengen , geen addertjes dus !

22 mei 2014 00:57
Support
4,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Laat ik beginnen met te zeggen; Tegen de prijzen van de shared hosting-pakketten kan bijna geen enkel ander bedrijf op. Maar je krijgt dan ook wel waarvoor je betaalt. Een persoonlijke website hosten is geen probleem, maar als je uitgebreide systemen wil hosten kan je beter elders gaan kijken. Hun firewall is hyperactief en blokkeert iedereen die een pagina bezoekt met wat AJAX-requests, maar als er dan echt een aanval binnenkomt is opeens het dubbele van je bandbreedte-limiet opgebruikt en moet je bijbetalen.
Uptime en prestaties zijn niet om over naar huis te schrijven, maar prima voor de beginnende web developer. Zolang je geen tech support nodig hebt.
De support kon al evengoed niet-bestaand zijn. De support die er is heeft weinig of geen technische kennis en is bovendien enorm onvriendelijk.

Heb Versio jaren gebruikt, maar ben recent overgeschakeld naar een VPS bij een ander bedrijf. In het begin ging het wel best goed, maar als de systemen op je hostingpakket wat complexer worden of één van de systemen op je pakket ligt onder vuur dan wordt het tijd om over te stappen.
De domeinen houdt ik tevens wel bij Versio (zie geen reden om dat te veranderen; gewoon even de DNS-instellingen veranderen zodat ze naar de nieuwe server wijzen).

19 mei 2014 17:03
Support
1,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
9,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Zover alleen nog maar een Domein aangevraagd bij Versio. Dit verliep vlekkeloos. Pas op dat je wel een hele euro (belachelijk hoog bedrag) betaald voor de iDeal transactie. Verder is het klantplaneel gemakkelijk en kunnen er makkelijk extra pakketten worden afgenomen.

19 mei 2014 15:00
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
6,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

De support werkt snel, toen ik ooit bezig was met het ontwikkelen van een site. Werd mijn ip geblokkeerd en kon ik de live staande website dus niet meer bereiken. Na een korte chatsessie zou dit regelt worden. En ca. een uur later was dat ook zo!

17 mei 2014 16:47
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Deze webhosting provider levert zeer snel en hanteert een zeer lage prijs en heeft een zeer goede service.

16 mei 2014 20:07
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik bestel al mijn domeinnnamen en hostingpakketen bij Versio. De domeinnamen en de hosting kosten dan ook werkelijk niets, daarbij zijn er ook constant acties, waardoor de domeinnamen, voor een appel en een ei kunnen worden verkregen.

16 mei 2014 18:00
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0