HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik zit al twee jaar bij Versio en het bevalt me prima. Naast het feit dat de prijs voordelig, is de kwaliteit van de dienst hoog en de mogelijkheden groot. Ik zelf heb een domeinnaam + hosting bij Versio aangesloten en tot nu toe heb ik er geen problemen mee gehad. Zoek je een goedkope en hoog gewaardeerde hosting, dan ben je bij het goede adres. Ja, ik zou het zeker aanraden!

15 april 2014 18:26
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Goede hosting, weinig downtime en de support is (bijna) altijd bereikbaar!

15 april 2014 17:30
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Versio is een snelle en betrouwbare ISP en ze hebben een live chat!

8 april 2014 16:19
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Basis

Gewoonweg super. Ben al jaren klant en ben zeer tevreden. Als je een vraag hebt wordt je op elk moment van de dag heel goed geholpen.

7 april 2014 19:39
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Bij Versio heb ik altijd perfecte support. Alleen het product zelve is wat minder.. Bij Versio zijn namelijk regelmatig storingen of dingen die uitvallen. Verder is het een super bedrijf. Maar voor stabiele hosting, zou ik niet naar Versio gaan.

7 april 2014 17:02
Support
9,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
10,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Na jarenlang klant geweest te zijn bij Webreus ben ik eind vorig jaar overgestapt op Versio. En wat een verschil! Een behulpzame klantenservice met goed geinformeerde medewerkers, een overzichtelijk klantenpaneel, vrijwel geen downtime (op enkele DDOS aanvallen na, hier werd echter adequaat op gereageerd) en dat alles tegen lagere kosten dan mijn vorige hostingprovider. Ik ben zeer tevreden en kan Versio absoluut aanraden!

1 april 2014 21:32
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Al langen tijd naar Versio gekeken en uit mijn omgeving veel goede reacties gehoord. En tot nu toe absoluut geen klachten alles werkt zoals het moet en geen storingen.

1 april 2014 21:07
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Goede support als er een probleem is, en echt de laagste prijzen!

1 april 2014 18:40
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Ik vind het een goede host op eerste zicht heb er net wat besteld en heb meteen m'n pakket + domein gekregen ben nu erg tevreden.

24 maart 2014 20:37
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Erg goede hosting, heb er een aantal domeinen staan en ook een keer gebruikt gemaakt van de reseller. Erg tevreden. Wat de support breft; het is nooit nodig geweest om de support te mailen! Erg goed dus!

24 maart 2014 18:58
Support
5,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Nog nooit problemen gehad met versio, altijd vriendelijk bij de support en bestellingen worden verwerkt in seconden!

24 maart 2014 18:32
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Leuke acties, goede sitehosting! Mocht je een goedkope webhosting willen, is Versio zeker een aanrader!

21 maart 2014 15:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Review gebaseerd op ervaring met Reseller pakket en Webhosting pakket.

Voor de gemiddelde gebruiker, startende reseller/webdesigner of MKB klant is Versio een prima hoster. Prijs is zeer scherp en performance van servers is voldoende. Voor grotere sites of higg available hosting zou ik toch kiezen voor een duurdere partij met strakkere SLA's.
Beheer/klanten omgeving biedt de benodigde mogelijkheden echter mag het iets intuïtiever.
Support reageert snel echter soms iets kortaf of een ondertoon van "dat je dat niet snapt..." .

overall; goed, goedkoop en voor de zelfstandige zijn alle opties beschikbaar die nodig zijn voor hosten en beheren.

21 maart 2014 14:55
Support
6,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Sinds de allereerste keer dat ik bij Versio uitkwam ben ik gaan rondkijken. Heb ik veel informatie gelezen en antwoord gehad op al mijn vragen die ik op de website kon vonden of via de chat/mail beantwoord kreeg.

Ik zit nu al 3-4 jaar volgens mij bij Versio en heb er altijd mijn benodigdheden gehost.

Prijs is superlaag en heel erg aantrekkelijk als je kijkt wat je ervoor terug krijgt.
Ook vaak hele mooie acties zoals deze. Gratis domeinnaam t.w.v. €4,00 in ruil voor een positieve/negatieve recensie.

Ik had het gratis ook gedaan maar dit is mooi mee genomen!

Versio, ga zo door!

21 maart 2014 14:17
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Prima service

21 maart 2014 14:01
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0