HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1579 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik bestel al mijn domeinnnamen en hostingpakketen bij Versio. De domeinnamen en de hosting kosten dan ook werkelijk niets, daarbij zijn er ook constant acties, waardoor de domeinnamen, voor een appel en een ei kunnen worden verkregen.

16 mei 2014 18:00
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Al mijn diensten draaien hier, werkt lekker snel en is redelijk goedkoop, en als je problemen hebt kom je er samen met support wel weer uit.

16 mei 2014 12:58
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Versio biedt betaalbare diensten aan. Enig minpunt is dat bij onvoldoende kennis van scripts er geen ondersteuning is.

14 mei 2014 13:41
Support
5,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Mooie prijs en alles werkt naar behoren. Ik raad het iedereen aan!

13 mei 2014 23:09
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

De aangeboden pakketten zijn zeker de moeite qua prijs, daar heb ik me ook toe laten verleiden. Maar de service is ronduit slecht te noemen en ze laten je gewoon in de kou staan met vrij standaard en onbehulpzame antwoorden die je eigenlijk gewoon afschepen.

Heb versio gekozen omdat ik snel een host nodig had, maar ben niet van plan om klant te blijven. Zeker geen aanrader, en ben al 10 jaar bezig met webhosting.

13 mei 2014 20:48
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
8,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Een goedkope hoster, en registrar. Support is redelijk goed, webhosting is kwalitatief iets minder. Je hebt redelijk snel een ip-ban, CMS systemen draaien gaat ook niet vlekkeloos.

12 mei 2014 20:17
Support
7,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Kwa domein registraties is Versio absoluut de voordeligste en goede ervaringen mee.

Kwa hosting mag het zeker betrouwbaarder. Websites zijn regelmatig kortstondig offline. Hier valt zeker wat te verbeteren.

Support mag soms iets vakkundiger vind ik.

Over het algemeen ben ik een tevreden klant.

12 mei 2014 18:07
Support
6,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Domein werkt nog niet even afwachten!
De rest ging alles goed!

12 mei 2014 17:38
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Super goedkoop en geweldige support. Ik heb er twee domeinnamen, een webhost en een cloudbox. Alles werkt perfect zoals het zou moeten werken.

12 mei 2014 16:55
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Door het omvallen van mijn andere hostingpartij was het nodig om snel mijn domeinnaam weer terug in handen te krijgen. Versio bood hierbij hulp om dit snel geregeld te krijgen. Binnen een paar uur had ik weer de grip op mijn zaakjes en kon ik zonder problemen verder mijn diensten aanbieden.
Super!

12 mei 2014 16:51
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Zeer prettig bedrijf om mee te werken. Zowel zakelijk als privé bieden zij diensten in een eerlijke prijs / kwaliteit verhouding.

12 mei 2014 12:00
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Erg goede service altijd!

11 mei 2014 19:58
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Versio is echt spat goedkoop! ik heb wel andere hosting gehad maar dit vind ik tot nu toe de beste!

11 mei 2014 19:36
Support
5,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Versio is goedkoop en snel. Geen problemen mee gehad. Prijs/kwaliteit is echt super. Helaas alleen maar een ticketsystem voor support en geen mailadressen meer :(. Ook was een telefoonnummer handig geweest. Verder wordt er op het forum snel gereageerd door zowel andere gebruikers als de helpdesk.
Een aanrader, voor wie niet te veel wil betalen, maar wel goede prestaties verwacht.

8 mei 2014 16:21
Support
6,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

slechtste service die ik ooit heb mee gemaakt. wat een bedrijfsvoering. als twee maanden probeer ik iets op te lossen en er word maar niet geholpen. heel onpersoonlijk allemaal en ook geen telefoonnummer waar je iemand kan bereiken. absoluut af te raden.

7 mei 2014 22:30
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0