HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik heb in het verleden een aantal hosting providers gehad. Altijd was er wel iets, soms erg traag, soms geen ondersteuning voor Wordpress, geen ondersteuning om meerdere websites te hosten onder 1 account en altijd redelijk prijzig.

Versio biedt eigenlijk alles wat ik zoek. Ik heb inmiddels 6 domeinnamen/websites onder 1 hostingpakket. Dus alles overzichtelijk binnen 1 account. In het begin had ik wat problemen met inloggen en inregelen van mijn server. Via het contactformulier altijd snel en goed geholpen. Tot slot hoef je het voor de prijs ook niet te laten! Ik beveel Versio dan ook altijd aan bij vrienden en familie.

3 februari 2014 13:21
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Versio is één van de weinige Hosters die haar bedrijf serieus neemt.
Ik ben blij met de snelle support en de gebruikersvriendelijke website.
Het paneel is heel makkelijk te gebruiken.
Ik heb hier al een aantal websites laten hosten en ik heb een Webhosting pakket.
Ik ben super blij met Versio!
Ga zo door!

31 januari 2014 19:39
Support
7,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Super goed als je een eenvoudige website wilt hosten. Niet echt aan te raden voor zwaardere websites (bv Prestashop)

31 januari 2014 18:23
Support
7,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
10,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Zelfstandig mijn eigen domein verhuisd naar Versio. Het inschrijven is simpel en snel. Na het betalen van de 1e opdracht gaat het supersnel. Even wennen aan de interface met template beheer maar na 5 minuten heb ik de verhuizing rond.

30 januari 2014 11:37
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Basis

NIET INTRAPPEN.

Die reviews hier lijken goed, maar mensen krijgen gratis domeinnamen om een goede review achter te laten over versio. Als ze de helft al niet zelf posten

Deze partij is by far de slechtste hosting partij die ik ooit heb meegemaakt. Helemaal niks werkt, de suppotr is beroerd, de chat hebben ze van de site gehaald, de servers liggen meer plat dan online. En alles ligt altijd aan jezelf

NIET BEGINNEN. GOEDKOOP IS DUURKOOP

29 januari 2014 11:53
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik ben al 4 jaar klant bij versio en heb nog nooit problemen gehad. Bovendien zijn de spot goedkoop en ook nog eens van kwaliteit !!

29 januari 2014 11:40
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik ben al een tijdje klant van versio en ben heel erg tevreden over de kwaliteit. Ook als ik support nodig heb zijn ze klant vriendelijk en weten ze me altijd te helpen.

29 januari 2014 11:19
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Voor het registeren van domeinnamen maken wij graag gebruik van de diensten van Versio. Goede kwaliteit voor een zeer betaalbare prijs!

28 januari 2014 11:06
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Als leek is het ongelofelijk handig om een goede support te bekomen en die heb ik eindelijk na rondzwervingen op one.com e.d. gevonden. Verhuis van domeinnamen liep vlot en de simpele interface zorgt ervoor dat na een paar ogenblikken je weet waar alles terug te vinden is.

28 januari 2014 11:04
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Alleen goede berichten over dit bedrijf, werkt eenvoudig met zeer uitgebreide opties en duidelijk beheerderspanel. Een aanrader! Marcel Enrico de Bruin

25 januari 2014 10:18
Support
7,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

De prijs is goed en daarmee stopt alle positiefs meteen. De hosting is belabberd: traag en onstabiel. Mijn site ligt er heel vaak zomaar uit en zij doen alsof dat de gewoonste zaak van de wereld is.
Stel je een vraag aan support dan word je met een kluitje in het riet gestuurd.
De servers zijn zwaar overboekt. Als je kijkt hoeveel sites er op 1 server draaien, dan kunnen zij gewoon nooit waar maken waar jij voor betaalt.
Ik zou het iedereen afraden!!!

25 januari 2014 09:41
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
8,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Jarenlang had ik een goede ervaring bij Versio, maar sinds 2013 is dat weer behoorlijk tegen gevallen. De support laat behoorlijk te wensen over en soms word je met een kluitje het riet ingestuurd. De prijs is prima en de setup is ook duidelijk, maar het werkt niet altijd en over ftp is het zo nu en dan traag. Als de support hun houding zou veranderen, dan zou ik er meer vertrouwen in hebben. Tenslotte is de support het vooraanzicht van het bedrijf.

24 januari 2014 12:45
Support
4,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

I am a satisfied customer, I'm running domains with DNS service for years. Easy payment through online wallet

21 januari 2014 22:13
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Heb daar nu 2 domeinnamen met een starters webhosting om wat uit te proberen.
En ik moet zeggen het werkt allemaal heel goed op firefox, maar op Google chrome heb ik wel wat problemen met inloggen. Verder werken de websites naar behoren, zijn makelijk te uploaden.

21 januari 2014 09:31
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Mijn ervaring met Versio is erg goed. Ik zat bij een andere hosting partij maar werd op Versio geattendeerd. Heb nu het starter pakket om te proberen. Aanmelding ging heel snel en alles is zeer duidelijk. Bij eventuele vragen is er de chatfunctie waarbij je antwoord hebt binnen enkele minuten. Heb hier gebruik van gemaakt en werkt ook echt snel.
Kortom, kwaliteit en snelheid voor heel weinig geld.

21 januari 2014 00:03
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0