HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Beter kan niet!

5 maart 2014 20:34
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Power

Ervaring tot nu toe is wel oke ,ik heb een reseller pakket van versio en daar op heb ik een joomla/virtuemart site draaien maar ik ben niet erg tevreden over de tijd dat mijn site moet laden veelste traag dus nu heb alleen de site draaien maar de webshop heb ik onder gebracht naar SEOshop en daar ben ik heel erg blij mee want de virtuemart ondersteuning en update maak dat alles zwaar loopt bij versio dus heb ik gekozen voor een huur winkel dat wel werkt voor de rest gaat versio wel.TIP voor versio niet teveel gebruiken op een server aub dat kost je toch weer een klant als alles trager word door teveel gebruikers!

5 maart 2014 20:20
Support
2,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
5,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Goed bedrijf voor domeinen en webhost, let wel op dat je automatisch verlengen uit zet.

5 maart 2014 20:12
Support
8,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

versio heeft een top support en de kwaliteit is ook uitermate goed.
de prijs is alleen een beetje hoog soms, maar je krijgt er wel kwaliteit voor terug.
algemeen dus een 10/10 !

5 maart 2014 20:05
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Basis

versio is de beste!

3 maart 2014 17:31
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Goede service, snelle levering en een goede kwaliteit.

27 februari 2014 21:27
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Alleen maar goede ervaringen met Versio. De prijs is uitstekend maar de kwaliteit van de service en dienstverlening lijden er niet om. Als je een probleem hebt is dat zo opgelost via de handige support chat en op de mail reageren ze ook op tijd mocht je buiten de openingstijden willen reageren. Al met al een echte aanrader!

27 februari 2014 21:05
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik ben al voor de 2e jaar bij Versio en het bevalt me goed!
Ik ben van plan er nog heel wat jaren te blijven. Ga zo door!
Het enige waar ik me aan stoor is de onbereikbaarheid van mijn website... Zo vaak vallen de servers uit...

26 februari 2014 20:36
Support
6,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
8,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

NIET DOEN - LIJKT GOEDKOOP, NIETS WERKT GOED - SUPPORT IS DRAMATISCH

Ik heb bij versio 20 domein namen, 2 webhosting accounts en een virtual server.

Mailen? Vergeet het maar. Letterlijk iedere week staan de servers weer op blacklists. Daar gaan ze niet zelf achteraan -> om te verwijderen moet je een support ticket aanmaken. IEDERE WEEK WEER. Via de email klanten contact onderhouden is er echt niet bij op die manier.


Afgelopen week 1 van de domeinen zomaar uit de lucht. Ik zou mijn bandbreedte hebben verbruikt 500 GB (!) aan data, in 1 nacht.

Wat doe je dan als Versio -> je haalt - zonder waarschuwing - de hele bende uit de lucht. Site onbereikbaar. Support email adres, onbereikbaar.

Klanten service bellen -> kan niet. Dan maar weer die chat opgestart: ik moest eerst de teveel gebruikte bandbreedte bijbetalen!

Vraag of ik de log bestanden mocht inzien ? -> pas als ik had betaald!

Lang volgehouden -> zouden het uitzoeken. Krijg je de volgende dag deze mail. Een letterlijke copy-paste:

"
Geachte heer/mevrouw,

Ik heb uw dataverkeer gereset. Het hoge verbruik kwam helaas door een bug in de berekeningen. Onze excuses voor het ongemak. Fijne dag verder.

Chris de Klerck
"

Fijne dag nog verder.... That's it.




20 februari 2014 18:30
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
5,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Snelle levering en zeer goede prijzen.
Veel actie's.

20 februari 2014 10:53
Support
6,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Mijn ervaring met Versio is goed. Goede prijs en betrouwbare uptime. Heb alleen het idee dat het bij de helpdesk niet helemaal soepel loopt. Heb mijn vraag laatst aan drie verschillende medewerkers opnieuw moeten stellen toen ik werd doorverwezen omdat je oude berichten niet worden meegenomen.

20 februari 2014 10:43
Support
6,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Al een paar jaar mijn go-to site voor het registreren van nieuwe url's - dat werkt goed en tegen scherpe prijzen. Sinds kort ook webhosting afgenomen, voldoende keuze in verschillende pakketten. Geen ervaring met support, vooralsnog.

20 februari 2014 08:41
Support
5,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Goed ervaringen, hoewel ik soms twijfels heb bij de kwaliteit. De prijs zit wel heel goed

20 februari 2014 07:52
Support
3,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
9,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Simpelweg een prima hosting provider. Eén keer meegemaakt dat mijn server down was, rede hiervoor was een DDOS aanval op Versio. Voor de rest geen problemen gehad.

19 februari 2014 19:26
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Goede webhost. Ik heb hier een webhosting pakket en heb hierover eigenlijk niks aan te merken me vragen werden snel behandeld en werden snel opgelost.

19 februari 2014 19:14
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0