HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Tot eind 2013 een zeer positieve ervaring, zeer weinig tot geen downtime, ook een goeie service indien nodig.
Laatste keer echter niet goed geholpen, heeft zeer lang geduurd, hoop dat dit een eenmalig feit was en het dus terug ok loopt vanaf nu.

20 januari 2014 23:40
Support
5,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Super goede service waarbij ze u snel helpen.
Leuke aanbieding en een mooi prijsje! Zeer handig voor studenten.

15 januari 2014 09:10
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Heb weinig tot geen problemen gehad de afgelopen 3 jaar en hoop dat komende 3 jaar zo te houden.

13 januari 2014 20:57
Support
6,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Goede hosting vooral een scherpe prijs!

13 januari 2014 20:45
Support
7,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Over het algemeen ben ik zeer tevreden. De prijs daar in tegen is wel goedkoper te krijgen, maar voor de gekregen kwaliteit is het de paar euros wel waard. De support is best wel wisselvallig de ene keer krijg ik een top gast die perfect helpt. de andere keer valt de persoon me zeer tegen

13 januari 2014 20:21
Support
6,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

ik host al bijna 1 jaar bij versio en heb nooit problemen gehad mijn site is altijd online en laad snel goede support ze antwoorden zelfs op de dag zelf als je vragen hebt en het laatste goedkoop ik heb echter geen spijt dat ik bij versio host

9 januari 2014 20:24
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Zeer goede en vertrouwbare website. Ik raad het uw aan

8 januari 2014 09:44
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Snel en gemakkelijk een domeinnaam registeren. Wel is men onduidelijk over de totaalkosten:
- prijzen excl BTW
- kosten voor gebruik iDeal zijn € 0,90

Voor de rest is support en controlpanel prima.

3 januari 2014 11:07
Support
5,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
8,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Prima host, nooit problemen mee.
Altijd leuke acties, goede kwaliteit-prijsverhouding.
Top!

3 januari 2014 03:34
Support
7,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik ben al een hele tijd klant van versio en ik ben nog steeds tevreden van de diensten die ik daar afneem. Alleen ben ik tegenwoordig minder tevreden van de webhosting die ze aanbieden, deze gaat veel trager en is minder kwalitatief vergeleken met vroeger. Maar de prijs kwaliteit verhouding is goed.

3 januari 2014 02:36
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Veel problemen ondervonden maar ik ben dan ook nieuw in dit hele gebeuren.

30 december 2013 13:30
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Heel erg goed.

30 december 2013 12:55
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Sinds dat ik bij Versio zit heb ik eigenlijk alleen maar goede ervaringen.
Ze hebben een snelle service, je kan veel zelf regelen en dat alles voor een nette prijs.
Een dikke 8

27 december 2013 10:05
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

super prijzen, altijd goed geholpen erg benieuwd hoe Versio zig gaat ontwikkelen. Prima hoster!

27 december 2013 01:36
Support
6,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Zeer slechte ervaringen. Als grote zakelijke klant, meerdere producten afgenomen, ging totaal mis in de billing, omdat zowel onderhoudsnieuws, facturen eigenlijk alle correspondentie op 1 e-mailadres gaat. Hierdoor was een factuur blijven liggen, van 1 domein van 6 euro, die simpel had kunnen worden opgelost door een telefoontje van versio. Maar ondanks wij ruim 1000 euro aan diensten per jaar afnamen, kregen we een incasso en werden onze andere diensten afgesloten, onaangekondigd. Hierdoor een flinke schade opgelopen.

Pas na inzet van een advocaat werden onze diensten heropend, omdat de algemene voorwaarden van Versio niet aan de wet voldeden/voldoen. Dus pas op mensen, Versio neemt het niet zo nou met de consumentenwetten en werkt volgens eigen regels.

Met betrekking tot de schade weigert Versio mee te werken aan een verdere afwikkeling van de zaak. Inmiddels is er weer een advocaat in de hand genomen om de schade te verhalen.

Mensen en met name zakelijke klanten, blijf weg bij dit bedrijf, want goedkoop word duurkoop. Zeker het totale gebrek aan service en totaal niet klantgericht werken is schrijnend. Inmiddels zijn wij verhuisd naar "good old" Leaseweb, waarbij het standaard is dat verschillende e-mailadressen voor verschillende afdelingen kunnen worden geregistreerd, bijvoorbeeld rekeningen naar de administratie van uw bedrijf en onderhoud naar uw IT afdeling. Zo hebben wij voorkomen dat het probleem wat bij versio bestaat, bij ons in de toekomst niet terug zal komen.

24 december 2013 23:04
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
7,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0