HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

zeer goede kwaliteit voor een lage prijs en een zeer uitgebreide keuze aan domeinnamen en paketten.
Zeker een aanrader voor mensen die een domein willen kopen!

5 mei 2014 17:41
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Basis

Ik heb al 20 domeinnamen en ik vind Versio een van de beste providers van Nederland! Alleen ik heb wel een minpunt vind dat online helpdesk wel beter kan. Verder heb ik absoluut geen problemen ermee.

2 mei 2014 22:11
Support
6,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Het is een top hosting, ze bieden prima support en hebben veel keuzes in producten, ook een mooie website, heel duidelijk. Het is ene van de beste hostingbedrijven die er zijn.

1 mei 2014 15:39
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Een zeer goede host- en website provider, zeer snel, goede support en goedkoop!

1 mei 2014 14:48
Support
5,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Erg goede hosting, zeker tevreden over. De prijs is goed, meestal minder dan concurrenten.

1 mei 2014 14:10
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Versio is echt een TOP bedrijf!
Ik heb er meerdere webhosting pakketten en heb al mijn domeinnamen bij Versio.
Zal niet anders meer willen als het om webhosting gaat.

28 april 2014 22:58
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Erg goede ervaring met de diensten van Versio. als starter staan zij voor je klaar om je te begeleiden met het opstarten en maken van de website. ga zo door!

28 april 2014 13:12
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

ja, werkt wel goed.

28 april 2014 10:06
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik host altijd mijn domeinen bij Versio, Top :P

22 april 2014 20:33
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Hele goede ervaring met versio Momenteel nog de goedkoopste pakket, maar ben van plan te gaan upgraden, omdat ik er van overtuigd ben dat ik hier goed zit

22 april 2014 19:19
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Hele slechte ervaring met Versio, de support is een ramp. Zoals de vorige user schreef: Een support via de chat verplicht je om een ticket aan te maken en dan antwoordt dezelfde support via het ticket. Dikwijls wordt er ook een antwoord gewoon gekopieerd en geplakt met ook steeds dezelfde dt-fouten.
Ik verhuis geleidelijk aan al mijn sites (en ik had er heel wat staan) naar een andere hosting (goedkope) met vriendelijke, correcte en persoonlijke support. Weinig timeouts en problemen kunnen altijd voorvallen maar daar worden de problemen opgelost.Bij versio word ik behandeld als een dommerik die altijd alles verkeerd doe. Bij iemand anders zijn er geen problemen volgens versio.
Vooral problemen met schrijfrechten, timeouts, onbereikbaar, updates die niet mogelijk zijn, php-problemen......

20 april 2014 10:16
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Zodra je kleine websites host voor korte periode is Versio oké, het probleem zit hem echter in het langer hosten van websites.

[ Chatten met medewerkers ]
De service van Versio is onwijs slecht. Ze hebben een chat waarmee je kunt chatten met merknemers. Zij vragen je vrijwel altijd een "help ticket" aan te maken die ze vervolgens zelf beantwoorden. Regelrechte onzin dus.

[ Problemen? Ze geven niet thuis ]
Er wordt vrijwel meteen gedreigd bij Versio met het inschakelen van een incasso bureau als je met problemen zit in het kader van geld. Zo had ik een webhost die automatisch werd verlengt terwijl ik dit niet wilden. Ik greep direct in en bezocht de chat om het direct te kunnen verhelpen. De medewerker gaf aan dat het geannuleerd kon worden binnen 14 dagen. (mooi, want ik was dus ruim op tijd), toch moest ik zoals hierboven aangegeven een help-ticket aanmaken waar de des betreffende medewerker zelf antwoord dat het niet mogelijk is aangezien het om een pakket betreft dat werd "verlengt".

Nou kunt u wellicht denken: "Stom, u had dit moeten zien", maar ik dacht doordat men werkt met een "Online Portemonnee" de juiste stappen te hebben gezet door deze gewoon op 0 te zetten waardoor geen geld meer afgeschreven kon worden. Maar helaas, je komt in de min te staan waardoor je vol wordt gespamt met e-mails dat je per direct je saldo moet ophogen.

[ Online portemonnee bijwerken ]
Alsof dat niet genoeg is, werken ze met een "Online portemonnee". Deze kun je o.a. met iDeal opwaarderen wat ik deed. De kosten waren 7,99 & 0,99 voor het gebruik van iDeal. Je zou zeggen dat ik uit kom op een bedrag van 8,98 maar niets is minder waar. Ik kreeg het bedrag 9,15 in mijn scherm. Nou gaat het mij niet om 15 cent maar er wordt niet bij verteld dat je ook nog betaald voor de service Mollie die zij gebruiken om het verwerken van betalingen te automatiseren. Je hebt dus geen inzicht in de kosten die je betaalt, wat mij tevens op het laatste grote minpunt brengt. (Ik weet tevens niet hoe dit bij andere betaal methodes zit, maar wellicht betaal je dan meer dan 0,18 cent per transactie.

[ Hosting pakket ]
Daarnaast heb ik nu zo'n 8 hosting partijen geprobeerd. Versio kwam hierbij ver weg het slechtste uit de bus. De websites reageerde ontzettend traag & zelfs ging het een en ander zo nu en dan offline wat de websites die ik beheerden echt niet konden veroorloven.

[ Kortom ]
Gebruik je Versio voor een korte tijd, dan kan ik me voorstellen dat je een "geweldige" review kunt schrijven over een dergelijke hosting partij. Gebruik je Versio echter langer, dan komen er steeds meer irritaties naar boven die niet te verhelpen zijn. Versio dient zijn klantvriendelijkheid dus flink aan te passen om te kunnen concurreren met andere wel klant gerichten hosting partijen.

19 april 2014 23:42
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
7,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Het is een zeer goede hoster , ik heb er nu al 3 domeinen en zal zeker meer kope

18 april 2014 00:46
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik heb eergisteren een domeinnaam gekocht bij Versio. En ik ben zeker heel tevreden. Alles werkt naar behoren. Ik heb ook een VPS gekocht. Daar had ik wat problemen me. Maar door een handige medewerker van Versio ben ik op weg geholpen. Er werd binnen 10 minuten op mijn live chat gereageerd.

17 april 2014 23:51
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Nog nooit met de support te maken gehad, alles verliep helemaal soepel, maar ik hoor hier altijd goeie dingen over, goeie kwaliteit :)

15 april 2014 18:58
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0