HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Slechtste webhoster op de markt. Ja de prijs is goedkoop maar je krijgt er echt niks voor. De uploadsnelheid is heel traag. Ook het openen van je website gaat heel traag. Ik was op een avond rustig aan mijn site aan het werken blokkeert hun firewall mij. Dit is echt verschrikkelijk je probeert savonds rustig aan een opdracht van een bedrijf te werken die bijna af moet zijn en dan gooien ze je van de server. Ik bestel nooit meer bij versio.

18 maart 2014 21:28
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ben net klant en zeer tevreden over de service!

17 maart 2014 17:24
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Support kan volgens mij beter. er wordt vaak verwezen naar de meest gestelde vragen op de website dat vind ik erg jammer

17 maart 2014 16:42
Support
5,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
7,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

ik ben heel tevreden over versio goed webhost goed uitlegt geen adertjes onder het gras doe zo vort zou ik zeggen

17 maart 2014 15:28
Support
5,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
10,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Goede host, lage prijzen, goede support, livechats zijn altijd makkelijk en snel. zeker een aanrader!

9 maart 2014 23:01
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Een makkelijke en niet geheel onbelangrijk goedkope host. Voor mensen met het bouwen van websites als hobby een perfecte keuze!

7 maart 2014 19:14
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Versio is een van de grootste webhosters van Nederland. Zij bieden een breed scala diensten aan voor zeer scherpe prijs.
Ik maak al een aantal jaren gebruik van Versio voor domeinregistraties en webhosting. Ik ben zeer tevreden met deze hoster, vooral om de prijs/kwaliteit.

7 maart 2014 18:58
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Goed hoor, ga zo door!

7 maart 2014 18:39
Support
3,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
7,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Versio is een goede host provider voor veel van je diensten, hun DNS paneel laat dan ook toe eigen nameservers op te voeren voor je domein , uitgebreid A records,CNAME records, txt, mx .... aan te maken en dit zonder enige registratie kost voor zo'n aanvraag zoals bij vele andere !

Support is vriendelijk en eerlijk , maar laat soms toch wat de wensen over , mijn slechte ervaring gaat dan vooral naar het migreren van cloudbox omgevingen , indien je 2 cloudboxen hebt en niet meteen voor uitbreiden hebt gekozen van je huidige setup , dan betekend dat , dat je zult moeten wachten tot er 1tje verloopt , ongeacht de gehuurde periode van deze cloudboxen... het zou leuk zijn moest dit toch technisch mogelijk gemaakt worden, een vergissing gebeurt snel...

7 maart 2014 18:30
Support
6,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

heel goed service en kwaliteit. zeker een aanrader!

7 maart 2014 16:55
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Suppersnelle support en wordt snel aangehandeld
10+

7 maart 2014 15:46
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Heb hele goede ervaringen met Versio. Na een onderzoek kwam deze hoster als een na beste uit de bus. Echter kwam ik van de beste ook negatieve ervaringen tegen. Uit eindelijk voor Versio gekozen. Geen spijt van gehad. Inmiddels ben ik alles aan het verhuizen naar Versio. Veel mogelijkheden met verschillende prijsklassen. Dus voor iedereen was wils. Misschien in de toekomst naar een reseller account.

7 maart 2014 15:29
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ze zijn echt vriendelijk en ervaren om een grote hosting van Belgie en nederland te runnen !

7 maart 2014 14:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Al met al een degelijke hosting naar de prijs die je betaald. In het begin was de server wel eens down maar dat probleem lijkt nu verholpen. Voor snelle service bij problemen kun je beter de chat openen dan te mailen.

5 maart 2014 22:24
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik zit er nu bijna 1,5 jaar bij en ben zeer tevreden. Ze reageren snel op email, en vragen worden goed en snel beantwoorden.
De security is erg hoog ingesteld (soms iets te hoog denk ik)
Een hoge mate van security gaat vrijwel altijd tenkoste van wat gebruikers gemak.

5 maart 2014 22:24
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0