HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1578 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

ik ben overgestapt naar Versio. we zijn tevreden over de diensten. alles loopt soepel en bestellen gaat snel en gemakkelijk.

19 december 2013 22:03
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Prima service, support kan soms beter en de prijzen mogen wat scherper soms. Wel leuk dat ze af en toe domeinnamen weggeven.

19 december 2013 21:05
Support
6,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik heb al een aantal jaren mijn hostings & domeinnamen geregistreerd bij Versio.nl voornamelijk vanwege de lage prijs en goede kwaliteit van de hostings.

17 december 2013 22:25
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik zit dan nog niet zo bijzonder lang bij versio, maar ik heb tot nu toe nog geen klachten gehad en uit mijn omgeving ook nooit echt noemigswaardige klachten gehoord.

17 december 2013 22:15
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Prima site met een wat mindere webhosting, maar prima voor domeinen etc.

17 december 2013 21:09
Support
6,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Perfecte host met goede support en nergens problemen mee gehad!

17 december 2013 20:57
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik heb een erg goede ervaring met Versio, mijn aankopen zijn 9 van de 10 keer bij hun omdat het altijd snel geleverd wordt !
soms valt de prijs tegen maar als je dan goed kijkt, hier zit geen addertje onder het gras !

16 december 2013 15:19
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
6,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ben een kersverse klant bij versio maar merk wel een groot verschil vergeleken met mijn vorige provider, nette service!

16 december 2013 15:19
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Basis

Drama hosting. Servers worden vol gepropt en zijn daardoor traag. Zoek maar eens in google op de nameservers van Versio. Via Versio Twitter wordt je bij klachten naar email verwezen. Via e-mail ontwijkt Versio alle vragen. Joop beloven maar weinig nakomen. Goedkoop is ook in dit geval duurkoop.

13 december 2013 19:19
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik heb toch een tijdje terug een domein gekocht. Er was een probleempje maar dat werd heel snel verholpen door de beste Hulp verleners die aanwezig waren!

Top hosting!

13 december 2013 19:02
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
3,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Super hosting! alles wordt snel geleverd en de support is ook top! Nu al behoorlijk lang klant en nog nooit problemen met deze hosting gehad.

13 december 2013 19:01
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik heb pas mijn webhosting en domeinnaam verlengd naar 2 jaar, Ik ben heel blij dat ik bij Versio zit. Ik raad het jullie allemaal aan!
Ik heb goedkopere gezien maar Versio is wel betrouwbaar en behulpzaam.

13 december 2013 17:22
Support
8,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Erg tevreden, snelle support.
Weinig downtime echt zwaar tevreden!
Is er iets aan de hand of gewoon een vraag?
Binnen 5 minuten ben je geholpen.

13 december 2013 15:35
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Goed bedrijf met vrijwel (mijn ervaqring) geen downtime, als er een downtime was dan voornamelijk snachts.

Echter ook bij andere feedback sites vermeld raadt ik digibeten de supportdesk af gezien voor mijn persoonlijk hier altijd geen resultaat uitkomt en gevoelsmatig de mails snel overgelezen wordt en dan een antwoord in max 1 zin terug krijg. Als ze hier wat aan doen ben ik 100% tevreden.

10 december 2013 19:18
Support
5,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Prijs kwaliteit verhouding is goed. Support binnen 24 uur reactie. Vaak wel enkel reactie dat support ticket is doorgezet naar collega. Echter nog nooit een ticket langer open gehad dan 48 uur zonder nuttige reactie.

9 december 2013 22:10
Support
8,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
10,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0