HostingWijzer

Vimexx hosting reviews vergelijken

Er zijn 118 ervaringen achtergelaten door klanten van Vimexx. De gemiddelde, algemene beoordeling die Vimexx heeft gekregen is 8,3.

0 10
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx anders

Je moet geen minuut te laat zijn met betalen want dan komen er 50 euro kosten bij

22 november 2020 00:20
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
10,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx VPS 3

Doe hier geen zaken mee! Mijn ervaring:

Na een uiterst amateuristische migratie na de overname van webruimtehosting naar Vimexx waar ik alleen mijn eigen websites had staan heb ik besloten Vimexx toch een kans te geven.

Onlangs ben ik mijn eigen onderneming gestart als ontwikkelaar van websites en omdat ik geen tijd en wellicht ook te weinig kennis heb om een server/vps te beheren gekozen voor Vimexx als partner om deze te beheren. De meest waardeloze keuze die ik had kunnen maken, en als startende ondernemer moet ik nu tot de conclusie komen dat ik nu al voor € 350,- mijn verlies moet nemen en door moet gaan. Wellicht niet veel geld voor sommige, voor mij wel!

Zaterdagochtend mijn VPS aangevraagd, ik was in de veronderstelling dat deze vrij snel online zou zijn. Helaas bleek dit niet het geval dus maandag ochtend contact gezocht met de support afdeling. "Sorry voor de vertraging maar iemand moet de vps fysiek aanmaken. Vandaag of uiterlijk dinsdag is deze online."

Dinsdag nog niks gehoord dus woensdag maar weer contact opnemen met Vimexx. "Excuses voor de vertraging maar uiterlijk donderdag is hij online." Deze tijd heb ik niet en ik wil graag beginnen, ik heb klanten die ik moet gaan hosten en projecten die online moeten. Ik geef aan de werkdag (woensdag) nog af te wachten en anders mijn bestelling te annuleren.

Woensdag avond nog niets online of gehoord van Vimexx, dus weer contact opnemen met support. Ik geef aan dat ik graag mijn bestelling wil annuleren en mijn geld retour zou zien zodat ik naar een andere partij kan overstappen. Dit kan niet want, Vimexx zou al kosten gemaakt hebben voor licenties. Daarnaast wordt aangegeven dat mijn server binnen een half uur online zal zijn.

Dat van die licenties is natuurlijk onzin, niet zozeer dat men deze aan moet schaffen. Wel dat ze die kosten al gemaakt zouden hebben. Ik zit lang genoeg in deze wereld om wel over die kennis te beschikken. Je gaat maar een ander voor de gek houden. Drie kwartier later krijg ik een ticket met de login gegevens voor mijn VPS. Dus ook binnen het beloofde half uur haalt men niet.

Echter werkt de VPS voor geen ene meter. Ik kan niet inloggen in direct admin omdat de dns naam niet geresolved is, ik heb dit via meerdere pc's en netwerken geprobeerd en ook via een website waar je kan bekijken hoe je website er vanaf een andere locatie (bijv: Singapore) uit ziet geeft hij aan dat de dns niet klopt.

Ook de afloopdatum van de VPS wordt niet aangepast naar de datum waar je voor betaald. De eerste 6 dagen dat ik nu mijn VPS niet heb kunnen gebruiken heb ik dus sowieso al voor niks betaald.

Niet de start waar ik op had gehoopt met mijn onderneming en ik voel mij gedupeerd. Mijn eigen websites, laat staan die van mijn klanten, vertrouw ik Vimexx niet toe. En ik raadt een ieder af dan ook maar enige zaken te doen met deze partij. Ik ga nu op zoek naar een andere partij die een managed vps kan bieden en zal waarschijnlijk mijn verlies moeten nemen.

Hopelijk kan ik toch nog mijn geld retour krijgen, wellicht via een juridische weg aangezien ik overal screenshots van heb kunnen maken, inclusief de chat gesprekken en het klantenpaneel waarin staat dat de server niet opgeleverd is inclusief de datum en tijd. Ik ga mij beraden maar ik heb er een hard hoofd in.....

Het enige wat ik voor nu kan doen is mensen waarschuwen om bij deze partij ver weg te blijven!

29 oktober 2020 11:52
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Plus

Zojuist uitmuntend geholpen op de klantenservice met het opzetten van mijn eerste e-commerce webshop. Ik had eigenlijk nog geen ervaring, maar ze hebben mij er goed doorheen geloodst en ben nu bezig om mijn fysieke winkel ook online te maken!

21 oktober 2020 09:16
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Plus

Ik ben begonnen aan mijn eerste website in de website maker van Vimexx. Nadat ik het Plus pakket gekocht had en een domeinnaam kon ik direct starten met het bouwen van mijn website. De editor is erg overzichtelijk en door het kiezen van een goed thema maakte ik gauw een goede start en kon ik gemakkelijk het thema naar mijn eigen website idee ombouwen. Super dus!

20 oktober 2020 09:59
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Maximaal

Goede servers en snelle helpdesk voor vragen! Verbeterpunt is nog langere openingstijden, maar kan niet alles hebben hé voor die prijs!

19 oktober 2020 11:11
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Compleet

Ik ben ooit begonnen met mijn webshop bij Versio, welke enkele jaren geleden nog goedkoop was maar na de overname door TWS mijn pakket en domeinnamen met 500% duurder maakte. Ben toen overgestapt naar Vimexx en super verhuisd door de verhuisservice. Zelfs voor de lagere prijs heb ik nu nog veel meer snelheid en daardoor een lagere bouncerate dan de tijd dat ik bij Versio zat. Voor mij was het dus absoluut een goede keus en upgrade!

19 oktober 2020 08:50
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Compleet

Goed en snel geholpen met het overzetten van mijn sites van mijn oude duurdere hoster naar vimexx. Netjes begeleid door kevin van de livechat en later via rico in een ticket. Top service, erg tevreden!

16 oktober 2020 15:10
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Plus

Prima webhosting bedrijf, hebben me goed geholpen met het plaatsen van SSL en het tunen van mijn website. Zeer vriendelijke klantenservice en hun servers zijn erg snel!

16 oktober 2020 15:00
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx anders

Na de overstap van mijn 10 domeinen vanaf webruimtehosting begon het. Elke dag 10 mails omdat er niet automatisch verlengd kon worden omdat ik geen automatische incasso had ingesteld. Dat klopt. Maar dat is bewust. Ik wil controle houden.

Vervolgens merk je dat je deze mails elke dag krijgt. En je kunt dit alleen maar uitschakelen door alle Emails uit te schakelen... 10 Mails per dag is niet te doen, dus dan maar met de botte bijl alles uit schakelen.

Inmiddels staan 3 domeinen in quarantaine. 180 Euro om ze terug te krijgen.

Jammer dat Hjalmar de tent verkocht heeft aan deze losers.

Ik ben weg.
Waardeloze tent.

28 september 2020 07:55
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx anders

Was ooit een goeie club. Adhv handleidingen kon je veel zelf doen en bij vragen kreeg je goede support.
Maar je kunt merken dat het gegroeid/veranderd is. Ipv 2 bekende contactpersonen heb je nu bij elke reactie een nieuwe. Die nieuwe neemt dan ook geen sec. de tijd om even het probleem terug te lezen en stelt dan domme vragen die letterlijk al in het ticket staan. Dat is vermoeiend en tijdrovend, wat Vimexx niet langer interessant maakt. Het kost nu zoveel energie om simpele dingen voor elkaar te krijgen.

Daarnaast gaan ook basis dingen fout. Interne DNS verwijzingen waarvan pipo 1 zegt dat die gedaan zijn, blijkt niet zo te zijn, waardoor mail van de klant plat ligt. Bovendien blijkt daardoor dan ook 3 weken mail weg te zijn.
Pipo 2 weet dan al niet meer wat eraan vooraf is gegaan en stelt dezelfde vragen zonder echt iets op te lossen.
Pipo 3 weet het ook niet, doet ook geen moeite, zet op auto piloot alle DNS verwijzingen naar Vimexx, niet kijkend naar het feit dat de website elders staat, wat ook herhaaldelijk in onze communicatie staat, waardoor de website ook niet meer werkt.
Pipo 4 geeft antwoord waar je niks aan hebt.
Pipo 5 geeft antwoord waar je niks aan hebt.
Ik wordt boos om hoe hier mee omgegaan wordt.
Pipo 6 zegt dan graag te willen helpen (nou, jeeee), maar zegt dan wel even doodleuk of ik dan ook wel even wil meewerken en dat het wel veel tijd kost om een paar korte reacties in 't ticket terug te lezen en dumpt het maar weer bij de klant om het nog maar 's voor de zoveelste keer te herhalen.

Ik leg het nog een keer he-le-maal in detail uit, maar weet bij deze al dat die ooit zo leuke club niet meer is wat het was. Het is nu echt een zooitje geworden daar. Voor mij nu een reden om elders te gaan kijken. Echt, ze halen het bloed onder je nagels vandaan.

Leuk misschien voor de hobbyist, maar dit is geen partij voor zakelijke oplossingen.

19 september 2020 10:46
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
2,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Medium

Echt slecht! Na de overname van webruimtehosting begon het drama. Hoge prijzen, geen service, niets positiefs te melden. Alles was perfect totdat dit bedrijf zich ergens mee ging bemoeien. Hoop dat ze snel kapot zijn!

26 augustus 2020 23:51
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Compleet

Wij zitten sinds een paar maanden bij Vimexx. In het begin ging alles soepel. Toen een maand geleden ons forum begon te sputteren werden de configuraties aangepast (van 25 naar 50). Nu begon vorige week het sputteren weer. We begonnen ons dan maar te oriënteren op een eigen server bij ze. Toen het vandaag echt fout ging kwamen we erachter dat de settings terug waren gezet van 50 naar 25. Dus terug naar af! Het antwoord van de klantenservice; “Helaas wil systeembeheer hem niet voor je verhogen.
Zoals ik eerder zij is het echt niet de bedoeling dat we per user andere configuraties krijgen, dus wat mijn collega de vorige keer heeft gedaan was een uitzondering.”
Ofwel niet even snel wat instellen voor je groeiende website of gewoon even praten.
Ze draaien gewoon de duimschroeven aan om een veel duurder pakket te nemen.
Wij begrijpen goed dat als wij een zwaarder pakket nodig hebben dat we daarvoor moeten betalen, maar begin dan met een goed gesprek. Verhoog niet eerst om het vervolgens te halveren. Dat noem ik onbehoorlijk en maakt mij pislink.

27 juli 2020 20:45
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx VPS 4

Pas geleden overgestapt op Vimex. De klantenservice is SLECHT te bereiken en als je ze bereikt proberen ze je met kant en klare antwoorden zo snel mogelijk het zwijgen op te leggen.

Als er iets is waarbij ze actie moeten ondernemen moet je pushen totdat je het een keer gedaan krijgt. Of gewoonweg niet. Hebben ze er geen zin in. Doen ze het niet.

Of ze geven als antwoord. Dit is bij ons onbekend. Zoek een goede webdesigner...

21 juli 2020 19:04
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
4,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx anders

De prijs is zeer schappelijk. De service is super. Ik ben zelf niet heel onhandig kwa websitebeheer, maar de twee keren dat ik de klantenservice nodig had, was het probleem direct geïdentificeerd en opgelost. Ik kreeg zelfs reactie op een zondag! Ook is er op hun website uitgebreide documentatie te vinden. Mijn ervaringen met YourHosting waren lang niet zo goed als met Vimexx.

4 april 2020 02:15
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Plus

Verschrikkelijke Hosting, BEGIN ER NIET AAN !!!. als je op en aanmerkingen geeft bij problemen dan gaan ze uit wraak allerlei problemen creeren en zeggen dat je je dingen niet op orde hebt? oftewel de Helpdesk "treiterd" je gewoon weg zodat ze die "lastige" klant die alleen maar hulp wil niet meer hoeven te helpen, "how stupid can you be"als organisatie om dat toe te laten?

1 april 2020 07:13
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">