HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik gebruik sinds enkele weken de webhosting van Versio en ben hier heel te vreden mee. Voor een beginner kun je zeer goedkoop met een starterspakket al zeer goed uit de voeten. Support duurt wat lang (waarschijnlijk te wijten aan het feit dat ik een vraag heb gesteld de vrijdagavond) maar wel heel correct antwoord. Een aanrader!

19 februari 2014 18:56
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Basis

Prijs is goedkoop en daarvoor krijg je heel veel problemen bij. Als je accepteert dat er veel mis mag gaan dan moet je gewoon voor Versio kiezen. het is geen kwalieit maar alleen een prijsstunter.

Website gaan regelmatig plat. Versio staat dagelijks in blacklist voor e-mail verzending en monitort deze lijsten zelf niet. Uit ervaring stonden we meer dan 100 dagen in een blacklist ondanks dat Versio het gewoon blijft ontkennen. Blacklist bevestigen de deelname van hun Ip als vaak en heel lang zonder actie vanuit Versio.

Geval goedkoop maar geen enkele kwaliteit. Leuk voor kleine budget sites en paginas en als bouwlocatie van sites. Niet voor permanente hostingen.

19 februari 2014 15:42
Support
3,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
7,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Zeer tevreden

14 februari 2014 13:37
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Goede hosting nooit offline 24/7 goedkoop overzichtelijk aardig goede support nooit klagen gewoon super top

12 februari 2014 19:38
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Goede hosting nooit last van downtime goedkoop goede service etc

12 februari 2014 19:27
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Zeer goeie kwaliteit!
Support verloopt spoedig en de website is erg klantvriendelijk!

Vergeleken met de prijs is Versio zeer concurrerend!

Ik raad u Versio aan!

12 februari 2014 17:50
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Versio blokkeert legitieme emailservers en emails voor gebruikers, supportvragen worden genegeerd.

Wij hebben als bedrijf een eigen server en versturen voor onze websites emails aan klanten. Een aantal van deze klanten heeft hosting bij Versio. Nu blijkt plotseling dat onze emails naar deze klanten wordt geblokkeerd door Versio:

Feb 12 14:43:41 vps1 postfix/smtp[14023]: 0F27E205D3: to=<xxx@klantvanversio.nl>, relay=mail.klantvanversio.nl.nl[999.999.9.9]:25, delay=0.2, delays=0.08/0.01/0.11/0, dsn=4.0.0,
status=deferred (host mail.klantvanversio.nl.nl[999.999.9.9] refused to talk to me: 550 Sender Blacklisted - http://www.domain.com/blocked.html?vps1.orange-solutions.com)

Om de een of andere reden wordt onze smtp server geblokkeerd, hij zou zelfs op een blacklist staan. Totaal geen reden voor, wij versturen geen spam, en er is wereldwijd verder geen enkele blacklist waar deze server op staat. Daarnaast gebruiken ze domain.com waar je dan info zou moeten kunnen opvragen, maar de eigenaren van deze domeinnaam weten verder van niets en hebben niets te maken met Versio. Zij zijn niet blij met de vragen die ze hierover krijgen.

Na maar liefst anderhalve week mailen met support en een junior systeem beheerder (die duidelijk totaal niet begrijpen waar het over gaat) komt de reden naar voren:

"Op deze server is erg veel spam ontvangen vanaf het orange domein. Omdat er in uw hostname orange staat werd uw email automatisch geblokkeerd. De greylist melding is correct, de mail zal na een retry wel binnen komen en dan word uw mailserver automatisch op een whitelist gezet."

Conclusie: Omdat er een server is die spam verstuurd worden alle servers die een naam hebben waar dezelfde string in voorkomt gewoon geblokkeerd. Dus niet alleen de spam versturende server, maar gewoon meerdere servers als daar toevallig een zelfde woord in voorkomt. Dit is natuurlijk compleet te gek voor woorden. Dat de email na een retry wel binnen zou komen klopt ook niet. Toen ik de junior systeembeheerder daarop wees werd het verder stil. Verdere vragen en opmerkingen worden tot nu toe compleet genegeerd.

Als je dus klant bent van Versio, en email belangrijk voor je is, dan zou ik heel hard weg rennen... Emails kunnen zomaar worden geblokkeerd, zonder enige reden. Support is er verder niet of gewoon niet capabel. Versio is dan misschien wel lekker goedkoop, maar als je daardoor emails van klanten misloopt dan kost het je meer dan het oplevert.

12 februari 2014 15:48
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Elke keer als er een update is van Wordpress heb ik problemen.
Vandaag zijn plots zonder aanleiding 4 van mijn sites down en support doet geen moeite om de oorzaak te zoeken en zegt gewoon dat ze dit soort problemen niet oplossen.
Ik heb net naar Combell gemaild. Het is genoeg geweest. En mijn sites zijn dus nog steeds down.

10 februari 2014 21:07
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
6,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Een zeer goede host- en website provider, zeer snel, goede support en goedkoop!

6 februari 2014 19:47
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Power

net een maandje met ze bezig
goede helpdesk met prima oplossingen
servers zijn wel wat traag worden waarschijnlijk vol gestort met sites

6 februari 2014 19:00
Support
9,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Puur kwaliteit

4 februari 2014 23:17
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Goede hosting provider. Zit inmiddels ruim twee jaar bij Versio. Zo nu en dan wat problemen, maar worden zeer goed opgelost.

4 februari 2014 23:02
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Goede website voor een zeer lage prijs. Aanwijzingen richting en over de DNS / FTP server mogen alleen wat duidelijker te vinden zijn. Voor de rest is er niets op aan te merken.

4 februari 2014 22:20
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Goede website. Jammer dat er bij registratie van nieuwe domeinnamen de registratie weleens (meerdere malen gebeurd) vastloopt. Verder ben ik zeer tevreden over de diensten.

4 februari 2014 21:49
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Vrij goed, maar de laatste tijd loopt het wat stroef,
ik ga een nieuw domeinnaam aanmaken in de hoop dat alles nu werkt

4 februari 2014 20:11
Support
6,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0